ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
یادش بخیر gt4 همینجوری بود(کم پول میداد) یه موستانگ فکستنی!! خریده بودم یه مسیر رو به خاطر . . .سنار چند صد بار میرفتم!!
الان خیلی بهتر شده توی gt5
الان خیلی بهتر شده توی gt5
آدم خودش رو حلق آویز کنه از این راحت ترهمثلا 40 بار 24H رو برو...:d
سلام یه سوال من ماشین mercedes-benz CLK Turing Car 00 رو باید از کجا پیدا کنم بخرم؟
الان هر جارو که میگردم پیدا نمیکنم.
سلام یه سوال من ماشین mercedes-benz CLK Turing Car 00 رو باید از کجا پیدا کنم بخرم؟
الان هر جارو که میگردم پیدا نمیکنم.
دوستان تازگی ها دی ال سی جدی واسش اومده؟
احتمالا نوع لاستیک ها مشکل داره! بزار رو ریسینگ.همون گرونه.(36000 تا پولشه)نیست کسی مرا یاری کند ؟
این بخش b-spec کلاً یه کم قلق داره ! ممکنه به لاستیک و اینها ربط پیدا کنه ولی اینی که شما میگید مربوط به H*ot بودن بیش از حد راننده ـس شما اوایل کار سعی کن زیاد بهش فشار نیاری و همش ازش نخوای سبقت بگیره یا گاز بده ! سعی کنید پروسه ی جلو زدن از حریف ها رو توی دور های مختلف تقسیم کنید راننده یه کم که به طرف حد ملایم رفت می تونید بهتر کار کنید و سر پیچ ها اون اتفاق نیوفته ! هر چی بتونید به طرف cool بودن ببریدش بهتر میتونید بهش فرمان بدین . هر چی H*OT تر باشه سعی میکنه سر پیچ ها دستی بکشه یا با سرعت زیاد سریع ترمز کنه که همین باعث لیز خوردن ماشین میشه , در ضمن COOL بودن بیش از حد هم خیلی خوب نیست چون دیگه خیلی بی خیال رانندگی میکنه و بقیه بهش میرسن ! شما بین حد وسط متمایل به cool بتونید نگهش دارید بردتون به سادگی امکان پذیره که شامل همون پیچ ها هم میشه .دوستان کمک فوری می خوام
تمام کارهای لازم برای اینکه یک ماشین سر پیچ ها سر نخوره رو می خواستم بدونم بعضی ماشین ها کنترلش افتضاحه مخصوصا تو قسمتی که کمک راننده هستی و باید خود دستگاه رانندگی کنه این راننده ابله همش میره تو باقالی ها سر پیچ هر چقدرم میگم سرعت رو کم کن باز نمیتونه ماشین رو مهار کنه
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز اگه فقط برای گرافیک بازی رو گرفتی فکر نمیکنم بتونی از بازی لذت ببریسلام.
من تازه GT5 گرفتم و فقط یه چیزی تو اولین تجربه خیلی نظرم رو جلب کردم ، اونم گرافیک بازی بود که اصلا خوب نبود به نظرم ، حتی Shift2 گرافیک بهتری داره به نظرم
میخواستم بدونم طبیعی هست یا باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
(در ضمن این رو هم بگم که اولین تجربه من از این سری بازی هست)