آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خیلی ممنون FINAL_FANTASY_12 درست شد :)و همان طور که کفتم با سیو GOD OF WAR توانستم تمام دمو های کرافیک بالا را نکاه کنم :)همین طور با SAVE بازی - بازی رالود کردم:)بازی به داخل رفت اما محیط تمام ابی بود اما کریتوس را خوب نشان می داد حالا می خواهم عکس بزارم چکار کنم

برو در سایت PERSIANGIG عضو شو خیلی راهته بعد از بازیت عکی بگیر در این سایت اپ کن بعد
عکس باز بعد اون با در جای ادرس :arrowd: این مثلا
454545.JPG

همه ادرسو کپی کن .در جایی میخوایی نوشته بنویسی یه جایی داره به نام وارد کردن عکس ادرسو اونجا کپی کن عکست میاد JPEG باشه بهتره از بازیت با PRINT SCREEN عکس بگیر و با PAINT درستش کن اینم از راهنمایی با عکس از PERSIANGIG :arrowd:
persiangig%20web.JPG
persiangig%20upload.JPG

بعد هر چندتا عکس داری در اینجا اپ کن :arrowd:
aplod%20kon.JPG

حالا فایلای اپ شدت اومدن :arrowd:
akhar.JPG
بعد رو ی هر عکسی که خواستی کلیک کن بعد راست کلیک :arrowd:
new%20winow.JPG
اون بالا اسم ادرسو در جایی که گفتم وارد نمودن عکس کپی کن عکست میاد:biggrin1:

farbodkain عزیز برنامه dx10 برای xp هست وشما میتونید نسب کنید و بهتر وسرعت بیشتری از pcsx2
بگیریر در لینک 4shared .com جدیدترین ورژن dx10 گزاشتم ;) :arrowd:
http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b/sharing.html?rnd=69

خیلی ممنونم دانلود کردم توی لیست Plugin ها اومد اما زمانی که می زنم که اجرا بشه یعنی تنظیم می کنم روی Direct3d10 دکمه ران را که می زنم یکدفعه از برنامه میاد بیرون بدون هیچ اروری ؟؟!از همین PCsx 2 آخری که گذاشتی استفاده می کنم!فکرمیکنی مشکل کار از کجاست؟!

farbodkain منم شبیه یه همچین مشکلی رو تو ویستا داشتم که واسه بعضی از بازیا اینجوری می شد در ضمن تو ویستا PCSX2 اجرا نمی شدو فقط می تونستم PCSX2t رو اجرا کنم ولی الان با XP SP2 مشکلم حل شده.

farbodkain منم شبیه یه همچین مشکلی رو تو ویستا داشتم که واسه بعضی از بازیا اینجوری می شد در ضمن تو ویستا PCSX2 اجرا نمی شدو فقط می تونستم PCSX2t رو اجرا کنم ولی الان با XP SP2 مشکلم حل شده.

میشه لطفا بگی دقیقا از کدام plugin , bios و تنظیماتت چی هست؟سیستم چی هست؟ وکدام ورژن pcsx2 را استفاده می کنی؟!من این مشکل را تنوی بازی DMC دارم الان آخه بازی دیگه ای ندارم که تست کنم.

PCSX 2 384X3
Bios USA Ver 2.20 77001
Video Plugin:ZeroGS 9.7.1 &GSDX9 11.1 &Gsdx 1.9
Sound Plugin:P.o.oP.s SPu 2 1.9 Only
سیستم:
AMD Athlon 5000X2+
2GIgs of ram Bus 667
Sprakle 8600 GT 254MB GDDR3

PCSX 2 384X3
Bios USA Ver 2.20 77001
Video Plugin:ZeroGS 9.7.1 &GSDX9 11.1 &Gsdx 1.9
Sound Plugin:P.o.oP.s SPu 2 1.9 Only
سیستم:
AMD Athlon 5000X2+
2GIgs of ram Bus 667
Sprakle 8600 GT 254MB GDDR3
خیلی ممنون اما باز هم اربرنامه می پره بیرون:( و. نمی دونم چشه؟
اما من از این ZeroGS KOSMOS 0.97.1 sse2.dll استافده کردم اما نگاه کنید ببینید تصویرم چجوریه:

خیلی ممنونم دانلود کردم توی لیست Plugin ها اومد اما زمانی که می زنم که اجرا بشه یعنی تنظیم می کنم روی Direct3d10 دکمه ران را که می زنم یکدفعه از برنامه میاد بیرون بدون هیچ اروری ؟؟!از همین PCsx 2 آخری که گذاشتی استفاده می کنم!فکرمیکنی مشکل کار از کجاست؟!

