مال شما هومن عزیز فول بریک شدهنه الان مشکل اینه که قشنگ بریک شده و اصلا دیگه روشن نمیشه.

5.50 gen d 3 رو دانلود شده آماده داری؟!سلام من دستگام 2000 هست کپی دائم ورژن 5.50 GEN D3 هست چیجوری باید برش گردونم به اصل تا این هک رو انجام بدم![]()
مال شما هومن عزیز فول بریک شدهنه الان مشکل اینه که قشنگ بریک شده و اصلا دیگه روشن نمیشه.

5.50 gen d 3 رو دانلود شده آماده داری؟!سلام من دستگام 2000 هست کپی دائم ورژن 5.50 GEN D3 هست چیجوری باید برش گردونم به اصل تا این هک رو انجام بدم![]()
عزیزم مگه مشکل داری که میخوای دایم رو ول کنی موقت بکنیسلام من دستگام 2000 هست کپی دائم ورژن 5.50 GEN D3 هست چیجوری باید برش گردونم به اصل تا این هک رو انجام بدم![]()

دستگاهم 3004 هستش و میخواستم از 6.20 به 6.35 ارتقا بدم.
فرق فول با سمی چیه؟

آخ ... شرمنده پست های قبلیتو نخونده بودم.نه الان مشکل اینه که قشنگ بریک شده و اصلا دیگه روشن نمیشه.

برادران PSP منم Brick شد..
psp من 2004 هستش دوسالم هست که خریدم با چه بدبختی
سیم USB وصل بود یادم رفت درش بیارم که یهو وسط 56% صفحه خدشه دار شد و......
دکمه روشنو که میکشم چراغ Power سبزه روشن میشه بعد خاموش میشه)x
کمکککککک
فکر کنم تو هم به جمع بریک شده ها پیوستی اشالا درست میشهکپی خور موقت هست؟یا دائم؟برادران PSP منم Brick شد..
psp من 2004 هستش دوسالم هست که خریدم با چه بدبختی
سیم USB وصل بود یادم رفت درش بیارم که یهو وسط 56% صفحه خدشه دار شد و......
دکمه روشنو که میکشم چراغ Power سبزه روشن میشه بعد خاموش میشه)x
کمکککککک
دائم هست.یعنی درست میشه؟؟؟

شما لطف داریدسلام >:d<
قبل از اینکه سوال خودم رو مطرح کنم جا داره از همه دوستان بخصوص " taherism" تشکر کنم که دوباره دارن بخش پی اس پی رو فعال می کنن:thanks:
سوال:
1. ایا پلاگین در HEN6_35 فعال نیست ؟ ( با زدن دکمه Select اتفاقی نمی افته !!)
2. چطور میشه درایو M33 رو در Prometheus_Iso_loader فعال کرد ؟(با انتخاب درایو M33 دستگاه فریز میشه!)
3.چطور میشه علیرغم نبود پلاگین و درایو M33 از "OpenIdea ISO Loader " استفاده کرد؟(وقتی بازی رو از منو xmb اجرا می کنم دستگاه خاموش میشه)
![]()
نمی دونم والاخوب اینا که دارن رو 6.20 کار میکنن ما که رفتیم رو 6.35 چی ؟ یعنی باید حالا حالا ها صبر کنیم؟