سلام
دوستان من یه سوتی دادم الان که هک دائم و آفلاین 3.65 Henkaku رو نصب کردم روی اکانتم
برداشتم کنسول رو Restore کردم ولی اصلا نمیتونم به کامپیوتر وصل شم چون نیاز داره که اول به اکانت PSN متصل بشه و هرکاری میکنم نمیتونم به اکانت PSN وصل شم با اینکه اینترنت وصل هستش و از طریق Browser راحت وصل میشم به اینترنت.
کل اینترنت هم گشتم نتونستم راهی پیدا کنم تا به PSN وصل شم یا اینکه بتونم اول هک آفلاین 3.65 رو پاک کنم بعدش به PSN وصل شم و دوباره هک رو انجام بدم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
سلام
دوستان من یه سوتی دادم الان که هک دائم و آفلاین 3.65 Henkaku رو نصب کردم روی اکانتم
برداشتم کنسول رو Restore کردم ولی اصلا نمیتونم به کامپیوتر وصل شم چون نیاز داره که اول به اکانت PSN متصل بشه و هرکاری میکنم نمیتونم به اکانت PSN وصل شم با اینکه اینترنت وصل هستش و از طریق Browser راحت وصل میشم به اینترنت.
کل اینترنت هم گشتم نتونستم راهی پیدا کنم تا به PSN وصل شم یا اینکه بتونم اول هک آفلاین 3.65 رو پاک کنم بعدش به PSN وصل شم و دوباره هک رو انجام بدم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
آقا برای لوگین شدن به اکانت نازی به هیچ DNS نیستش فقط حتما Spoofed Version رو روی 3.71 بزارید اگه فریمور جدیدی اومدش بالاتر از 3.71 اون رو بزارید
بعدش یه ف ی ل ت ر شکن نصب کنید. من این رو نصب کردم
Free VPN unlimited secure hotspot proxy by vpnify
Free VPN unlimited secure hotspot proxy by vpnify - برنامهها در Google Play
بعدش حتما برنامه
Every Proxy
رو روی گوشیتون نصب کنید
Every Proxy - Apps on Google Play
بعد با گوشیتون hotspot کنید بعد ویتاتون رو به گوشی وصل کنید
با گوشی به فیلترشکن وصل شید بعداز وصل شدن برنامه Every Proxy رو اجرا نید و روی setting برید اونجا میتونید آدرس Proxy Address رو دیده همراه با Port. روی تنظیمات ویتا use proxy رو بزنید و آدرس و پورتی که برنامه بهتون داده رو بزنید و Ok کنید.
بعد براحتی میتونید لوگین کنید.
والا برای من بدون DNS وصل شد با این روش حالا دیگران رو نمیدونم میتونید تست کنید
فقط بخاطر داشته باشید که حتما با اکانتی وصل بشید که داخلش خریدی انجام ندادید یکوقت اکانتتون بن نشه
یه اکانت دیگه بسازید به صرفه هستش