مهدی جان بگو برای کدوم بازی تا بزارم راستی بازم تشکر عکسارو گزاشتم 16 ص369c22a9.pnach
این فایل رو کم دارم:cheesygri
دوستان کمک فوری تیکن تگ 1 سی دی یا دی وی دی من همین الان خریدم حجمش 600مگ بودسلام کلنگ عدالت داداش خیلی آقایی خیلی خیلی آقایی اینقدر ازت تو دانشگاه تعریف کردم که نگو ایشالا موفق باشی دوست عزیز جدیدترین پلاگینهایی رو که داری میشه بزاری ماهم دان کنیم راستی تیکنی که شما بازی کردی تیکن تگ بود من همین کارارو واسه تیکن5 انجام دادم تا 25 فرم گرفتم ولی واسه این بازی خیلی کنده از دوستانی که تیکن5 رو با سرعت اجرا کردن خواهشمندم به ما هم بگن چه جوری مخلصیم
xfx 8800gts
core2due e4500
2gb 800
راستی فایل اپدیت واسه پچ کسی داشت بزاره خیلی مخلصیم
خودم درستش کردم
دو تا مشکل دارم:confused:
1-اینجا که گفتی بزارینش روی hardwareمن این گزینه رو ندارم.
2-این صفحه رو هم ندارم.
دیگه نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم :wallbash:
اگه میشه اون ورژنی که خودت الآن داری باهاش کار میکنی لینکشو بزار.
سلام دوستان خوب اینم از اخرین ورژن pcsx2 9.5 376 که در خود سایتشم نیست :cheesygri که در پایین میبینید البته ورژن بهتر از اینم هست که حجمش زیاده سعی میکنم بزارم براتون حالا با این کیف کنید تا اونو بزارم :arrowd: نظر یادتون نره مشکلی بود بگید خودمم از این ورژن استفاده میکنم
بازم سلام جوونا اینم از اخرین ورژن GSDX9 1.8 759 که میزارم براتون نظر یادتون نره :biggrin1::arrowd:
درسته دوست عزیز سی دی هست و حجمش همون 600 مگ هست.دوستان کمک فوری تیکن تگ 1 سی دی یا دی وی دی من همین الان خریدم حجمش 600مگ بود
من DirectX 10 را ریختم روی xp اما متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم زمانی که توی برنامه انتخابش می کنم و دکمه ران را می زنم از برنامه بدون هیچ اروری میاد بیرون در حالی که کارت من یکی از مشخصاتش ساپورت DirectX 10,به نظر اساتید مشکل از کجا می تونه باشه؟