mahanturbo
کاربر سایت
نه
آفرین
فقط گزینه ی flash install ofw 5.50 رو انتخاب کنید!
و بعدش مراحل رو دنبال کنید!
کجاست این گزینه ؟ اضافه بر فایل های پست 1 چیز دیهگه ای باید دانلود کنم؟؟ بیشتر اگه می شه توضیح بدید
نه
آفرین
فقط گزینه ی flash install ofw 5.50 رو انتخاب کنید!
و بعدش مراحل رو دنبال کنید!
وقتی وارد برنامه می شید یه صفحه آبی میاد تو اونجا گزینه ای که گفتم انتخاب کنید!کجاست این گزینه ؟ اضافه بر فایل های پست 1 چیز دیهگه ای باید دانلود کنم؟؟ بیشتر اگه می شه توضیح بدید
حالا برنامه ی Prometheus ISO Loaderرا دانولد کنید و به مسیر PSP>GAME انتقال دهید و از منوی Game اجراش کنید حالا اگر بازی توی فولدر ISO ریخته باشید می تونید اجراش کنید!
خواهشا کمک کنید نمی تونم iso اجرا کنم ، psp ایم 1000 استمن ریختم اینو اما ظاهر نشد فقط آپدیت و اون بازیه میاد تو game

یه فرمت بکیند شاید درست بشهمن ریختم اینو اما ظاهر نشد فقط آپدیت و اون بازیه میاد تو game
بله همین طور هستسلام
بچه ها من نصب کردم کاملا کار میکنه ول 2تا سوال
6.20 هممثل این بود یعنی باید همیشه یک سری برنامه همیشه باشه تو psp و هر بار خاموش میکنی دوباره کپی خور کنی ؟
مثل قبل ثابت نداره ؟
یا که قفل شه هر دفعه نیاز به اپدیت نباشه؟
5D3 بود کردمش 6.35 امکاناتش زیاد شد ولی هر دفعه کپی خور کنی رو اعصابه
برنامه اصلا توی منوی Game نمیاد؟!!!خواهشا کمک کنید نمی تونم iso اجرا کنم ، psp ایم 1000 است![]()

شما باید این رو Prometheus_Iso_loader بندازید توی PSP>GAME نه این رو PrometheusIsoLoaderhttp://www.psp-hacks.com/file/2019
این فایل رو گرفتم از روی هن یعنی چی اجرا کنم ؟ مگه نباید فقط تو game کپی کنم و از game اجراش کنم ؟ اما تو game چیزی نمیاد...
والا قرار هست یه کاستم برای 6.20 بدنیه سوال فنی داشتم
الان من کنسولمو با این آموزش کپی کنم بهتره یا با (6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN )؟
کدوم بهتره و بازی هارو بهتر جواب میده و دردسر کمتری هم داره؟
اینا دیگه کپی خور دائمش نمیاد؟
والا قرار هست یه کاستم برای 6.20 بدن
من می گم به 6.20 آپدیت کنید!
از لحاظ اجرا بازی هم در یک سطح هستند!
نه نکنید!با سلام
دوستان من psp-3004 با فرم ویر 5.03 دارم و الان همه بازی ها رو میتونم بازی کنم
میخواستم ببینم آپدیت کنم به 6.35 یا روی همین فرم ویر باشم
با تشکر
فکر نمی کنمجددی؟؟؟همون خبر که تو دش هکس نوشتن؟؟؟یعنی میشه کپی دایم کرد؟؟؟