آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

دوستان من هر کاری می کنم نمیشه

ps3proxy رو باز کردم
رفتم تو استور با ps3 و از استور دموی گرن توریسمو رو زدم دانلود شه و از قسمت لوگ log لینک دانلود رو کپی کردم تو idm و دانلودش کردم
لینکش رو تو نرم افزار helper گراشتم و bay life رو زدم و فایلی که داد رو با فایل نرم افزار عوض کردم و یک بار برنامه رو بستم و دوباره اجرا کردم بعدش رفتم تو ps3 و دانلود رو ادامه دادم اما درست نشد
لینک رو هم درست کپی گردم و فاصله اولش نداشته

خواهشا کمک کنید
من الان دارم 6 گیگ فیفا دانلود میکنم اگه نشه که بدبختم

دوستان من هر کاری می کنم نمیشه

ps3proxy رو باز کردم
رفتم تو استور با ps3 و از استور دموی گرن توریسمو رو زدم دانلود شه و از قسمت لوگ log لینک دانلود رو کپی کردم تو idm و دانلودش کردم
لینکش رو تو نرم افزار helper گراشتم و bay life رو زدم و فایلی که داد رو با فایل نرم افزار عوض کردم و یک بار برنامه رو بستم و دوباره اجرا کردم بعدش رفتم تو ps3 و دانلود رو ادامه دادم اما درست نشد
لینک رو هم درست کپی گردم و فاصله اولش نداشته

خواهشا کمک کنید
من الان دارم 6 گیگ فیفا دانلود میکنم اگه نشه که بدبختم
از شدن که میشه خیالت راحت فقط اون نتکته هایی که گفتم رو رعایت کنی باید درست شه
شما وقتی ps3 prox رو دوباره باز کردی برو تو قسمت replace files ببین فیالها اضافه شدن
اگه اضافه شدن باید تعداد زیادی فایل به صورت عدد ADD شده باشه مثلا 1 . 2 . 3 . 100 و ...
اگه اومدن که 80% کار درسته رویه 100 کلیک کن و UPDATE رو بزن دوباره امتحان کن نتیجه رو بگو

ببینید من خیلی کلنجار رفتم
مشکل اساسی اینجاست که اول باید حتما پلاس باشیم تا بتونیم به دانلود بکگراند ببریم
چون کسایی که مثل من پلاس نیستند اصلا جواب نمیگیرند
درست متوجه شدم ؟

ببینید من خیلی کلنجار رفتم
مشکل اساسی اینجاست که اول باید حتما پلاس باشیم تا بتونیم به دانلود بکگراند ببریم
چون کسایی که مثل من پلاس نیستند اصلا جواب نمیگیرند
درست متوجه شدم ؟
والا بکگراند دانلود برای همه هست و ربطی به پلاس و ... نداره البته برای دانلود اپدیت ها گویا باید پلاس بود

والا بکگراند دانلود برای همه هست و ربطی به پلاس و ... نداره البته برای دانلود اپدیت ها گویا باید پلاس بود
درست یمفرمائید
بله
منظور من هم همین بود برای آپدیت ها و پچ ها برای اعضای غیر پلاس جواب نمیده :(
راستی من هر کاری میکنم این PS HELPER من میزنه Fail : (
این قضیه اش چیه ؟

این lbp karting تو ps3 14 gig هست ولی تو idm 13.1 گیگ هست.به نظرتون طبیعیه؟

اره معمولا تو دانلود منیجر عدد متفاوت هست و یکم اختلاف داره

برای دانلود اپدیت ها وقتی اتو اپدیت رو فعال کردم برم اپدیت یک بازیو بزنم دانلود بشه بکگراند دانلود اضافه میشه اون پایین؟

ویرایش: خودم فهمیدم وقتی اتو اپدیت فعال شد و دستگاه خودش روشن شد بعدش باید از حالت اتواپدیت درش بیارید با زدن دکمه X و میرید تو دانلود منیجر میبینید بازی هایی که اپدیت داشتن، اپدیتشون اونجا اضافه شده!

آخرین ویرایش:
سلام به همگی،

- من از توی لاگ لینک رو ورداشتم و دانلود کردم.
- با PS3Prox Helper فایل مربوطه رو با فایلی که خود PS3 Prox میسازه تعویض کردم.
- برنامه رو باز و بسته کردم و وقی میرم توی Replace لینک ها اون پایین اضافه میشن.
- بدون دست زدن بهشون امتحان کردم و بازی منتقل نشد به PS3
- روشون دابل کلیک کردم و بعد Update رو زدم و باز هم توی PS3 فایل بعد از Resume کردن منتقل نشد.

هرجور فکر میکنم، اشکالی نمیبینم! ولی دلیل کار نکردن چیه؟

لطفا کمک کنید!

سلام به همگی،

- من از توی لاگ لینک رو ورداشتم و دانلود کردم.
- با PS3Prox Helper فایل مربوطه رو با فایلی که خود PS3 Prox میسازه تعویض کردم.
- برنامه رو باز و بسته کردم و وقی میرم توی Replace لینک ها اون پایین اضافه میشن.
- بدون دست زدن بهشون امتحان کردم و بازی منتقل نشد به PS3
- روشون دابل کلیک کردم و بعد Update رو زدم و باز هم توی PS3 فایل بعد از Resume کردن منتقل نشد.

هرجور فکر میکنم، اشکالی نمیبینم! ولی دلیل کار نکردن چیه؟

لطفا کمک کنید!
وقتی فایل هلپر با پروکس رو تعویض کردی و بقیه کار ها رو کردی اول باید گزینه سیو که بالا هست رو بزنی و بعد هم گزینه add رو بزنی و برنامه رو ببندی و دوباره بازی کنی و get ip رو بزنی و رو ای پی کلیک کنی و دکمه استارت رو بزنی حالا بری رو پلی استیشن و فایلو دانلود کنی. دیگه دابل کلیک و اپدیت نداره که
فایل بازیه SAINTS ROW3 منتقل نمیشه!:|
یعنی دقیقاً 30 بار مراحلو از اول انجام دادم،اما نشد. 7 گیگ هم دانلود کردیم..
حالا WALKING DEAD رو راحت انتقال دادم،اما نمیدونم saints row3 چه مشکلی داره!
من همین الان فایلشو انتقال دادم مشکل نداره که! روشتو یبار دیگه چک کن
این پلاس که ساعت میذاری دستگاه روشن بشه دانلود کنه فقط 2 ساعت میشه روشن بمونه؟؟؟ مثلا زده 20-22
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
اره

آخرین ویرایش:
من فیلم اموزششو تا 2-3 روز دیگه میذارم:d
::::::::::
این پلاس که ساعت میذاری دستگاه روشن بشه دانلود کنه فقط 2 ساعت میشه روشن بمونه؟؟؟ مثلا زده 20-22:|:d

نسخه آلفا اه bay life pr0xy 1.1 رو امروز منتشر می کنم، همونطور که می گم آلفا اه، یعنی هر گونه عیب و ایرادی ممکنه داشته باشه، هدف از ریلیزش تست hamster mode هست برای تست انتقال آپدیت ها در ویتا و ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or