آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
1211863053.jpg

سلام
این عکس از برنامه هستش.مثل این میمونه که داخل پلی استیشن 2 دی وی دی نذاشتی و میاد اینجا. .هر کی میتونه یه کمکی بهم بکنه.من الان منزل کسی هستم و فعلا پای سیستم خودم نیستم و مشخصات این سیستم هم اینه
CPU:INTEL 3.2 FULL
RAM:1GIG 667
VGA:ASUS 7600GS SIENT 512 MB DDR2

ایراد کار من چیه و کجاست ؟ حتما بلد نیستم که چی رو از کجا لود کنم یا تنظیمات رو بلد نیستم .فقط بد تو خماری هستم.یکی بی زحمت کمکم کنه

بازی هایی هم که دارم :
METAL GEAR SOLID 3
TEKEN 5
PIMP MY RIDE
GRAN TURISMO 4
GTA 5

بعضی هاش پال هست .بعضی هاش ان تی اس سی.
اصلا ربطی داره یا نه.
کمممممممممممممممممممممممک.

با سلام به دوستان من این برنامه رو دانلود کردم 9.5 با پلاگین ها ولی اصلا تصویر ندارم فقط ضدا دارم اون هم تیک میزنه مشخصات سیستم :
cpu dual core centrio duo 2.0 mgh
ram 2 gig ddr2
hard 260 sata 2
graphic 300 mg intel
این هم عکس ار پلاگین ها :
fyigdg.jpg

به نظر من یکی ار دوستان که بازی رو با سرعت خول اجرا میکنند پلاگین ها و برنامه ونتظیمات رو روی سیستم خودشون فشرده کنند و برتی ما بزارن برای آپلود تا دیگه ما نخواییم تنظیمات انجام بدیم
ممنونم میشم اگه یکی این کار رو انجام بده

1211863053.jpg

سلام
این عکس از برنامه هستش.مثل این میمونه که داخل پلی استیشن 2 دی وی دی نذاشتی و میاد اینجا. .هر کی میتونه یه کمکی بهم بکنه.من الان منزل کسی هستم و فعلا پای سیستم خودم نیستم و مشخصات این سیستم هم اینه
CPU:INTEL 3.2 FULL
RAM:1GIG 667
VGA:ASUS 7600GS SIENT 512 MB DDR2

ایراد کار من چیه و کجاست ؟ حتما بلد نیستم که چی رو از کجا لود کنم یا تنظیمات رو بلد نیستم .فقط بد تو خماری هستم.یکی بی زحمت کمکم کنه

بازی هایی هم که دارم :
METAL GEAR SOLID 3
TEKEN 5
PIMP MY RIDE
GRAN TURISMO 4
GTA 5

بعضی هاش پال هست .بعضی هاش ان تی اس سی.
اصلا ربطی داره یا نه.
کمممممممممممممممممممممممک.
دوست عزیز اشکال از پلاگین cd dvd rom هستش باید عوضش کنی
اگه می خوای از رو dvdاجرا کنی باید p.e.op.s رو انخاب کنی اگه از روی ایمیج linuzappz iso
با سلام به دوستان من این برنامه رو دانلود کردم 9.5 با پلاگین ها ولی اصلا تصویر ندارم فقط ضدا دارم اون هم تیک میزنه مشخصات سیستم :
cpu dual core centrio duo 2.0 mgh
ram 2 gig ddr2
hard 260 sata 2
graphic 300 mg intel
شما هم اگه استباه نکم لب تاب دارین
این شبیه ساز به یه سیستم قوی احتیاج داره و کارت های آنبرد زیاد جور در نمی آد
بهتر پلاگین گرافیک رو عوض کنید شاید حل بشه
موفق باشید

دوستان یکی جواب منو بده آیا میشه با این شبیه ساز Metal Gear solid 3 بازی کرد یا نه؟ آیا مشکل fram rate نداره؟ (قبلا هم پرسیده بودم انگار ندید) :confused:

دوستان یکی جواب منو بده آیا میشه با این شبیه ساز Metal Gear solid 3 بازی کرد یا نه؟ آیا مشکل fram rate نداره؟ (قبلا هم پرسیده بودم انگار ندید) :confused:
دوست عزیز این بازی حالت in game داره و نمیشه خوب بازیش کرد و فریم زیادی هم بهت نمی ده و شدیدا مشکل فریم ریت داره و باگ هم زیاد داره
بهتره هنوز صبر کنی تا ورژن بعدی
موفق باشید

new pcsx

به به

ورژن جدید:eek:pcsx

وGSDX:cool:

این gsdx rev 771:arrowd:

Code:
http://mehdi-kheradmand.persiangig.com/pcsx/GSDX/rev%20771%20GSDX%201.8.exe

اینمpcsx 9.5 rev 377:arrowd:

Code:
http://mehdi-kheradmand.persiangig.com/pcsx/PCSX2%200.9.5%20rev%20377.exe

3 mgs از کدهای مختلفی استفاده می کنه zero کاری کرد که بشه اجراش کرد. همون مراحل اول گیر می کنه. البته دو تا option در پلاگینزش هست برای کم کردن مه و افکتهای تصویرشه. توی plugins zeroforg اگه دقت کنی پیداش می کنی. تیک اونها رو بزار بازی راحتر اجرا می شه.

يعني امكان بازي mgs 3 هست ؟
يه آموزش كامل واسه اجراش ميزارين ؟ :دي دي دي ديييييييييييييييييييي

3 mgs از کدهای مختلفی استفاده می کنه zero کاری کرد که بشه اجراش کرد. همون مراحل اول گیر می کنه. البته دو تا option در پلاگینزش هست برای کم کردن مه و افکتهای تصویرشه. توی plugins zeroforg اگه دقت کنی پیداش می کنی. تیک اونها رو بزار بازی راحتر اجرا می شه.

دوست عزیز من این بزای الان ندارم که بخوام تستش کنم برای همین هم پرسیدم اگر این ورژن جواب داده و OK هست برم بخرم چون 2 شماره قبلیش رو بازی کردم و تو کف شماره سومش هستم . :D

دوست عزیز من این بزای الان ندارم که بخوام تستش کنم برای همین هم پرسیدم اگر این ورژن جواب داده و OK هست برم بخرم چون 2 شماره قبلیش رو بازی کردم و تو کف شماره سومش هستم . :D

نه من تست کردم. وارد بازی می شه ولی سرعت خیلی پایینه. و هنوز قابل بازی نیست.

اما باز اگه میخوای
توی قسمت config>>Graphics>>Configure میری دو تا تیک که mgs3 کاملا مشخه رو می زاری!

دوستان کسی میدونه که بودونبود بایوس چه تاثیری داره والا من یه بازی روهم با بایوس اجرا کردم هم بدون بایوس اما هیچ توفیقی نداشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or