برو تو لیست بازی هات بازی کن دیگه کاری لازم نیست انجام بدیسلام.
دوستان من اصلا با PSP آشنایی ندارم ولی از یکی از دوستام یه 2000 اسلیم گرفتم بعد روش فریمور 6.35 هست بعد که میزنم اجرا بشه فریمور Restart میشه یعنی وارد اون محیط بوت مانند نمیشه که دوبار X رو برنم درست بشه.میشه لطفا راهنمایی کنین؟ کار خاصی باید بکنم؟!
اگه چیزی نیومد بگو چیو زدی؟اگه وقتی اونو زدی دوباره اومد تو XMB(محیط کاربری PSP)که دیگه مشکلی نیستمسئله همین جاست دیگه هیچی به جز خود آپدیت نیومده منم هیچی نزدم فقط خاموش کردم همین...برو تو لیست بازی هات بازی کن دیگه کاری لازم نیست انجام بدیاگه چیزی نیومد بگو چیو زدی؟اگه وقتی اونو زدی دوباره اومد تو XMB(محیط کاربری PSP)که دیگه مشکلی نیست
اسم فایلرو میشه بگی؟اون فایل زرده هست دیگه؟اگه نیست به پست اول(SPOILER ها رو نخون مال روش های قدیمی هستن)عمل کنمسئله همین جاست دیگه هیچی به جز خود آپدیت نیومده منم هیچی نزدم فقط خاموش کردم همین...
اگرم هست دوباره پست اول شاید خوب کپی خورش نکرده:dجالبه
من PSP تمام فامیلامونو کپی خور کردم یه بار به این مشکل بر نخوردم
بفرمایید ورژن 6.60 رو نصب کنید.از اینجاسلام دوستان. من یه psp 2004 slim خریدم. ورژنش 6.35 هست
میخواستم بدونم چطوری کپی خور دائمش کنم؟ قبلا یکی دیگه داشتم ورژنش این بود 5.5 D3 مشکلی نداشت ولی با این نمیشه. یه راهنمایی قدم به قدم بکنید. دانگرید یا هرچی که لازمه. مرسی
لطفا لینک دانلود فرمور برای 3000 رو اصلاح کنید یا یکی از دوستان یه لینک جدید معرفی کنه یا یکی که داره لطف کنه اپلود کنه برای ما
ممنون
دوست من ممنون کارم راه افتاد درست شداین لینک OFW
PSP Firmware 6.35.zip - 4shared.com - online file sharing and storage - download
اینم لینک Pro B10 بعد از نصب ofw باید نصب کنی:
http://pspslimhacks.com/wp-content/uploads/2011/10/635-B10.zip
دکمه ی X خرابه؟یا وقتی میخواین پی اس پی رو کپی خور کنید پی اس پی تون قفل می کنه؟سلام دوستان عزیز من یک عدد PSP 2001 دارم که ورژنش 5.50 بود و من به ورژن 6.35 اپدیتش کردم اما فایل کپی خورش رو PSP تا مرحله ضربدر پیش می ره و وقتی می خوای ضربدر بزنی که تمام بشه و بره تو داشبورد PSP و دیگه بازی اجرا بشه ضربدر اخر اجرا نمی شه و PSP قفل می شه و فقط با خاموش و روشن کردن درست می شه و کپی خور موقت هم که می کنم وقتی میری تو بازی دکمه HOME رو که میزنی بعد میخوای خارج بشی از بازی دکمه کار نمیکنه در صورتی که دکمه سالمه و منوی خارج شدن هم باز میشه اما دکمه کار نمیکنه و با همون HOME بر میگرده تو بازی و فقط تنها راه خاموش کردنه کسی نمیدونه من باید چکار کنم اگه میدونه کمک کنه ممنونم