آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

از ps3prox لینک گرفتم دانلود کردم بعد helper رو چیزی که ساخت رو جایگزین کردم ولی بازم نشد.

چند بار باید بزنید تا بشه من خودم برای بعضی بازی ها تا 5-6 دفعه مجبور شدم از اول راه رو برم (البته به جز دانلود بازی)

من تو prox میرم get ips رو میزنم دوتا بهم میده الان کدومو باید تو پلی3 وارد کنم؟
البته من با هردوتاشون تو پلی3 امتحان کردم ولی هر دوبار کانکشن تست ناموفق بود!:-/
راهنمایی کنید
دیوار اتش و ... هم خاموشه:d

من تو prox میرم get ips رو میزنم دوتا بهم میده الان کدومو باید تو پلی3 وارد کنم؟
البته من با هردوتاشون تو پلی3 امتحان کردم ولی هر دوبار کانکشن تست ناموفق بود!:-/
راهنمایی کنید
اونی که حجمش 137یا6 کیلوبایت هست و باید گزینه اخری رو انتخاب کنی

اهان یه چیزی یادم رفت
از وقتی میخوام get ip بزنم باید پلی3 به پی سی وصل باشه؟ از کی باید ایندوتا بهم وصل شن؟

نميخواد اوني كه به مال ايران بيشتر ميخوره رو وارد كن ، احتمالا اون مال وي بي ان باشه ، ميتوني از شورت كات كانكشن تو كامپيوترت بگيري اصلي رو
همونم تو ps3 وارد كن با پورت يكسان

راهنمایی کنید

اونی که یه این شکله رو انتخاب کن
192.168.1.2
البته به جای اون 2 که قرمزه میتونه از 1 تا 255 باشه ولی اصل اون اعداد بقیه هستش
این واسه پست اول هست ولی لینک خرابه یکی لینکه دانلود این برنامه رو بده تا طبق توضیحاتش برم جلو
تو همین صفحات قبل خودم تو سرور سایت آپلود کرده بودم
View attachment PS3-P_3.zipView attachment Ps3Prox Helper v0.2.rar

لپتاب به مودم و ps3 به مودم
اگه مودمت 1 پرت لن داره و 1 usb لن رو بزن به کنسول و usb رو به لپتاپ

اهان پس مشکل از اینجا بوده اخه من یا لپ تاپم به مودم وصل بوده یا پلی3 به مودم یا لپ تاپ به پلی3:d
حالا فردا باز تست میکنم خبرشو میدم:d

خب مرسی از همه دوستان واسه کمکشون مشکل من هم حل شد و تو قسمت لوگ لینک رو کپی کردم ولی تو دانلود منیجر حجمشو زده 2.366گیگ ولی تو خود پلی3 حجم بازی 2.424هست بازی هم payday هست الان این اختلاف حجم واسه چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or