نکته مهم در مورد gsdx10
دوستان توجه داشته باشن وقتی شما میخوایید از پلاگین gsdx10 استفاده کنید
1_ کارت گرافیک شما باید dx10 رو حتما ساپورت کنه
2 _این مهم هستش .در پلاگینهای جدید سه مدل هستن sse2 _sss3 _sse4 هستند که دیدید کسانی میتونند از ssse3 _sse4 استفاده کنند که cpu intel core یا quad core یا غیره داشته باشن و کسانی که amd dual core دارند نمیتونند :( متاسفانه
البته با فنوم amd میشه پس وقتی شما از این دو کارو بکنی یا نداشته باشید نمیتونید و بدون هیچ error میاد بیرون چون یا شما کارتتون dx10 رو نداره و یا cpu این پلاگینارو ساپورت نمیکنه پس فکر نکنید از ایراد از برنامست ;)البته sse2 رو همه میتونید

آخرین ویرایش:
آخه kolange_edalat2001 عزیز مشکل اینجاست که کارت من این directx10 را ساپورت می کنه cpu هم که توی امضاء هست.

آخه kolange_edalat2001 عزیز مشکل اینجاست که کارت من این directx10 را ساپورت می کنه cpu هم که توی امضاء هست.

میدونم عزیز من .cpu شما amd هست واین پلاگینها مخصوص cpu intel ساخته شده و amd فقط
فنوم میتونید :(

با تشکرازkolange_edalat2001

من فاينال فانتزي 12 رو به كوهستان برفي جايي كه لارسا از گروه جدا ميشه و ما بايد شمشير پادشاه رو از قلعه ايي در منطقه stillshrine of miriam به دست بياريم رسيدم اما از اين جا به بعدشو گير كردم
محل راپیداکردم امادرها باز نمی شوند.

دوستان عزیز شرمنده خودم فهمیدم.OK
بازهم تشکر..................................................

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان من این مطلب را با اجازه kolange_edalat2001 عزیز می نویسم شاید به دوستان کمک کنه قبل از kolange_edalat2001 عزیز تشکر می کنم بابت راهنماییاش تا من بالاخره تونستم این بازی DMC را بازی کنم با فریم 40~60 ،البته توی بیشتر مراحل روی 60 بود اما خوب بعضی جاها مثل underworld سرعت می شد 50 وبدترین حالتش هم 40 که قابل بازی کردن بود و بازی را تونستم توی 5ساعت تمام کنم من ازاین config استفاده کردم که عکس را برای دوستان می زارم سیستم هم پایین توی امضاء هست:
pcsx2 384x3
GSdx-sse2.dll
bios=usa ver2
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/e2c77b3abf.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/ec76f15796.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/4f43e0c83f.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/e0a48c1c4d.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/759bc0055b.jpg
امید وارم این مطلب ها و عکس ها بهتون کمک کنه بتونی بازی Devil may cry را بازی کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان برطبق این سند نسخه ی پایانی برنامه یعنی pcsx2 V9.5همین روزها باید بیاد بیرون،پس کی میاد.:arrowd:

برید داخل پوشه ی اصلی برنامه بعد داخل readme 0.9.4.pdf وسپس درقسمت Release date chart می توانید آن راپیداکنید.
باتشکر.......

بله گویا در july امسال میدنش بیرون البته باید یواش یواش منتظر pcsx3 بود :-" :biggrin1: فکر نکنید شوخی میکنما

سلام به دوستان خوبم ;) اینم از جدیدترین ورژن ZeroGS KOSMOS 97.7 که برای دان میزارم کار کنید و نظرتونو بگید :love: :arrowd:

Attachments

با سلام خدمت همه دوستان
kolange_edalat2001 عزيز از كه اين بخش رو زنده نگه داشتيد و دائما در حال آپديت كردن بحث هستيد بي نهايت ممنون هستيم.
مشخصات سيستم من به اين شكله
cpu:intel quad core 6600
ram:4 gig crucial bus 1066
vga :ati 3870 ultimate 512 m
تنها بازي كه به شكل خوب بروي سيستم من اجرا مي شه بازي RE4 كه با حدودا 60 فريم بر ثانيه اجرا مي شه.بقيه بازي ها عموما با افت فريم همراست.اگر تنظيمات خاصي رو براي سيستم من مي شناسيد راهنمائي كنيد.
با تشكر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or