آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

خب مرسی از همه دوستان واسه کمکشون مشکل من هم حل شد و تو قسمت لوگ لینک رو کپی کردم ولی تو دانلود منیجر حجمشو زده 2.366گیگ ولی تو خود پلی3 حجم بازی 2.424هست بازی هم payday هست الان این اختلاف حجم واسه چیه؟
اون اختلاف معمولا مال ps3 هست که روندش میکنه معمولا ولی دانلود منیجر دقیقش رو میزنه اگه لینک همون فایل رو زدی تو دانلود منیجر مشکلی پیش نمیاد!

- - -ویرایش - - -

نمیشه:d سرعت انتقال فابلش چقدره؟ یعنی یه فایل 1 گیگی چقدر طول میکشه منتقل میشه؟:d
پس یه جای کار اشتباه کردی!
1 گیگ از طریق لن حدود 4 دقیقه طول میکشه!
کلا وقتی داره منتقل میکنه متوجه میشی چون با سرعت خیلی بالایی این کارو میکنه

خب دانلود فایلم تموم شد الان داشتم میخوندم که برای انتقال باید چیکار کنم گیج شدم اگه میشه گام به گام توضیح بدید الان که فایل دانلود شده باید چیکار کنم ؟
همینطور درباره او 15ثانیه و اینا هم بگید چیه؟
یه سوال دیگه هم دارم این فایلی که helper میسازه چیه و کجا ذخیره میشه اخه من میزنم تا بسازه همچین اروری میاد

فایلو طبق روشی که صفحه اول گفته تو برنامه قسمت replace آماده کن با توجه به نکته هایی که پایین میگم قبل از زدن Add و بعدش add رو بزن

اسم فایل xml باید هم اسم فایل بازی باشه
descibtion باید هم اسم فایل باشه
قبل از زدن add باید اون بالا save رو بزنی
اون آپدیت برای آپدیت بازی هاس و نیازی نیست رو گزینه پایینی بزنی و بعد add رو آپدیت کنی
فایروال و آنتی ویروستم باید بسته باشه

اول این کار ها رو انجام بده
بعد

خوب دوستان این نسخه چدید هست، بسیار راحت تر شده ، توصیه می کنم نسخه قبلی رو پاک کنید از این استفاده کنید

توضیحات:

خوب همونطور که می دونید سونی با قرار دادن serveripaddr اومده در فرم ویر های 2.10 به بالا روی ویتا و 4.40 به بالا روی ps3 برنامه های pr0xy مثل ps3prox رو بلاک کرده

در همین راستا یک برنامه ساده ای نوشتم برای این که مشکل انتقال فایل از pc به ویتا و ps3 حل بشه

شما همانند قبل فایل رو روی pc دانلود می کنید، بعد از تمام شدن دانلود فایل مراحل زیر را دنبال می کنید:

ابتدا مجددا ps3prox را باز کرده، دانلود را resume و pause کنید، لینک دانلود درون لاگ مشخص می شود مثل زیر:

لینک را کپی کرده به درون برنامه برده و در قسمت URL وارد کنید

سپس بر روی دکمه Cya Nerd کلیک کرده و فایل دانلودی را انتخاب کنید، سپس بر روی دکمه Bay Life زده و برنامه یک فایل ps3prox.xml برای شما می سازد، فایل ps3prox.xml را با فایل ps3prox.xml ای که از قبل داشتید تعویض کنید، ps3prox را بسته دوباره باز کنید و طبق گذشته می تونید دانلود رو از روی PC ادامه بدید

خوب همونطور که می دونید سونی با قرار دادن serveripaddr اومده در فرم ویر های 2.10 به بالا روی ویتا و 4.40 به بالا روی ps3 برنامه های pr0xy مثل ps3prox رو بلاک کرده

در همین راستا یک برنامه ساده ای نوشتم برای این که مشکل انتقال فایل از pc به ویتا و ps3 حل بشه

شما همانند قبل فایل رو روی pc دانلود می کنید، بعد از تمام شدن دانلود فایل مراحل زیر را دنبال می کنید:

