آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام کلنگ عدالت داداش خیلی آقایی خیلی خیلی آقایی اینقدر ازت تو دانشگاه تعریف کردم که نگو ایشالا موفق باشی دوست عزیز جدیدترین پلاگینهایی رو که داری میشه بزاری ماهم دان کنیم راستی تیکنی که شما بازی کردی تیکن تگ بود من همین کارارو واسه تیکن5 انجام دادم تا 25 فرم گرفتم ولی واسه این بازی خیلی کنده از دوستانی که تیکن5 رو با سرعت اجرا کردن خواهشمندم به ما هم بگن چه جوری مخلصیم
xfx 8800gts
core2due e4500
2gb 800
راستی فایل اپدیت واسه پچ کسی داشت بزاره خیلی مخلصیم

سلام کلنگ عدالت داداش خیلی آقایی خیلی خیلی آقایی اینقدر ازت تو دانشگاه تعریف کردم که نگو ایشالا موفق باشی دوست عزیز جدیدترین پلاگینهایی رو که داری میشه بزاری ماهم دان کنیم راستی تیکنی که شما بازی کردی تیکن تگ بود من همین کارارو واسه تیکن5 انجام دادم تا 25 فرم گرفتم ولی واسه این بازی خیلی کنده از دوستانی که تیکن5 رو با سرعت اجرا کردن خواهشمندم به ما هم بگن چه جوری مخلصیم
xfx 8800gts
core2due e4500
2gb 800
راستی فایل اپدیت واسه پچ کسی داشت بزاره خیلی مخلصیم
دوستان کمک فوری تیکن تگ 1 سی دی یا دی وی دی من همین الان خریدم حجمش 600مگ بود

خودم درستش کردم:)

دو تا مشکل دارم:confused:
1-اینجا که گفتی بزارینش روی hardwareمن این گزینه رو ندارم.
gsdx9%201.8%20759%20config.JPG

2-این صفحه رو هم ندارم.

zerogs%20config.JPG

دیگه نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم :wallbash:
اگه میشه اون ورژنی که خودت الآن داری باهاش کار میکنی لینکشو بزار.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خوب اینم از اخرین ورژن pcsx2 9.5 376 ;) که در خود سایتشم نیست :cheesygri که در پایین میبینید البته ورژن بهتر از اینم هست که حجمش زیاده سعی میکنم بزارم براتون حالا با این کیف کنید تا اونو بزارم :love::arrowd: نظر یادتون نره مشکلی بود بگید خودمم از این ورژن استفاده میکنم

Attachments

آخرین ویرایش:
بازم سلام جوونا اینم از اخرین ورژن GSDX9 1.8 759 که میزارم براتون نظر یادتون نره :biggrin1::love::arrowd:

Attachments

خودم درستش کردم:)

دو تا مشکل دارم:confused:
1-اینجا که گفتی بزارینش روی hardwareمن این گزینه رو ندارم.

2-این صفحه رو هم ندارم.

دیگه نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم :wallbash:
اگه میشه اون ورژنی که خودت الآن داری باهاش کار میکنی لینکشو بزار.

مهدی جان نداشتن zerogs و در قسمت vga نداشتن hardware به دو علت است یکی اینکه
شما dx9-10 رو ندارید و d3dx 36_dll رو شما در کاپیوتر ندارید من لینکمو باز میزارم که بری dx10 رو دان کنی و d3dx9_10 dll 36 رو هم تو همین لینکم میزارم دوستان اگه کسی نداره
بره حتما دان کنه مخصوصا ادنایی که cpu intel دارن موفق باشی:love::arrowd:
http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b/sharing.html?sId=bTiJzaXwnXEJXKyR

من DirectX 10 را ریختم روی xp اما متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم زمانی که توی برنامه انتخابش می کنم و دکمه ران را می زنم از برنامه بدون هیچ اروری میاد بیرون در حالی که کارت من یکی از مشخصاتش ساپورت DirectX 10,به نظر اساتید مشکل از کجا می تونه باشه؟

من تونستم Mortal Kombat Armageddon و MGS3 رو اجرا كنم MK عالي بود ولي MGS3 با 20 فريم اجرا شد و كمي كنده امكان داره بهتر بشه؟

teken5

سلام دوستان.من در چند صفحه قبل دیدم که چنتایی از دوستان در اجرا کردن بازی تکن5 مشکل داشتندو بازی تا نام namco اجرا می شه و بعد صفحه سیاه هست.برای حل این مشکل باید از بایوس ورژن 1 japan و یا بایوس ورژن 1.60 یرو و یا usa استفاده کنید.این بازی با بایوس های جدید ورژن 2 و یا 2.20 اجرا نمی شود! برای تنظیمات هم از اموزشی که دوستمون kolange_edalat2001 در صفحه قبل گذاشتن استفاده کنید.

