آموزش و پاسخ به سوالات Gran Turismo 5

یادش بخیر gt4 همینجوری بود(کم پول میداد) یه موستانگ فکستنی!! خریده بودم یه مسیر رو به خاطر . . .سنار چند صد بار میرفتم!!

الان خیلی بهتر شده توی gt5

سلام یه سوال من ماشین mercedes-benz CLK Turing Car 00 رو باید از کجا پیدا کنم بخرم؟
الان هر جارو که میگردم پیدا نمیکنم.

سلام

من این ماشین رو از بخش آنلاین خریدم. . .فعلا گیر داده به ماشینهای رالی!! چند روز دیگه عوض میشن :yes:

سلام یه سوال من ماشین mercedes-benz CLK Turing Car 00 رو باید از کجا پیدا کنم بخرم؟
الان هر جارو که میگردم پیدا نمیکنم.

همونطور که دوستمون گفتند، از آنلاین یا از ماشین های کار کرده باید بخری.
اگه برای اون مسابقه میخوای که یه سری ماشین خاص رو فقط قبول میکنه، پیشنهاد میکنم بری Lexus رو بخری. تو بخش ماشین های نو میتونی پیداش کنی.
در ضمن اطلاعاتی راجع به ماشین ها میخواستی، میتونی اینجا ببینی:
myGranTurismo.net - Gran Turismo 5 Resource Site

دوستان کمک فوری می خوام
تمام کارهای لازم برای اینکه یک ماشین سر پیچ ها سر نخوره رو می خواستم بدونم بعضی ماشین ها کنترلش افتضاحه مخصوصا تو قسمتی که کمک راننده هستی و باید خود دستگاه رانندگی کنه این راننده ابله همش میره تو باقالی ها سر پیچ هر چقدرم میگم سرعت رو کم کن باز نمیتونه ماشین رو مهار کنه
ممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
دوستان کمک فوری می خوام
تمام کارهای لازم برای اینکه یک ماشین سر پیچ ها سر نخوره رو می خواستم بدونم بعضی ماشین ها کنترلش افتضاحه مخصوصا تو قسمتی که کمک راننده هستی و باید خود دستگاه رانندگی کنه این راننده ابله همش میره تو باقالی ها سر پیچ هر چقدرم میگم سرعت رو کم کن باز نمیتونه ماشین رو مهار کنه
ممنون میشم کمک کنید
این بخش b-spec کلاً یه کم قلق داره ! ممکنه به لاستیک و اینها ربط پیدا کنه ولی اینی که شما میگید مربوط به H*ot بودن بیش از حد راننده ـس شما اوایل کار سعی کن زیاد بهش فشار نیاری و همش ازش نخوای سبقت بگیره یا گاز بده ! سعی کنید پروسه ی جلو زدن از حریف ها رو توی دور های مختلف تقسیم کنید راننده یه کم که به طرف حد ملایم رفت می تونید بهتر کار کنید و سر پیچ ها اون اتفاق نیوفته ! هر چی بتونید به طرف cool بودن ببریدش بهتر میتونید بهش فرمان بدین . هر چی H*OT تر باشه سعی میکنه سر پیچ ها دستی بکشه یا با سرعت زیاد سریع ترمز کنه که همین باعث لیز خوردن ماشین میشه , در ضمن COOL بودن بیش از حد هم خیلی خوب نیست چون دیگه خیلی بی خیال رانندگی میکنه و بقیه بهش میرسن ! شما بین حد وسط متمایل به cool بتونید نگهش دارید بردتون به سادگی امکان پذیره که شامل همون پیچ ها هم میشه .
در مورد بخش A-spec شما باید لاستیک و ترکشن متناسب با پیست مربوطه رو برای ماشینتون انتخاب کنید و حواستون باشه قبل از پیچ سرعت کم کنید ! به هیچ وجه داخل پیچ به فکر کم کردن سرعت نباشید که به شدت روی فرمان پذیری ماشین تاثیرگذاره !

سلام.
من تازه GT5 گرفتم و فقط یه چیزی تو اولین تجربه خیلی نظرم رو جلب کردم ، اونم گرافیک بازی بود که اصلا خوب نبود به نظرم ، حتی Shift2 گرافیک بهتری داره به نظرم
میخواستم بدونم طبیعی هست یا باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
(در ضمن این رو هم بگم که اولین تجربه من از این سری بازی هست)

سلام.
من تازه GT5 گرفتم و فقط یه چیزی تو اولین تجربه خیلی نظرم رو جلب کردم ، اونم گرافیک بازی بود که اصلا خوب نبود به نظرم ، حتی Shift2 گرافیک بهتری داره به نظرم
میخواستم بدونم طبیعی هست یا باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
(در ضمن این رو هم بگم که اولین تجربه من از این سری بازی هست)
دوست عزیز اگه فقط برای گرافیک بازی رو گرفتی فکر نمیکنم بتونی از بازی لذت ببری
90% کسایی که برای اولین بار GT5 رو بازی کردن از گرافیک بازی ناراضی بودن ..البته اینم بگم که بعضی TRACK ها کیفیت خیلی عالی دارن ....
بازی رو اپدیت هم کنی یه سری مشکلات گرافیکی حل میشه ....
GT یه لذت خاصی تو گیم پلی داره که باید یه چند مدتی بازی کنی تا به عمق قضییه پی ببری:d
کلا .....GT= real driving simulator

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or