oMid_EsiNs
کاربر سایت
یعنی این بازی ای که من دارم دموی بازی هست ؟ از نظر گرافیک و ... فرق داره ؟ ( به خصوص گرافیک )نه اینی نیست که ما بازی میکنیم gt5 خالیه !!
بعد اینی که من دارم چند نومان می ارزه ؟
یعنی این بازی ای که من دارم دموی بازی هست ؟ از نظر گرافیک و ... فرق داره ؟ ( به خصوص گرافیک )نه اینی نیست که ما بازی میکنیم gt5 خالیه !!
یعنی این بازی ای که من دارم دموی بازی هست ؟ از نظر گرافیک و ... فرق داره ؟ ( به خصوص گرافیک )
بعد اینی که من دارم چند نومان می ارزه ؟
دوست عزیز این نسخه ی GT5 که شما و بقیه دارن، دسته دومش چند می ارزه ؟ ( پلات اگه باشه چند می ارزه ؟ )نه این دمو نیست ! کلا یه بازی دیگه ای هست
در واقع پیش مقدمه GT5 هست . ارزشش فکر نکنم بیشتر از 20 تا 30 تومن باشه !
هیچیش به GT5 نمی رسه ( مثلا گرافیک )
دوست عزیز متاسفانه باید بهتون بگم،که فروشنده سرتون کلاهه بدی گذاشته.چون این proluge تقریبا 3 سال پیش اومد،و یه نسخه ناقص،از بازی اصلی بود.که با اومدن بازی اصلی proluge هزارتومن هم نمی ارزـه.بازی دست دومش فکر کنم،با 50 تومن بتونی گیر بیاری.من خودم آکبند 70 خریدم.دوست عزیز این نسخه ی GT5 که شما و بقیه دارن، دسته دومش چند می ارزه ؟ ( پلات اگه باشه چند می ارزه ؟ )
چه خبرـه سهند جان:dبازی یه قرون هم نمی ارزـه.وقتی بازی اصلی اومدـه آخه نسخه ناقصش به چه درد میخورـه.:dارزشش فکر نکنم بیشتر از 20 تا 30 تومن باشه !
با اجازه از صاحب تاپیک :d فک کنم یه Nissan GT-R Spec V حدود 155 قیمتش باشه اگه بتونی یه کم پول جور کنی و اینو بخری تا بخش expert با تیون کردنش تامینی :dسلام...من تازه کارم...لول هشتم...140 هزارتا هم پول دارم...می خوام یه ماشین پرمیوم بخرم که زاویه دورربین داخل کابین داشته باشه...راهم بره...با یه مزدا رودستار شروع کردم...دهنم صاف شد بس که کم آورد...کسی چیزی معرفی می کنه؟ در ضمن فعلن فقط می رسم آفلاین بزنم
جریان آپدیت رو نمی دونم ولی کلا سر پیچ نباید تا بیخ گاز بدی میزان گاز دادنت باید ملایم ( یعنی حدوداً R2 تا نصف ) باشه در طول پیچ و متناسب با دنده ای که تا قبل از پیچ پایین آوردی و در انتهای پیچ گاز رو تا ته بگیری تا ماشین با شتاب از پیچ خارج بشه :d چون طبیعتاً وقتی توی پیچ تا خرخره گاز بدی فرمون پذیری ماشین خیلی کم میشه :d همچنین هر پیچ تا یه حدی گاز می خوره بعد از اون دیگه نمیشه ماشین رو توی پیچ نگه داشت ! در ضمن به هندلینگ ماشین هم بستگی داره. چون هر ماشین بستگی به هندلینگی که داره پیچ رو با یه سرعتی طی میکنه :dدوستان یه مشکل دارم که از وقتی آپتودیت های 600 و 300 مگی رو نصب کردم ظاهر شده.سر پیچ اگه به ماشین گاز بدم ماشین به جای اینکه شتاب بگیره بره جلو به کناره ها منحرف میشه و لاستیکاش داغ میشن و این واقعا اعصاب منو خورد کرده به نظرتون چطور میشه این مشکلو حل کرد؟
فک نمی کنم راه دیگه ای باشه :d لااقل من که راه دیگه ای ندیدم :dدوستان من الان بخوام صفحه اول و بخونم سردرد میگیرم
من تازه کارم همه سریها رو نصفه رفتم برای همین سوالام ابتدایی هستش نخندین .
مسابقاتی که باید با ماشینی خاص انجام شود بجز اینکه لیست ماشینها رو ببینیم و بریم تو قسمت ماشینها انتخاب کنیم راه دیگه ای هست که ماشینی که برای مسابقات در نظر گرفته شده را ببینیم .
اون مسابقاتی که مثلا زده ژاپن اونا چطور باز میشن
دوستان یه مشکل دارم که از وقتی آپتودیت های 600 و 300 مگی رو نصب کردم ظاهر شده.سر پیچ اگه به ماشین گاز بدم ماشین به جای اینکه شتاب بگیره بره جلو به کناره ها منحرف میشه و لاستیکاش داغ میشن و این واقعا اعصاب منو خورد کرده به نظرتون چطور میشه این مشکلو حل کرد؟
من بالاخره بوگاتی ویرون رو بردم
توی اول ۱۵ تو اون سری مسابقات که پشت سر هم هستن
هم بوگاتی رو بردم هم تیتراژ پایان بازی رو
خیلی جالب بود