vahidps
کاربر سایت
بالاخره موفق شدم هک کنم ولی هر کاری میکنم ویتا شل دانلود نمیشه راه دیگه ای برای نصبش نیست؟
مشکل منم همینه. زدم پاکش کردم. حالا از h-encore هر چقدر تلاش میکنم نصب نمیشهبالاخره موفق شدم هک کنم ولی هر کاری میکنم ویتا شل دانلود نمیشه راه دیگه ای برای نصبش نیست؟
سلام داداش ممنون که جواب دادین
داداش این هک انزو 3.65 پایدار هست؟یعنی بعد روشن و خاموش دوباره نباید اجرا بشه؟این اموزشی چیزی ازش دارین؟
لینک فریور رسمی 3.65 هم اگر دارین بهم بدین چون هر چی گشتم پیدا نکردم متاسفانه
dns زدی؟ یا vpn شر کردی؟
بالاخره موفق شدم هک کنم ولی هر کاری میکنم ویتا شل دانلود نمیشه راه دیگه ای برای نصبش نیست؟
مشکل منم همینه. زدم پاکش کردم. حالا از h-encore هر چقدر تلاش میکنم نصب نمیشه
سلام دوستان
بنده یه مشکلی دارم هک کردم 3.68 رو کاملا هم خوب کار میکنه فقط وقتی کنسول رو رو حالت استند بای یا اسلیپ میزارم وقتی روشن میکنم هنگ کرده باید ریست بشه...مشکل از کجاست؟؟
دقیقا
این ورژن 3.69 کی اومده و آیا هکش میاد؟!سلام
نه متاسفانه فعلا آپدیت 3.69 هک نشده.فقط تا 3.68 هک شده.
این ورژن 3.69 کی اومده و آیا هکش میاد؟!
دوستان من میخوام کپیخور کنم روی فریمور 3.65 فقط موقع لاگین کردن با وجود تغییر DSN مشکل داره و لاگین نمیکنه بلد هم نیستم چجوری اینترنت ازاد(بدون ف...ی..ل..ت...ر) بیارم روی PSVITA،همه ابزاری دارم ولی بلد نیستم چجوری این نت ازاد رو به ویتا منتقل کنم
الان من موندم و حوضم!
دوستان خواهشا راهنمایی کنید!!خدارو خوش نمیاد
از dns زیر استفاده کنید و منم از 3.60 میخواستم بیام روی 3.65 همین مشکل لاگین داشتم حتی با فیلترشکن که با dns زیر حل شد.دوستان من میخوام کپیخور کنم روی فریمور 3.65 فقط موقع لاگین کردن با وجود تغییر DSN مشکل داره و لاگین نمیکنه بلد هم نیستم چجوری اینترنت ازاد(بدون ف...ی..ل..ت...ر) بیارم روی PSVITA،همه ابزاری دارم ولی بلد نیستم چجوری این نت ازاد رو به ویتا منتقل کنم
الان من موندم و حوضم!
دوستان خواهشا راهنمایی کنید!!خدارو خوش نمیاد