دوستان کسی میدونه که بودونبود بایوس چه تاثیری داره والا من یه بازی روهم با بایوس اجرا کردم هم بدون بایوس اما هیچ توفیقی نداشت
دوست عزیز شما چه جوری بدون بازیرو بدون بایو س اجرا کردی این امکان نداره
دوستان کسی میدونه که بودونبود بایوس چه تاثیری داره والا من یه بازی روهم با بایوس اجرا کردم هم بدون بایوس اما هیچ توفیقی نداشت
سلام به دوستان بعد از چند روز بلاخره بهترین ورژن pcsx2 9.5
رو براتون میزارم :biggrin1: که در قسمت speed hack تغییرات زیادی کرده و سرعت بالایی به بازیها میده و باگهای zerogs هم
گرفته اند :arrowd: نظر تونو بگید این ورژن x3 است. بای
ممنونre2cv عزیز دراین نرم افزار نقش اصلی رو سی پی یو بازی میکنه که خوشبختانه مال تو بد نیست ولی اگر بخوای اکثر بازیها رو با یه سرعت نسبی بازی کنی که حالت بهم نخوره باید حداقل کارت8600 داشته باشی البته تاکید میکنم اگر سی پی یو غول(غول)باشه میشه با کارتهای پایینتر هم بازی رو اجرا کرد
درمورد کل نرم افزار برو تمام نوشته هایی رو که توی این تاپیک اقایkolange_edalat2001نوشته بخون هرچی بخوای توشون هست
درضمن دیگه امریکن پای رو نگاه نکن عاقبت نداره پسر موفق باشی
بازم سلام به دوستان خوب یکی دیگه از ورژن های جدید
GSDX 1.8 رو براتون میزارم که خیییلیی بهتر شده :biggrin1:
و از SSE4 هم پشتیبانی میکنه که فکر باید CPU QUARD CORE داشته باشید که از SSE4 بهره بگیرید نظر یادتون نره :cheesygri نکته این پلاگین از سری GSDXV هست و با GSDX9
فرق داره :arrowd: