آموزش هک 6.35

دوست عزیز تمامی لینکها خرابن
لطفا درستش کنید مار کارومن گیره بخدا.
همینجوی سر خود اپدیت نکنین
اول مشخصات دقیق دستگاهتون رو بگین شاید این فیرمور اصلا بدردتون نخوره
از برنامه PSPident استفاده کنین برای مشخصات مادربرد و نسل دستگاه

همینجوی سر خود اپدیت نکنین
اول مشخصات دقیق دستگاهتون رو بگین شاید این فیرمور اصلا بدردتون نخوره
از برنامه PSPident استفاده کنین برای مشخصات مادربرد و نسل دستگاه
دوست عزیز ورژن اپدیتش 6.35
نسلشم 3004 اسلیم
من این دستگاه رو از یکی خریدم ولی بیشتر بازیهارو نمیاره همون بازی تو دستگاه بقیه خوبه عمل میکنه ولی تو این دستگاه یا قفل میکنه یا ارور میده...کپی خورشم ناقصه با هین اجرا میشه
میخواستم کپی خور دائمش بکنم. اگر ممکن است چندتا راهنمای ساده به ما بده ممونت میشم.
با لینک مستقیم برنامها
من والله یه چندتا برنامه گرفتم یکیش همین HEN BY COLDBIRD بعدش
Pro-A Updater 6.35بعدشم طبق راهمایش رفتم جلو ولی این برنامه
برید توی منوی بازی PSP و بازی Minna no Suk*** رو اجرا کنید و گزینه دوم و X رو بزنید.
منکه ضربدرو میزنم یسری نوشته میاد بعد دستگاه فریز بعد چند لحظه خاموش میشه و همه چی بر میگرده بحالت اولش لطفا راهنمای بکنید مرسی.
یا برنامه مرتبط بهشو بدید.

دوست عزیز ورژن اپدیتش 6.35
نسلشم 3004 اسلیم
من این دستگاه رو از یکی خریدم ولی بیشتر بازیهارو نمیاره همون بازی تو دستگاه بقیه خوبه عمل میکنه ولی تو این دستگاه یا قفل میکنه یا ارور میده...کپی خورشم ناقصه با هین اجرا میشه
میخواستم کپی خور دائمش بکنم. اگر ممکن است چندتا راهنمای ساده به ما بده ممونت میشم.
با لینک مستقیم برنامها
من والله یه چندتا برنامه گرفتم یکیش همین HEN BY COLDBIRD بعدش
Pro-A Updater 6.35بعدشم طبق راهمایش رفتم جلو ولی این برنامه
برید توی منوی بازی PSP و بازی Minna no Suk*** رو اجرا کنید و گزینه دوم و X رو بزنید.
منکه ضربدرو میزنم یسری نوشته میاد بعد دستگاه فریز بعد چند لحظه خاموش میشه و همه چی بر میگرده بحالت اولش لطفا راهنمای بکنید مرسی.
یا برنامه مرتبط بهشو بدید.
عزیز این فیرمور بدرد شما نمیخوره برنامه ای که گفتم رو نریختی واسه همین من نمیدونم دقیقا چه نسلی از 3000 داری.
بهترین راه به نظرم رفتن به 6.60PRO هست، البته موقت میشه برای شما که همونطور که بارها هم گفتم هیچ فرق چندانی با کپی دائم نداره و راحت همه بازی ها هم روش اجرا میشه
http://forum.bazicenter.com/thread47733/

GO

سلام.
تو رو خدا کمکم کنید.
من یه PSP GO خریدم که هک موقت داره و برای اینکه آیکون بازی ها ظاهر بشن باید یه برنامه رو اجرا می کردم و مراحل رو به صورت خودکار انجام میداد و آیکون بازی ها میومد.
الآن حافظه این دستگاه به طور کامل فرمت شده.بنابر این همه ی فایل بندی ها و برنامه ای که باید اجرا می کردم تا آیکون بازی ها میومد رفته و پاک شده.
حالا باید چیکار کنم؟ می خوام به حالت اولش برکرده.
تو رو خدا کمکم کنید. ممنون.

سلام.
تو رو خدا کمکم کنید.
من یه PSP GO خریدم که هک موقت داره و برای اینکه آیکون بازی ها ظاهر بشن باید یه برنامه رو اجرا می کردم و مراحل رو به صورت خودکار انجام میداد و آیکون بازی ها میومد.
الآن حافظه این دستگاه به طور کامل فرمت شده.بنابر این همه ی فایل بندی ها و برنامه ای که باید اجرا می کردم تا آیکون بازی ها میومد رفته و پاک شده.
حالا باید چیکار کنم؟ می خوام به حالت اولش برکرده.
تو رو خدا کمکم کنید. ممنون.
فیرمور دستگاهت چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or