ابتدا مجددا ps3prox را باز کرده، دانلود را resume و pause کنید، لینک دانلود درون لاگ مشخص می شود مثل زیر:

لینک را کپی کرده به درون برنامه برده و در قسمت URL وارد کنید

سپس در کادر دوم مسیر فایل دانلود شده را وارد کنید، مثل زیر:

Code:
C:\Users\Arash\Documents\Downloads\LdTWRbDmSZGDZQCsjcwSnSUhrKbNcbSyCrAtqRUjvzHfyRwreanlirWeXwzxqIXh.pkg

حال در قسمت URL ای که وارد کردید مقدار جلوی serverIpAddr را کپی کرده و به جای آن XXX قرار دهید، مثال:

Code:
hxxp://ares.dl.playstation.net/cdn/EP9000/PCSF00143_00/LdTWRbDmSZGDZQCsjcwSnSUhrKbNcbSyCrAtqRUjvzHfyRwreanlirWeXwzxqIXh.pkg?country=gb&downloadId=20187dc4&q=5b0dc83a2e5321c3e2555c2c574f4767d87f6f0cd8a3f7b05e79f52df39476da&[B]serverIpAddr=XXX[/B]&downloadType=vb

حال مقداری که کپی کردید را درون کادر IP قرار دهید و مقدار جلوی آخرین نقطه را پاک کنید، مثال:

Code:
208.44.23.90 تبدیل می شود به:

208.44.23.

حال بر روی bay life! کلیک کنید، بعد از مشاهده پیغام TSM در محلی که برنامه قرار دارد فایل ps3prox.xml تولید شده است، حال برنامه ps3prox را بسته، فایل ps3prox.xml را به محلی که در حال حاضر فایل فعلی ps3prox.xml قرار دارد انتقال دهید، ps3prox را باز کنید و طبق مراحل همیشگی پیش بروید و لذت ببرید

می دونم برنامه user friendly نیست، من خودم حال این کارارو ندارم یک چیزی نوشتم کار خودم راه بیفته فعلا گفتم شیر کنم تا بقیه هم استفاده کننید، برنامه هم beta,alpha هرچی می خواید اسمش رو بزارید :d

Code:
http://uploadtak.com/images/e43_PS3Prox__Helper_0.rar

cya nerd

در نهایت
1.برنامه PS3Prox رو اجرا کن
2.get ip رو بزن و روی ip ت کلیک کن بعد هم start رو بزن
3.برو تو PS3 بازی رو بزار دانلود بشه و pause نکن.
3. اینو دانلود کن View attachment Ps3Prox Helper v0.2.rar و احراش کن
4.لینک دانلودی که تو log برنامه PS3 Prox هست رو کپی کن تو قسمت URL و روی cya nerd بزن و محلی که فایل .pkg بازی رو دانلود کردی رو بهش بده
5. روی Bay Life کلیک کن تا پیغام TSM یا یه همچین چیزی بهت بده.بعد همونجا یه فایل XML ساخته میشه
6.برو تو برنامه PS3Prox و قسمت replace files قسمت save XML file to روی browse بزن و فایل XML ای که برنامه helper برات ساخته رو انتخاب کن و save رو بزن .
7. برو تو PS3 و یه بار دانلود رو PAUSE و START کن و تمام

الان helper فایلی که میسازه باید همونجا که فایل دانلودی هست، باشه دیگه؟
من کار helper رو انجام میدم و پیام TSM هم میاد ولی فایلی که هلپر باید بسازه نیست و همون فایل XML که خود prox ساخته هست و چیزی جدیدی نیومده

ویرایش: خب این مشکل حل شد فایلی که هلپر میساخت تو دسکتاپ ذخیره میشد
ولی الان من میرم تو برنامه ****** و بترتیب میگم؛ همون فایل هلپر رو با تغییر نامش به نام فایل بازی میذارم (نام فایل بازی رو باید تا قبل .PKG کپی کنم دیگه و پسوند حساب نمیشه دیگه؟)
descibtionهم اسم فایل بازی رو میذارم
لینک دانلود رو هم میذارم
تو اون local patch path هم فایل بازی رو میذارم
و در اخر هم ادد رو میزنم ولی بازم پلی3 خودش دان میکنه؟:-/

