ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
من ماشین فرمول ferrari 2007 رو خریدم!! میخوام بدونم ایا با f 2010 تفاوتی داره یا نه؟؟
و فرمول گرن توریسمو در چه سطحیه؟؟
در مورد تفاوتش كه نميدونم ، ولي اگه بزني رو دمو واقعا توضيحات خوبي ميده !! اون پايينشم كه مينويسه ! من جفتشو دارم فقط يادمه كه فرمونش خيلي تيزه :d . ياد X2010 افتادم ! خيلي فرمونش عجيبه ، سرعتشم كه كمه ( 330 اينا بود فكر كنم ) .من ماشین فرمول ferrari 2007 رو خریدم!! میخوام بدونم ایا با f 2010 تفاوتی داره یا نه؟؟
در مورد تفاوتش كه نميدونم ، ولي اگه بزني رو دمو واقعا توضيحات خوبي ميده !! اون پايينشم كه مينويسه ! من جفتشو دارم فقط يادمه كه فرمونش خيلي تيزه :d . ياد X2010 افتادم ! خيلي فرمونش عجيبه ، سرعتشم كه كمه ( 330 اينا بود فكر كنم ) .
باز اون آخريم چيزي ازش نميدونم ..
باید به لول 30 برسی و توی مسابقاتredbull challange که برات باز میشه شرکت کنی و مسابقاتش رو با حداقل مدال برنز پاس کنی اونوقت این ماشین رو بهت جایزه میده یا اینکه تو بخش b-spec به لول 35 برسیتو مسابقات سباستین فتل (or vatal) یه فرمول اعجوبه هست,فکر کنم شما به همون اشاره کردی.
میشه خریدش؟(فروشیه؟؟)
باید به لول 30 برسی و توی مسابقاتredbull challange که برات باز میشه شرکت کنی و مسابقاتش رو با حداقل مدال برنز پاس کنی اونوقت این ماشین رو بهت جایزه میده یا اینکه تو بخش b-spec به لول 35 برسی
سلامآقا یه سوال من تازه میخوام این بازی رو بگیرم (:d)
بازی طولانی هستش ؟
بعد این collectors که کاور بازی کلن طوسی فقط توی اون پک جعبه گنده هستش ؟(:d) ارزون ترش نیست جلد طوسی آخه شیفته جلد طوسیش شدم (:d)
تروفی هم شنیدم بد میده در چه حده جون آدم رو در میاره ؟ متشکرم جواب بدید (:d).
یا امام زمان :d 600 ساعت !سلام
در مورد كالكتر كه بي نظرم ...
در مورد تروفي صاحب نظرم :d
يه طلا داره كه به 500-600 ساعت وقت نياز داره ، شايدم نگيريش اصلا ، شايدم فرمون لازم باشه ، در هر صورت يه وقت زيادي بايد بزاري
4 تا نقره داره كه 2 تاش حدود 350 ساعتي وقت ميبره ولي چيز غير ممكن و سختي نداره ، يه دونش راحته شايد بعد 30 ساعت بازي بگيريش يه دونشم يادم نيس ، عجيبه ها ...
برنزاشم تروفي سخت زياد داره ، كلا درجه سختي تروفي 9.5 از 10 هست ، بيشتر خر كاريه ولي سختيه خركي هم داره .
یا امام زمان :d 600 ساعت !
آنلاینش چی جالب هست ؟
هیچی از کالکتور نمیدونی اصلن ؟ فکر کن ؟:d من دنبال جلد طوسیشم که اون جعبه هیولا هست بسیار هم ارزونه !:d
کمک !!! کمک !!! کمک !!!
دوستان بازی من قاطی کرده هر وقت استارت میزنم هیچ گزینه ای نمیاد و حتی سرعت و دنده چندم و ... اینا هم نیست
کسی این مشکل رو میدونه هرچه سریعتر راهنمایی کنید خواهشا !!!
آره دیگه ! پیش میاد !جان از اول نصب کنم لودمم پاک میشه یا نه ؟؟؟؟؟