باشه کسی جواب مارو نده مرسی
درسته دوست عزیز سی دی هست و حجمش همون 600 مگ هست.
اره برای همه همین طور هست.حتی کارت هایی هم که DirectX 10 رو ساپورت می کنند.فعلا بی خیال این مورد بشید.از همون gsdx 1.8 استفاده کنید با DirectX renderer 9.
برای من در مورد استفاده از gsdx 1.8 sse3 که برای cpu های دو هسته هست همین اتفاق مییوفته.تا حالا کسی از sse3 استفاده کرده؟ مگه sse3 برای cpu های دو هسته ای نیست؟[/
quote]
سلام به دوستان خوب من یه نکته مهم باید بگم به شما اینه که sse3 فقط برای برای cpu دوهسته ای اینتل میباشد و در amd کارایی ندارد اگه amd دارا استفاده کنند با error dont sent مواجه میشن
درسته دوست عزیز سی دی هست و حجمش همون 600 مگ هست.
اره برای همه همین طور هست.حتی کارت هایی هم که DirectX 10 رو ساپورت می کنند.فعلا بی خیال این مورد بشید.از همون gsdx 1.8 استفاده کنید با DirectX renderer 9.
برای من در مورد استفاده از gsdx 1.8 sse3 که برای cpu های دو هسته هست همین اتفاق مییوفته.تا حالا کسی از sse3 استفاده کرده؟ مگه sse3 برای cpu های دو هسته ای نیست؟
TY گرامی خوشحال که شمام مثل من فاینال باز هستید مشکل شما 1 اینه که شما درسلام ببخشید موقع ای که تمامی پلاگین ها تمامی بایوس ها تمامی پچ هایی که شما در سایت داده بودید من دانلود کردم و سرجای خودش ریختم وقتی نرم افزار را اجرا کردم
ارور داد که دوتا دکمه ی دونت سند و سند ارور رپرت را داره چرا این ارور را می ده و به چه صورت می شه مشکلش را حل کرد برای درک بیشتر مشکلم بهتر فایل زیر که یک فایل تصویری که از دکستاپم کپچر کردم را ببینید یک فایل باپسوندrarهستش و داخلش یک فایل تصویری بانام vnv اون فایل را تماشا کنید منظور من را بهتر می فهمیدراستی بازی که می خواهم اجرا کنه فاینال فانتسیا10
باتشکر طالبی
دوست من pcsx2 9.5 .94 وقتی اومدن فارسی بودن به قسمت languege برید میبینیدراستی نظرتون درمورد فارسی کردن آخرین ورژن های نرم افزار هایی که شما می گزاری چیه مثلاهمین ورژنpcsx2 9.5 376چیه خوبه
با تشکر از همه دوستان یک سوال من وقتی gdsx9 v1.8 رو انتخاب میکنم زمانی که cpu رو گزینه اخره سرعت زیاد میشه ولی تصویر پرک میزنه به نظر شما علتش جیه راستی اخرین سرعتی که من باهاش tekken tag رو اوردم 31 فریم بود cpu من core2 e4500 هست ایا با این سی پی یو از این سریعتر هم میاد اگر میاد چطوری
vga;xfx8800gts
ram;2gb800
راستی کلنگ عدالت عزیز از زحماتت خیلی ممنونیم همینطور ادامه بده قرار بود جدیدترین ورزن رو که حجمش زیاد بود رو بزاریا
دوست من اگه در موقع دان نصفه دان میکنه مشکل از خط شماست در مورد سیستمتوت خیلی عا لیه .و اون برنامه کامله است شما دان کن برنامرو و بعد pcsx2 9.5 ver 375 که من در اینجا گزاشتم دان کن و در فایل اصلی کپی کن پلاگین جدید هم من گزاشتم که باید در صفه های قبل بگردی و این فایلها پلاگین هست و باید در قسمت پلاگین ریخته بشه البته به جز خود فایل pcsx2 که باید در صفحه اول ریخته بشه موفق باشیسلام کلنگ جان.شما تو صفحه ی 5 این پست رو داشتید
من ایا این برنامه رو دانلود کنم؟ ودرضمن یه سری فایل ها رو دانلود کردم مثل
GSdx9
spu2ghz-b1.7
TwinPad v0[1].7.0
ZeroGS KOSMOS 0.97.1 sse2
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200
PCSX2 0.9.51 rev 3071
gnu_gettext.dll
SSSPSXPAD17
ایا برنامه که حدود 5 مگابایت هستش بطور کامله؟.و این فایل ها در صورت کامل نبودن باید اضافه بشه؟
در ضمن سیستم من هم اینه:
CPU:intel Q6600
Ram:4GIG OCZ
VGA: 8800 ULTRA 768 mb
در ضمن این برنامه نصفه دانلود میشه جریان چیه؟ سرعت خط من پایینه؟ یا ایراد داره پیگیری کنید ممنون میشم )
خواهشا کمک کنید.