Young Tiger
کاربر سایت
دوستان این gold hen جدید که برا فریمور 6.72 آمده خیلی عالی و پایدار هست تاحالا 30 بار فعال کردم یک بارم دستگاه ریست یا خاموش نشده میشه گفت 6.72 کاملا پایدار شده و عالیه این ورژن
رو امتحان کن PS4 Jailbreakسلام دوست عزیز میشه ادرس هاست رو بگی ممنون میشم
اینم امتحان کن ببین چه جوریه.. hen استفاده کنآقا من دستگاهم fat هستش ۶.۷۲، خیلی خاموشی دارم، همه هاست هارم امتحان کردم تقریبا، از al azif بگیر تا مترو. تقریبا ۵۰درصد failed میشه.
از mira unofficial استفاده میکنم.
نکته ای ب ذهنتون نمیرسه؟
رو امتحان کن PS4 Jailbreakآقا من دستگاهم fat هستش ۶.۷۲، خیلی خاموشی دارم، همه هاست هارم امتحان کردم تقریبا، از al azif بگیر تا مترو. تقریبا ۵۰درصد failed میشه.
از mira unofficial استفاده میکنم.
نکته ای ب ذهنتون نمیرسه؟
روی همون ۵۰۵ بمون و هن ۲.۱.۴ b مال کارو را بزن خیلی خوب جواب میده. من زدم و راضی بودم.هارد اگه میخوای فقط بازی بریزی روی کنسول فت ۳۲ جواب میده ولی اگه به عنوان هارد کنسول بخوای اضاف کنی باید exfat toباشهسلام دوستان. میخواستم بدونم پایدارترین ورژن برای هک ps4 چی هست. من الان کنسولم روی فریمور ورژن 5.05 اگر اشتباه نکنم هک شده. میخوام tlou 2 ,و آخرین اسپایدر من رو بازی کنم. و اینکه فرمت هارد اکسترنالم چی باید باشه . ممنون.
عزیزم روی فرمت fat32 بیشتر از 4.7 گیگابایت فایل یکپارچه نمی تونی بریزی فرمت هاردتون رو باید exfat کنید تا بتونید بازی ها رو به کنسول انتقال بدیدروی همون ۵۰۵ بمون و هن ۲.۱.۴ b مال کارو را بزن خیلی خوب جواب میده. من زدم و راضی بودم.هارد اگه میخوای فقط بازی بریزی روی کنسول فت ۳۲ جواب میده ولی اگه به عنوان هارد کنسول بخوای اضاف کنی باید exfat toباشه
سلام این سایت خیلی عالی و به روز با جدید ترین Goldhen بقیه سایت ها از این سایت اصلی امدن نمونه گرفتن با خیال راحت این هاستو انتتحان کنسلام و خسته نباسید به دوستان هات ستی هست که گلدن هنش درست کار کنه و بر روی ریست مود بمونه هک