Apple 2012
کاربر سایت
سلام. یک سوال داشتم میخواستم بدونم قیمت بازی GT5 چنده منظورم (اک) هست و دست دوم اون چند هست و ارزش خرید داره یا نه؟ چون اومدم دست دو بخرم گفت 55 تومان نخریدم.ممنون اگر راهنمایی کنید
از بچه های همین سایت بخر 40 تومن...سلام. یک سوال داشتم میخواستم بدونم قیمت بازی GT5 چنده منظورم (اک) هست و دست دوم اون چند هست و ارزش خرید داره یا نه؟ چون اومدم دست دو بخرم گفت 55 تومان نخریدم.ممنون اگر راهنمایی کنید
سلام من میخواستم بدونم این GT5 رو چطور باید اپدیت کرد الان اپدیت 1.12 منتشر شده در ضمن من دسترسی به اینترنت ندارم . چون میگن بازیش حیلی باگ داره برای همین میگم اپدیت کنم. اگر اپدیت هم نشه فرقی میکند یا نه؟ ممنون
سلام من میخواستم بدونم این GT5 رو چطور باید اپدیت کرد الان اپدیت 1.12 منتشر شده در ضمن من دسترسی به اینترنت ندارم . چون میگن بازیش حیلی باگ داره برای همین میگم اپدیت کنم. اگر اپدیت هم نشه فرقی میکند یا نه؟ ممنون
باید ps3 رو وصل کنی به اینترنت و از psn دانلود کنی.سلام.این اپدیتهاش را باید از چه سایتی دانلود کرد همش که لایو هست.
[h=3]آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC ![/h]سلام. من این اپدیت را دارم دانلود میکنم چطوری بعد از دانلود باید نصب کنم؟ باید بریزم روی فلش
شما میری قسمت ماشین دسته دو یه ماشین ارزون میخری بعد مسابقات باز میشه :dبا سلام من امروز GT5 برام اومد. اول که نیم ساعتی کارش بود نصب بشه.بعد هم که رفتم تو بازی تو منو GtMod همه منوها قفل هست فقط منوی Advance باز هست. برای به دست اوردن پول و خرید یک ماشین حسابی باید چیکار کنم؟