قبلا باهاش می تونستید بازی کنید؟!سلام خسته نباشید
ببخشید من یه psp slim 2000 v 4.01 دارم که اونو update کردم به v 5.50 الان یه سالی می شه که فقط می تونم با UMD بازی کنم آیا می شه این psp رو هک کرد؟ لطفا کمک کنید
مرسی
قبلا باهاش می تونستید بازی کنید؟!سلام خسته نباشید
ببخشید من یه psp slim 2000 v 4.01 دارم که اونو update کردم به v 5.50 الان یه سالی می شه که فقط می تونم با UMD بازی کنم آیا می شه این psp رو هک کرد؟ لطفا کمک کنید
مرسی
قبلا باهاش می تونستید بازی کنید؟!
آخه من باید بدونم مدل پی اس پی شما چی هست 2000v3 هست یا 2000v1,v2نه دوست عزیز، این psp اصلا هک نشده بود از اول که خریدم بدون هک بود و فقط با umd بازی می کنم
آخه من باید بدونم مدل پی اس پی شما چی هست 2000v3 هست یا 2000v1,v2
بعد بگم چطوری آپدیت کنید!
کی خریدید؟پی اس پیتون رو
ولی اگر هیچ اطلاعی از نوع پی اس پیتون ندارید به تاپیک هک 6.20 مراجعه کنید! و هک کنید!
نزدیک به 3 سال میشه که خریدم، تازه ورژن 4.01 اومده بوده که وقتی من این psp رو خریدم فابریک روش همین ورژن 4.01 بود که بعد از یه سال ورژن 5.50 اومده بود منم update کردم به 5.50 بعد از یه ماه هم ورژن 5.03 ه-ک شد که دیگه من دماغم سوخت :d
رو جعبه psp اینو نوشته psp-2004 pb 220_240V G , PSP slim & lite , PIANO BLACK
حتما به 6.20 آپدیت کن فعلا آینده بهتری داره!:d
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=36950یعنی الان 6.20 کنم دیگه میشه توش بازی ریخت و بازی کرد ؟
بی زحمت لینک آموزشو می زارید
خیلی ممنون از کمکتون
خیلی ممنون از کمکتون
خیلی ممنون از کمکتون
الان من مموریم 512 mb است اگر هک کنم از کجا بفهمم که هک شده یا نه
آیا بازی کم حجم هست که فرمتش هم iso باشه که تست کنم ببینم هک شد یا نه
مرسی
نیاز به بازی نیستخیلی ممنون از کمکتون
الان من مموریم 512 mb است اگر هک کنم از کجا بفهمم که هک شده یا نه
آیا بازی کم حجم هست که فرمتش هم iso باشه که تست کنم ببینم هک شد یا نه
مرسی
دوستان کاستم فرم ور آمده برا 6.35 ولی به شدت خطرناک هست!(بریک)پس همین جا می گم امتحانش نکنید تا بقیه استفاده کنن خبر بدن:d