سلامسلام.راهی هست بدون اکانت psn بشه رو ویتا ریموت پلی زد؟
منظورم حالتی هست که رو پلی۴ اکانت نداشته باشم.مثل کنسولای هکیسلام
برنامه
PS4RELINK
دانلود و روی ویتا نصب کن..بدون نیاز به وصل شدن به اکانت هست....فقط باید آیدیت رو توش وارد کنی
لینک دانلود
ps4relink - PS4 Remote Play on PS Vita without PSN sign-in, now automated via a homebrew - Wololo.net
اموزشو یه نگاه بندازدوستان میشه یه راهنمایی بکنید ؟
منظورم حالتی هست که رو پلی۴ اکانت نداشته باشم.مثل کنسولای هکی
رو کنسولای هکی چون نمیشه به پی اس ان وصل شد همینجوری یوزر میزنن
سلام عزیزسلام دوستان ویتای من الان فریمویرش 3.67 هستش میخوام آپدیتش کنم الان هم سونی آپدیته 3.69 رو داده این آموزش هم مال 3.68 هستش من باید چیکار کنم؟این هک روی 3.69 قابل اجراست؟
با سلامسلام فریمور دستگاهم ۳.۶۵ چطوری به اکانت psn لاگین کنم چون میگه باید آپدیت بشه؟
با سلام
دقیقا نکته اینکار همینه که آن زمانی که استارتر عزیز زحمت این آموزشو کشیده بودند هنوز آپدیت های جدید نیومده بود و می توانستی راحت به اکانت psn وصل بشی.
فعلا هم تا زمانی هم که شما به psn لاگین نشی به هیچ عنوان نمی تونی فایل هکو انتقال به دستگاه بدی.(البته یه گروهی از طریق رم تونسته این هکو نصب کنه ولی فعلا راهشو بیرون نداده متاسفانه)
بعد از یک روز کامل چون ویتا خودمم 3.65 بود راهشو پیدا کردم البته راهش تو سایت های خارجی و یوتیوب هست ولی یه نکته واسه ما ایرانی ها داره که اون تمام وقتمو گرفت.
راه حل : یه گروهی یک سرور اسپوف درست کرده که هم شما psn اکانت کانکت بشی هم پیغام آپدیت نیاد که مجبور بشی آپدیت کنی.(البته اگه برای شما الان اومده بهتره یه بار دستگاهو ریستور کنی)
بعد از اینکه به وایفای کانکت شدی روی اسم وایفات داخل ویتا کلیک می کنی و بعد داخل advanced settings میشی و dns settings روی حالت manual میزاری سپس داخل قسمت Primary DNS آی پی 23.96.6.207 وارد کنی.
سپس OK می کنی میای بیرون و به راحتی به PSN کانکت میشیو و ادامشم برای هک مثل آموزش میری جلو.تمام
نکته مهم: اگر این کارارو کردی و داخل صفحه لاگین نرفت حتما باید از V).--P.N) استفاده کنی.که میتونی لپ تاپتو هات اسپات کنی و بعد کانکشن V).--P.N) شیر کنی سپس به راحتی به PSN وصل میشه.البته ترافیک روی این سرور یکم زیاده و ممکنه به سختی وصل بشه بستگی به شانستون داره.
هرچيزى زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. امام صادق(ع)
وسپاس از استارتر عزیز که دیگه به این تاپیک سر نمی زنند.!
خواهش می کنم.ممنون دوست عزیز
اینکارو انجام دادم ولی دوباره پیغام آپدیت میاد!
خواهش می کنم.
گفتم یه بار کلا دستگاهو ریستور کنید.
حتما یه جای کارو اشتباه انجام می دید.
چون من خودم تا الان 2 تا دستگاه زدم همچین اتفاقی نیفتاده و یکیشم الان داخل psn هست و بدون هیچ پیغامی راحت میشه بازی دانلود کرد.
یه بار از همون داخل ستینگ برید داخل پلی استیشن نتورک اونجا وارد کنید.ریستور کردم به وای فای وصل شدم بعد dns وارد کردم بعدش کلا از settings اومد بیرون و تو منو ps store باز کردم ولی دوباره پیغام آپدیت میاد!
فایده نداره یا ارور میده یا پیغام آپدیتیه بار از همون داخل ستینگ برید داخل پلی استیشن نتورک اونجا وارد کنید.
یه بار از داخل سیف مود فرمت و ریستور کنید.فایده نداره یا ارور میده یا پیغام آپدیت