آموزش و پاسخ به سوالات Gran Turismo 5

مرسی بابت کمکتون .....
فهمیدم که ایراد از نصب آپدیت بود.
میشه دوباره آپدیت رو نصب کرد بدونه اینکه دوباره دانلود کنم ؟
خواهش می کنم:دی(من کلا این جا دیر به دیر میام شرمنده)
نه متاسفانه امکانش نیست. چون این اتفاق قبلا برای من پیش اومده که آپدیت مشکل دار شده باشه. سر بتای AC:BH. باید بری فایلش رو پاک کنی و دوباره دانلود کنی. از کجا دانلود کرده بودی؟ pc یا خود PS3؟

• Like
Reactions: majid911911
خواهش می کنم:دی(من کلا این جا دیر به دیر میام شرمنده)
نه متاسفانه امکانش نیست. چون این اتفاق قبلا برای من پیش اومده که آپدیت مشکل دار شده باشه. سر بتای AC:BH. باید بری فایلش رو پاک کنی و دوباره دانلود کنی. از کجا دانلود کرده بودی؟ pc یا خود PS3؟

با خوده ps3 .مگه با pc هم میشه؟

با خوده ps3 .مگه با pc هم میشه؟
من بلد نیستم اما روش این کار رو یکی از دوستان تو تاپیک GT گذاشته بود که بگردی پیدا میشه و دوستان هم تونستند انجام بدن اما من توصیه می کنم اگه امکانش رو داری از کنسول دوباره انجام بدی. در هر صورت خودت میدونی;)

یک راهنمایی برای کسایی که مشکل دارن توی Nascar ها ...
حتما بعد از هر چند مسابقه ( به خصوص قبل Champion ) ماشین رو تعویض روغن کنید همینطور چک کنید که Overhaul رو ... اگه لازم بود حتما Repair کنید که هزینه ای بالغ بر : 150 هزار تا داره ... همین کار ها رو کردم قدرت ماشین شد : ۹۰۵ تا !

اینکار ها رو باید توی GT Auto انجام بدید ...

اگه سوالی هست بفرمایید :d

اگه بکارتون اومد ... تشکر یادتون نره ... :d

من تا حالا فقط بخش sunday cup رو رفتم و به لول 8 و پول 135000 تا رسیدم.
چیکار کنم؟ماشین بخرم؟
اسم ماشین فعلیمو بلد نیستم ولی honda roadster هست

دوستان من الان 5 تا دی وی دی gt5 رو خریدم الان دستمه یه هارد 80 گیگ دارم با تبدیل به usb تبدیلش کردم وبا fat32 هم فرمت کردم الان توشم خالیه به ps3 میزنم هم میشناسه الان من چطوری gt5 رو بریزم توهارد اکسترنال واز اون انتقال بدم تو هارد اینترنال خود ps3 اگر میشه یکی به من کمک کنه ممنون میشم.. درضمن یکم مبتدیانه باشه چون من حرفه ایی نیستم تو این کارا اولین بارمه بازی بصورت dvd خریدم.>:d<

من تا حالا فقط بخش sunday cup رو رفتم و به لول 8 و پول 135000 تا رسیدم.
چیکار کنم؟ماشین بخرم؟
اسم ماشین فعلیمو بلد نیستم ولی honda roadster هست
بدترین کار اینه که همون اول بازی هی ماشین بخرین ! :دی خود بازی برای اکثر مسابقه ها ماشین میده. فقط کافیه مسابقه هایی که فعلآ میتونین با همین Honda برین رو انجام بدین و پولتون رو زیاد کنین. بعد دوباره سر بزنین به مسابقه هایی که ماشینش رو نداشتین و این دفعه احتمالآ ماشینش رو دارین ! (جایزه گرفتین :دی) بخش Special هم سر بزنین که هم پول و هم تجربه خوبی میده ! همین طور بخش لیسانس هم نسبت به مدالی که میگیرین ماشین میده !

دوستان من الان 5 تا دی وی دی gt5 رو خریدم الان دستمه یه هارد 80 گیگ دارم با تبدیل به usb تبدیلش کردم وبا fat32 هم فرمت کردم الان توشم خالیه به ps3 میزنم هم میشناسه الان من چطوری gt5 رو بریزم توهارد اکسترنال واز اون انتقال بدم تو هارد اینترنال خود ps3 اگر میشه یکی به من کمک کنه ممنون میشم.. درضمن یکم مبتدیانه باشه چون من حرفه ایی نیستم تو این کارا اولین بارمه بازی بصورت dvd خریدم.>:d<
دوست عزیز سوال در مورد هک و کپی و ... رو توی این بخش بپرسین.

بدترین کار اینه که همون اول بازی هی ماشین بخرین ! :دی خود بازی برای اکثر مسابقه ها ماشین میده. فقط کافیه مسابقه هایی که فعلآ میتونین با همین Honda برین رو انجام بدین و پولتون رو زیاد کنین. بعد دوباره سر بزنین به مسابقه هایی که ماشینش رو نداشتین و این دفعه احتمالآ ماشینش رو دارین ! (جایزه گرفتین :دی) بخش Special هم سر بزنین که هم پول و هم تجربه خوبی میده ! همین طور بخش لیسانس هم نسبت به مدالی که میگیرین ماشین میده !

دوست عزیز سوال در مورد هک و کپی و ... رو توی این بخش بپرسین.
داداش دستت درد نکنه خیلی کمکم کرد.پولم شد 350000 تا.xp هم به لول 11 رسید.
توی این بخش Nascar یه بخش هست باید از 4 تا ماشین جلو بزنی فکر کنم تو beginner بود.هر کاری میکنم نمیتونم قبل از پایان از چهارتاشون جلو بزنم.چی کار کنم؟:((

داداش دستت درد نکنه خیلی کمکم کرد.پولم شد 350000 تا.xp هم به لول 11 رسید.
توی این بخش Nascar یه بخش هست باید از 4 تا ماشین جلو بزنی فکر کنم تو beginner بود.هر کاری میکنم نمیتونم قبل از پایان از چهارتاشون جلو بزنم.چی کار کنم؟:((

حتما پشت ماشین ها برو یه ذره هم از پشتشون اونور اونور نرو هر وقت دیدی داری میگیریش خیلی آروم فرمون بده بیا سمت چپ یا راست ( ببین ماشین بعدی چپ یا راست )
اینکار و کنی خیلی راحت میتونی اول شی
فقط پشت ماشین ها برو تند هم فرمون نده ;)

• Like
Reactions: pasia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or