Sha7ab
کاربر سایت
من باهاش shadow of the colossuss رو اجرا کردم ولی با حداکثر 13 فریمبا این برنامه این بازیها رو هم می شه اجرا کرد؟؟؟
ahsdow of calosus
onimosha4
( فکر کنم املاشون غلط باشه!! )
mer30
من باهاش shadow of the colossuss رو اجرا کردم ولی با حداکثر 13 فریمبا این برنامه این بازیها رو هم می شه اجرا کرد؟؟؟
ahsdow of calosus
onimosha4
( فکر کنم املاشون غلط باشه!! )
mer30
دوست عزیز اشکال از پلاگین cd dvd rom هستش باید عوضش کنی
سلام
این عکس از برنامه هستش.مثل این میمونه که داخل پلی استیشن 2 دی وی دی نذاشتی و میاد اینجا. .هر کی میتونه یه کمکی بهم بکنه.من الان منزل کسی هستم و فعلا پای سیستم خودم نیستم و مشخصات این سیستم هم اینه
CPU:INTEL 3.2 FULL
RAM:1GIG 667
VGA:ASUS 7600GS SIENT 512 MB DDR2
ایراد کار من چیه و کجاست ؟ حتما بلد نیستم که چی رو از کجا لود کنم یا تنظیمات رو بلد نیستم .فقط بد تو خماری هستم.یکی بی زحمت کمکم کنه
بازی هایی هم که دارم :
METAL GEAR SOLID 3
TEKEN 5
PIMP MY RIDE
GRAN TURISMO 4
GTA 5
بعضی هاش پال هست .بعضی هاش ان تی اس سی.
اصلا ربطی داره یا نه.
کمممممممممممممممممممممممک.
شما هم اگه استباه نکم لب تاب دارینبا سلام به دوستان من این برنامه رو دانلود کردم 9.5 با پلاگین ها ولی اصلا تصویر ندارم فقط ضدا دارم اون هم تیک میزنه مشخصات سیستم :
cpu dual core centrio duo 2.0 mgh
ram 2 gig ddr2
hard 260 sata 2
graphic 300 mg intel
دوست عزیز این بازی حالت in game داره و نمیشه خوب بازیش کرد و فریم زیادی هم بهت نمی ده و شدیدا مشکل فریم ریت داره و باگ هم زیاد دارهدوستان یکی جواب منو بده آیا میشه با این شبیه ساز Metal Gear solid 3 بازی کرد یا نه؟ آیا مشکل fram rate نداره؟ (قبلا هم پرسیده بودم انگار ندید) :confused:
دوستان یکی جواب منو بده آیا میشه با این شبیه ساز Metal Gear solid 3 بازی کرد یا نه؟ آیا مشکل fram rate نداره؟ (قبلا هم پرسیده بودم انگار ندید) :confused:
3 mgs از کدهای مختلفی استفاده می کنه zero کاری کرد که بشه اجراش کرد. همون مراحل اول گیر می کنه. البته دو تا option در پلاگینزش هست برای کم کردن مه و افکتهای تصویرشه. توی plugins zeroforg اگه دقت کنی پیداش می کنی. تیک اونها رو بزار بازی راحتر اجرا می شه.
دوست عزیز من این بزای الان ندارم که بخوام تستش کنم برای همین هم پرسیدم اگر این ورژن جواب داده و OK هست برم بخرم چون 2 شماره قبلیش رو بازی کردم و تو کف شماره سومش هستم .