آخرین ویرایش:
الان helper فایلی که میسازه باید همونجا که فایل دانلودی هست، باشه دیگه؟
من کار helper رو انجام میدم و پیام TSM هم میاد ولی فایلی که هلپر باید بسازه نیست و همون فایل XML که خود prox ساخته هست و چیزی جدیدی نیومده

ویرایش: خب این مشکل حل شد فایلی که هلپر میساخت تو دسکتاپ ذخیره میشد
ولی الان من میرم تو برنامه ****** و بترتیب میگم؛ همون فایل هلپر رو با تغییر نامش به نام فایل بازی میذارم (نام فایل بازی رو باید تا قبل .PKG کپی کنم دیگه و پسوند حساب نمیشه دیگه؟)
descibtionهم اسم فایل بازی رو میذارم
لینک دانلود رو هم میذارم
تو اون local patch path هم فایل بازی رو میذارم
و در اخر هم ادد رو میزنم ولی بازم پلی3 خودش دان میکنه؟:-/
همه رو درست رفتی فقط اون قضیه 15 ثانیه هستش شما باید سرعت کارتو زیاد کنی لینک جدید رو که گرفتی سریع جایگزین کنی تا لینک جدید توسط سونی ساخته نشده بتونی سریع دانلود رو شروع کنی (منظورم دانلود از pc خودتونه)

همه رو درست رفتی فقط اون قضیه 15 ثانیه هستش شما باید سرعت کارتو زیاد کنی لینک جدید رو که گرفتی سریع جایگزین کنی تا لینک جدید توسط سونی ساخته نشده بتونی سریع دانلود رو شروع کنی (منظورم دانلود از pc خودتونه)
الان من payday رو دانلود کردم به حجم 2.3 گیگ یعنی الان دوباره باید 2.3گیگ دانلود کنم؟
کدوم لینک رو 15 ثانیه ای باید کپی کنم و کجا کپی کنم؟
مرسی

الان من payday رو دانلود کردم به حجم 2.3 گیگ یعنی الان دوباره باید 2.3گیگ دانلود کنم؟
کدوم لینک رو 15 ثانیه ای باید کپی کنم و کجا کپی کنم؟
مرسی

نه دیگه نمیخواد دانلود کنی فقط دوباره تو ps3 دانلود رو شروع کن و استاپ کن تا لینک جدید تو لوگ برنامه بیاد بعد اون لینک رو جایگزین لینک قبلی تو قسمت ریپلیس کن سیو رو بزن برنامه رو ببند دوباره باز کن برو رو کنسول رزیوم کن دانلود رو

نه دیگه نمیخواد دانلود کنی فقط دوباره تو ps3 دانلود رو شروع کن و استاپ کن تا لینک جدید تو لوگ برنامه بیاد بعد اون لینک رو جایگزین لینک قبلی تو قسمت ریپلیس کن سیو رو بزن برنامه رو ببند دوباره باز کن برو رو کنسول رزیوم کن دانلود رو

حامد چقده پیچیدش کردی حاجی :d
اون لینکو بده helper بعد bay life بزن یه فایلت بهت میده اون جاگزین قبلی میکنی که برنامه پرو_کسی ساخته بود
بعد از اون cya nerd اون فایلی که دانلود کردی همون که چند گیگه رو در واقعا add میکنی
ها اینجاشو یادم رفت :d باز دوبارهbay life میزنی
در حین انجام این کارا برنامه پرو_کسی هم باید از اول باز باشه

دیگه کاری نمیخواد انجام بدی فقط برو توو ps3 یهی پاز رزیوم کن اوکی میشه هر 3 ثانیه این کارو کن
نکته اینجاست که حواست باشه برنامه پروک_سی رو وصل کرده باشی به ps3
دوم اینکه این برنامه فقط برا اونایی کار میده که توو بک گراند هستن

