من چند ماهی هست آپدیت کردم به ۶.۷۲الان هک 6.72 به وضعیت پایدار رسیده؟ یا هنوز خاموشی و یا ایراده دیگه ای داره؟ ممکنه سیو بازی هارو بپرونه و یا به دستگاه اسیب وارد بشه؟
بنظرتون چندوقت دیگه هک ورژن 7.02 هم مشکلاتش رفع میشه؟
گاهی اوقات با چه خطاهایی روبرو میشید؟6.72 به پایداری خیلی خوبی رسیده، من هم چند ماهیه از هاست leeful v9b استفاده میکنم و درصد موفقیتی در حدود 87.5 درصد داشتم تا الآن. (دستگاه فت سری 1001)
یه موضوع بسیار خوبی که در ارتباط با 6.72 اتفاق افتاد این بود که چون مدتی خبری از هکهای جدیدتر نبود، چند ماه روش کارشد.
امیدوارم که همین اتفاق برای هکهای بالاتر هم اتفاق بیافته تا همه دوستان با یه پایداری مناسبی بتونن از بازیها استفاده کنن.
خطا که نه، به ندرت jailbreak failed پیش میاد، و در اینحالت درصد بسیار پایینی از مواقع kernel panic رخ میده. ولی در کل اکی هست و جوری نیست که اذیت کنه. بخوام در مقام مقایسه با 5.05 که قبلا بودم بگم، من تفاوت خاصی نمیبینم.گاهی اوقات با چه خطاهایی روبرو میشید؟
انجام بده چیزی از دست نمیدیمن ورژن دستگاهم 7 هست نمیدونم این هک رو انجام بدم یا نه
زیاد هم عجله ندارم البته
منم یکی دو ماهی هست از ۵.۰۵ به 6.72 اومدم و خیلی خیلی راضیمالان هک 6.72 به وضعیت پایدار رسیده؟ یا هنوز خاموشی و یا ایراده دیگه ای داره؟ ممکنه سیو بازی هارو بپرونه و یا به دستگاه اسیب وارد بشه؟
بنظرتون چندوقت دیگه هک ورژن 7.02 هم مشکلاتش رفع میشه؟
از چه برنامهای استفاده میکنی؟سلام
دوستان عزیز لطفأ کمک کنید ..امکان داره فایل آبدیت بازی رو بکپورت کرد ..فایل ساختم فقط موقع نصب میگه فایل تکرای بجای pkg بازی میشناسه.وقتی نصب میشه فایل اصلی بازی پاک میشه..تشخیص نمیده
از چه برنامهای استفاده میکنی؟
با اولیه کار نکردم ولی autobackport قابلیت بکپورت کردن آپدیت رو داره. و اینکه برو ببین اگه ورژنش 1.08 نبود نسخه جدیدشو دانلود کن شاید مشکلت حل بشهبرنامه PS4 RiPKiT استفاده میکنم.. از این برنامه هم استفاده کردم autobackport .که جواب نداد ارور میده..
با اولیه کار نکردم ولی autobackport قابلیت بکپورت کردن آپدیت رو داره. و اینکه برو ببین اگه ورژنش 1.08 نبود نسخه جدیدشو دانلود کن شاید مشکلت حل بشه
سلام. این نسخه Portable ـه و نیاز به نیاز به نصب نداره. اگه آنتی ویروس داری غیرفعالش کن و اینکه آنتی ویروس خود ویندوز رو هم باید غیرفعال کنی، بعد دوباره دانلودش کن ببین درست میشه یا نه. اگه باز هم ارور داد، از ارور یه اسکرین بگیر بفرست تا چک کنم ببینم مشکلش از کجاست.سلام
دوست عزیز موقع نصب برنامه یه خطا میده که اصلأ اجرا نمیشه ..نمیدونم از چه موردی ...this app can’t open
سلام. این نسخه Portable ـه و نیاز به نیاز به نصب نداره. اگه آنتی ویروس داری غیرفعالش کن و اینکه آنتی ویروس خود ویندوز رو هم باید غیرفعال کنی، بعد دوباره دانلودش کن ببین درست میشه یا نه. اگه باز هم ارور داد، از ارور یه اسکرین بگیر بفرست تا چک کنم ببینم مشکلش از کجاست.