reza5287
کاربر سایت
ممنون از لطفت که زود پاسخ دادی من gta v, رو دارم بازیهای دیگه رو می خواستم ممنون
ممنون از لطفت که زود پاسخ دادی من gta v, رو دارم بازیهای دیگه رو می خواستم ممنون
اینم dlc
این سایت هم ی سر بزناسم بازی؟
یه سر به این سایت بزن تمام آبدیتها موجوده هر ریجن..
Grand Theft Auto V - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free
سلام دوست عزیز اگر ممکنه راهنمایی کنید که چجوری میشه لینک ها رودریافت کرد تا دانلود انجام بشه هر کاری می کنم نمی تونم چیزی دانلود کنم در ضمن انگلیسیم هم خیلی خوب نیست اگر زحمت نیست یه راهنمایی کامل کنید ممنون
یکدنیا ممنون از لطفتون فقط یه سوال دیگه آیا این فایلها قابلیت اجرا در دستگاههای کپی رو هم داره یا نه ؟
یکدنیا ممنون از لطفتون فقط یه سوال دیگه آیا این فایلها قابلیت اجرا در دستگاههای کپی رو هم داره یا نه ؟
هر بار که کتسول دوباره روشن کنیم باید این مراحل هک تکرار بشود؟؟
سوال دوم اینکه هک کنیم یا منتظر نسخه استیبل باشیم؟
خیر هر ریجنی خواستی میتونی نصب کنیسلام دوستان
برای دانلود بازی های ps4 جیلبریک شده باید ریجن مخصوص کنسول دانلود بشه؟ مثلا GTA هک شده ریجن 2 یا اینکه هر فایلی دانلود بشه نصب میشه ؟
عزیز مدل دستگاهتون چی هستش ؟؟ من از همین ورژن استفاده میکنم و مشکلی نداره حتی ساعت ها و حتی 1 روز هم در حالت رست مود بوده و مشکلی نداشته دستگاه من مدل فت هستش .سلام
من از لیفول ورژن 10 استفاده میکنم ، یه جا خوندم گفته بود این قابلیت رو داره که با رست مود ( rest ) کپی خور کردن نپره ...
ولی برای من بعد روشن کردن میپره و مجبورم دوباره مراحلش رو انجام بدم...
چرا؟؟؟
کسی نظری داره؟
با تشکر
سلامعزیز مدل دستگاهتون چی هستش ؟؟ من از همین ورژن استفاده میکنم و مشکلی نداره حتی ساعت ها و حتی 1 روز هم در حالت رست مود بوده و مشکلی نداشته دستگاه من مدل فت هستش .
سلام. ربطی به هاست نداره. باید بری تو تنظیمات رست مود کنسول(فکر کنم تو قسمت تنظیمات پاور باشه)، اونجا یه قسمت هست که مربوط به ذخیره اطلاعات کنسول هنگام استفاده از رست مودـه که باید تیکشو بزنی(اسمشو یادم نمیاد. بری توش پیدا میکنی)سلام
"با تشکر از توجهتون"
دستگاه من مدل pro 7116b هستش رجیون 2
گفتنیه که من ورژن 6 و 7 لیفول رو هم استفاده کردم و اونها هم همین طور بودن....
بابت پاسختون ممنون...سلام. ربطی به هاست نداره. باید بری تو تنظیمات رست مود کنسول(فکر کنم تو قسمت تنظیمات پاور باشه)، اونجا یه قسمت هست که مربوط به ذخیره اطلاعات کنسول هنگام استفاده از رست مودـه که باید تیکشو بزنی(اسمشو یادم نمیاد. بری توش پیدا میکنی)