اگه دیگه نشد یکی یه زحمت بکشه فیلم بگیره :d

همین کارو الان کردم ولی نشد نمیدونم والا:-/
داداش شما چرا خودتو گیج میکنی اصلا این برنامه ی ps3helper واسه اینه که دیگه اون 15 ثانیه نباشه!
شما اصلا اون 15 ثانیه رو فراموش کن من خودم با ps3 helper واسه امتحان تا 2 دقیقه وایسادم اما باز منتقل کرد فایل رو!
ببین کار هایی که میگم مر حله به مرحله برو درست میشه:
1. ps3 prox رو باز کن
2. تو ps3 یه بار فایل رو resume و بعد 2 ثانیه pause کن
3. تو ps3 prox تو قسمت log یه لینک با نام زئوس معمولا ظاهر میشه اونو کپی کن (دقت کن دقیقا لینک رو طوری کپی کنی که فاصله باهاش کپی نشه و چیزی از قلم نیوفته دیقیقا خود لینک)
4. لینک رو ببر تو برنامه ps3 helper و فایل رو هم انتخاب کن و bay life رو بزن!
5. حالا اون فایل xml ای که توسط ps3 helper ساخته شده رو باید با اونی که ps3 prox میسازه جایگزین (REPLACE) کنی . (یعنی مثلا PS3 PROX تو دکستاپ فایل XML سیو میکنه و اونی که برنامه HELPER ساخته تو فایل C هست حالا شما اونی که HELPER ساخته رو بیار رو دکستاپ و REPLACE با اونی که PS3 PROX ساخته بکن . یکم پیچیده شد ولی دقت کنی میفهمی)
6 . حالا PS3 PROX ؤو ببند و دوباره باز کن و دوباره GET IP رو بزن و بعد START رو بزن
7. حالا برو تو PS3 ت و بازیت رو RESUME کن
حالا شما هرجایه این چیزایی که گفتم نفهمیدید بگید من توضیح بدم
در کل سختیش تو مرحله 5 هست اونو درست بری تمومه

داداش شما چرا خودتو گیج میکنی اصلا این برنامه ی ps3helper واسه اینه که دیگه اون 15 ثانیه نباشه!
شما اصلا اون 15 ثانیه رو فراموش کن من خودم با ps3 helper واسه امتحان تا 2 دقیقه وایسادم اما باز منتقل کرد فایل رو!
1. ps3 prox رو باز کن
3. تو ps3 prox تو قسمت log یه لینک با نام زئوس معمولا ظاهر میشه اونو کپی کن (دقت کن دقیقا لینک رو طوری کپی کنی که فاصله باهاش کپی نشه و چیزی از قلم نیوفته دیقیقا خود لینک)
5. حالا اون فایل xml ای که توسط ps3 helper ساخته شده رو باید با اونی که ps3 prox میسازه جایگزین (REPLACE) کنی . (یعنی مثلا PS3 PROX تو دکستاپ فایل XML سیو میکنه و اونی که برنامه HELPER ساخته تو فایل C هست حالا شما اونی که HELPER ساخته رو بیار رو دکستاپ و REPLACE با اونی که PS3 PROX ساخته بکن . یکم پیچیده شد ولی دقت کنی میفهمی)
6 . حالا PS3 PROX ؤو ببند و دوباره باز کن و دوباره GET IP رو بزن و بعد START رو بزن
دقيق تر و كامل تر از اين راه وجود نداره. هر كي مي خواد بدون دردسر فايلي رو انتقال بده
از همين روش بره!

1. ps3 prox رو باز کن
در بخش 6 وقتی که دوباره میخوایم ps3 prox رو باز میکنیم و کاراش رو انجام میدیم لازم هست ps3 رو خاموش کنیم و دوباره روشن کنیم؟

خب درست شد! یعنی تا اینجا که فایل داره با سرعت منتقل میشه به پلی3 یک روز کامل وقتمو گرفت:d
مرسی از همه که راهنمایی کردن و وقت گذاشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or