اینم عکس هایی از بازی

http://artoor32.parsehgig.com/teken5_1.JPG

http://artoor32.parsehgig.com/teken5_2.JPG

teken5_1.JPG

teken5_2.JPG
teken5_2.JPG

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خوب اینم از اخرین ورژن pcsx2 9.5 376 ;) که در خود سایتشم نیست :cheesygri که در پایین میبینید البته ورژن بهتر از اینم هست که حجمش زیاده سعی میکنم بزارم براتون حالا با این کیف کنید تا اونو بزارم :love::arrowd: نظر یادتون نره مشکلی بود بگید خودمم از این ورژن استفاده میکنم

بازم سلام جوونا اینم از اخرین ورژن GSDX9 1.8 759 که میزارم براتون نظر یادتون نره :biggrin1::love::arrowd:

ای ول کارت عالیه.همین طور به کارت ادامه بده.منم الان اومدم اپ کنم دیدم شما یه قدم جلو ترید:p
از اموزش خوبت بابت تنظیمات برنامه هم ممنون.من برای بیشتر بازی ها تقریبا به همین صورت تنظیم می کنم.
در ضمن اینم ورژن جدیدی از پلاگین صدا که خیلی بهتر و کامل تر از ورژنی هست که در سایت اصلی برنامه هست.نمیدوم که kolange_edalat2001 در سایت قرار داده یا نه ولی توصیه می کنم حتما از این پلاگین استفاده کنید.البته پلاگین gigaherz v1.7b هم برای صدا پلاگین خوبی هست.ولی چون بتا بود تا حالا تستش نکرده بودم.ولی امروز که تست کردم برای بعضی بازی ها بهتر از rev 356 PEOPS SPU2 1.9.0 بود در صورتی که بافر سایز رو کم کنید بهتر نتیجه میگیرید.اگه خواستید بگید تا اونم بذارم به همراه تنظیمات تا تکرار صدا نداشته باشید.تو بعضی از بازی ها که PEOPS SPU2 1.9.0 مشکل داره خوب جواب میده.:-":p

Attachments

دوستان کمک فوری تیکن تگ 1 سی دی یا دی وی دی من همین الان خریدم حجمش 600مگ بود
درسته دوست عزیز سی دی هست و حجمش همون 600 مگ هست.

من DirectX 10 را ریختم روی xp اما متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم زمانی که توی برنامه انتخابش می کنم و دکمه ران را می زنم از برنامه بدون هیچ اروری میاد بیرون در حالی که کارت من یکی از مشخصاتش ساپورت DirectX 10,به نظر اساتید مشکل از کجا می تونه باشه؟

اره برای همه همین طور هست.حتی کارت هایی هم که DirectX 10 رو ساپورت می کنند.فعلا بی خیال این مورد بشید.از همون gsdx 1.8 استفاده کنید با DirectX renderer 9.
برای من در مورد استفاده از gsdx 1.8 sse3 که برای cpu های دو هسته هست همین اتفاق مییوفته.تا حالا کسی از sse3 استفاده کرده؟ مگه sse3 برای cpu های دو هسته ای نیست؟

سلام این سیستم منه چه طوره
cpu5000دوهسته ای پنتیوم 4
2تا دوگیگ رم کینگستون
کارگ گرافیک یک گیگ انویدیا 8800
مارد بردم گیگا کور2
هاردیسک 3عدد هارد 300گیگ مکستور
دیگه چی مونده خورده جات مونده که
مانیتورم سامسونگ 22اینچ
پدهایم جنیوس
کارت صدایم جنیوس همراه با امپلی فایر 10000
همین
سیستم عاملم
اکسپی
مکینتاش

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or