آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

خیلی ممنون، فقط یه سوال دیگه......
میشه چند گیگ از بازی رو با PC دان کنم و دوباره چند گیگ رو با PS و بقیش رو دوباره با PC ادامه بدم؟

نویسنده برنامه داره می گه ps3prox helper رو ول کنید از bay life استفاده کنید، جالبه کسی اصلا گوش نمی ده، so do whatever you want

من برنامه رو دانلود کردم.فقط کافیه که گزینه های داخل برنامه رو پر کنیم و تمام؟
نیاز نیست که کار جانبی ای انجام بشه؟

خوب PS3Helper فقط بجای اینکه دستی بدید لینک و ادرس فایل رو اتوماتیک میسازه که هیچ فرقی قاعدتا نباید بکنه! شما خیلی ساده و خلاصه مراحلی که خودتون برای انتقال انجام میدید رو بگید لطفا ببینم کجای کار میلنگه :-؟
راسیتش اینقدر توضیح دادم دیگه حال نوشتن رو ندارم
شما چند صفحه برو عقب توضیحات زیاده

آقا من هم دقیقا همین مشکل رو برای انتقال gt13 demo دارم...فکر میکنم نرم افزار برای بازی های جدید داره بازی در میاره چون یکی دیگه از دوستان من هم که قبلا از این روش استفاده میکرد الان به مشکل بر خورده...نمیدونم دیگه مسئولین رسیدگی کنن :دی

من یدونه بازی که 2 گیگ حجم داشت رو با PC دانلود کردم و با همین روش به PS3 منتقل کردم.الان یدونه بازی 9 گیگ رو با PC دانلود کردم ولی هر کاری کردم به PS3 منتقل نشد که نشون میده این روش هم پاسخگو نیست.

من الان Bettlefield 3 رو دانلود کردم ولی یه جا دیگه(یه جایی که سرعت بالا تری داشت) و الان که فایل رو ریختم تو همون فلدری که قرار بود بازی از IP خودم دانلود بشه و بقیه کار هایی رو که تو همون ویدئو اول هست رو انجام میدم نمیشه.......
(فرقی نداره تو PS چه قدرش دان شده باشه؟
این ای پی ادرسی رو که برنامه بهم داده هم با روز قبل فرق کره.......مشکلی نداره؟
تو پست اول نوشته بعد از این که Add رو زدین رو فایل دوبار کلیک کنید و بعد به اپدیت تبدیل میشه، دوباره بزنید و ...... اما تو ویدئو Add رو زد بعد رفت بازی رو دان کرد.....فرقی داره؟؟؟
(من الان بد جوری ....گیجه گرفتم چون به هزار امید Plus خریدم اون موقع میام می بینم.......
تورو خدا یکی کمک کنه که بد جوری تو آنپاسم)

آخرین ویرایش:
مشکل من رفع شد.در هنگاه انتقال فایل از PC به PS3 ، به شبکه سونی ساین نشید.

اره ساین این نباید شد منم یبار همین مورد رور داشتم
بعد یه چیز دیگه اینکه گاها شما همه کار رو درست انجام میدید اما بار اول که میزنید دانلود رو ادامه بده فایل منتقل نمیشه ولی بعد 3-4 بار توقف و ادامه دانلود میبینید که فایل شروع به انتقال میکنه. پس همیشه چند بار تست کنید اگه نشد برید روشتون رو تصحیح کنید

اره ساین این نباید شد منم یبار همین مورد رور داشتم
بعد یه چیز دیگه اینکه گاها شما همه کار رو درست انجام میدید اما بار اول که میزنید دانلود رو ادامه بده فایل منتقل نمیشه ولی بعد 3-4 بار توقف و ادامه دانلود میبینید که فایل شروع به انتقال میکنه. پس همیشه چند بار تست کنید اگه نشد برید روشتون رو تصحیح کنید

باز هم برای من جوابگو نیست...خیلی امتحان کردم...یه جای کار میلنگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or