Tαylor Swift
کاربر سایت
از ps3prox لینک گرفتم دانلود کردم بعد helper رو چیزی که ساخت رو جایگزین کردم ولی بازم نشد.شما از کدوم روش رفتی و به نتیجه نرسیدی؟!
مشکلت دقیقا کجاست؟!
از ps3prox لینک گرفتم دانلود کردم بعد helper رو چیزی که ساخت رو جایگزین کردم ولی بازم نشد.شما از کدوم روش رفتی و به نتیجه نرسیدی؟!
مشکلت دقیقا کجاست؟!
از ps3prox لینک گرفتم دانلود کردم بعد helper رو چیزی که ساخت رو جایگزین کردم ولی بازم نشد.
بعد از اینکه با ps3helper دکمه bay life رو زدی و اون xml رو جایگزین xml ای که ps3 prox میسازه کردی ps3 prox رو یه باز بستی دوباره باز کنی؟!!از ps3prox لینک گرفتم دانلود کردم بعد helper رو چیزی که ساخت رو جایگزین کردم ولی بازم نشد.
دقیقا همین کارو کردم:d از این به بعدش باید چکار کنم؟بعد از اینکه با ps3helper دکمه bay life رو زدی و اون xml رو جایگزین xml ای که ps3 prox میسازه کردی ps3 prox رو یه باز بستی دوباره باز کنی؟!!
اونی که حجمش 137یا6 کیلوبایت هست و باید گزینه اخری رو انتخاب کنیمن تو prox میرم get ips رو میزنم دوتا بهم میده الان کدومو باید تو پلی3 وارد کنم؟
البته من با هردوتاشون تو پلی3 امتحان کردم ولی هر دوبار کانکشن تست ناموفق بود!
راهنمایی کنید
دیوار اتش و ... هم خاموشه:d
اهان یه چیزی یادم رفت
از وقتی میخوام get ip بزنم باید پلی3 به پی سی وصل باشه؟ از کی باید ایندوتا بهم وصل شن؟
من تو prox میرم get ips رو میزنم دوتا بهم میده الان کدومو باید تو پلی3 وارد کنم؟
البته من با هردوتاشون تو پلی3 امتحان کردم ولی هر دوبار کانکشن تست ناموفق بود!
راهنمایی کنید
دیوار اتش و ... هم خاموشه:d
تو همین صفحات قبل خودم تو سرور سایت آپلود کرده بودماین واسه پست اول هست ولی لینک خرابه یکی لینکه دانلود این برنامه رو بده تا طبق توضیحاتش برم جلو
مرسی از دوستان الان سوالم اینه که بین مودم و پلی استیشن و لپ تاپ کدوم دو تا رو باید به هم وصل کنم با کابل لن؟
لپتاب به مودم و ps3 به مودم
اگه مودمت 1 پرت لن داره و 1 usb لن رو بزن به کنسول و usb رو به لپتاپ
بعد از اون از تو ps3 برو resume کن و فایلت منتقل میشه!:dدقیقا همین کارو کردم:d از این به بعدش باید چکار کنم؟