آموزش هک پلی استیشن 4 به جیلبریک 6.72

دوستان این gold hen جدید که برا فریمور 6.72 آمده خیلی عالی و پایدار هست تاحالا 30 بار فعال کردم یک بارم دستگاه ریست یا خاموش نشده میشه گفت 6.72 کاملا پایدار شده و عالیه این ورژن

سلام دوست عزیز میشه ادرس هاست رو بگی ممنون میشم

آقا من دستگاهم fat هستش ۶.۷۲، خیلی خاموشی دارم، همه هاست هارم امتحان کردم تقریبا، از al azif بگیر تا مترو. تقریبا ۵۰درصد failed میشه.
از mira unofficial استفاده میکنم.
نکته ای ب ذهنتون نمیرسه؟

آقا من دستگاهم fat هستش ۶.۷۲، خیلی خاموشی دارم، همه هاست هارم امتحان کردم تقریبا، از al azif بگیر تا مترو. تقریبا ۵۰درصد failed میشه.
نکته ای ب ذهنتون نمیرسه؟
اینم امتحان کن ببین چه جوریه.. hen استفاده کن

https://leeful.github.io/psphive/index.html

• Like
Reactions: mamalia
رو امتحان کن PS4 Jailbreak
قبلش history , cooki رو پاک کن (لینک dark mod) عالیه
نکته ای ب ذهنتون نمیرسه؟
رو امتحان کن PS4 Jailbreak
قبلش history , cooki رو پاک کن (لینک dark mod) عالیه چون دستگاه منم fat هست

• Like
Reactions: mamalia
دوستان سلام،
واقعا کلافه شدم، یه مدت زیادی با al azif، خیلی خوب داشت کار میکرد، تا اینکه خواستم فیفا ۲۱ بازی کنم و نیاز به spoof داشتم و مجبور شدم از leeful که hen 2.1.3 داره استفاده کنم. یه مدتی کار میکرد(البته یکی در میون failed میشد) تا اینکه کلا کار نمیکرد.
مشکل اینه که hen رو لود میکنه، خودشم فکر میکنه درست اومده بالا و تعداد موفق هارو یکی میبره بالا، اما به جای اینکه بزنه loaded succesffuly گوشه تصویر، میزنه accept error.
یعنی هر هاستی بگید امتحان کردم، از دارک مودر، تا لیفول ۸، ۷ و ....
کلا یه دونه موفق هم نمیشه.

اگه کسی نکته ای به ذهنش میرسه لطفا بگه.
ممنون

سلام دوستان. میخواستم بدونم پایدارترین ورژن برای هک ps4 چی هست. من الان کنسولم روی فریمور ورژن 5.05 اگر اشتباه نکنم هک شده. میخوام tlou 2 ,و آخرین اسپایدر من رو بازی کنم. و اینکه فرمت هارد اکسترنالم چی باید باشه . ممنون.

سلام دوستان. میخواستم بدونم پایدارترین ورژن برای هک ps4 چی هست. من الان کنسولم روی فریمور ورژن 5.05 اگر اشتباه نکنم هک شده. میخوام tlou 2 ,و آخرین اسپایدر من رو بازی کنم. و اینکه فرمت هارد اکسترنالم چی باید باشه . ممنون.
روی همون ۵۰۵ بمون و هن ۲.۱.۴ b مال کارو را بزن خیلی خوب جواب میده. من زدم و راضی بودم.هارد اگه میخوای فقط بازی بریزی روی کنسول فت ۳۲ جواب میده ولی اگه به عنوان هارد کنسول بخوای اضاف کنی باید exfat toباشه

روی همون ۵۰۵ بمون و هن ۲.۱.۴ b مال کارو را بزن خیلی خوب جواب میده. من زدم و راضی بودم.هارد اگه میخوای فقط بازی بریزی روی کنسول فت ۳۲ جواب میده ولی اگه به عنوان هارد کنسول بخوای اضاف کنی باید exfat toباشه
عزیزم روی فرمت fat32 بیشتر از 4.7 گیگابایت فایل یکپارچه نمی تونی بریزی فرمت هاردتون رو باید exfat کنید تا بتونید بازی ها رو به کنسول انتقال بدید

سلام و خسته نباسید به دوستان هات ستی هست که گلدن هنش درست کار کنه و بر روی ریست مود بمونه هک
سلام این سایت خیلی عالی و به روز با جدید ترین Goldhen بقیه سایت ها از این سایت اصلی امدن نمونه گرفتن با خیال راحت این هاستو انتتحان کن
Night King Host - PS3/PS4/PS5 Exploit

• Like
Reactions: Homan425

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or