آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

اسلیپینگ داگز رو دانلود کردم ولی سر نصبش ارور داد مشکل از فایل هست؟ بد دانلود شده؟ الان باید دوباره دانلود کنم؟
اره 90% مشکل از دانلود هست
10% هم برای اینکه چک کنی ببینی فایل دیگه ای رو اشتباهی منتقل نکرده باشی

- - -ویرایش - - -

BayLife Pr0xy v1.1 Alpha 1

برای انتقال آپدیت از Hamster Mode استفاده کنید ، خبرش رو بدید
این الان چی هست؟!
من روش کلیک میکنم چیزی نمیاره؟!

دوستان این روش برای vita هم جواب میده دیگه؟
من ویتا رو امتحان کردم سرعت انتقالش 1 مگابایت در ثانیه هست (شایدم کمتر)
اگه بخوای یه فایل 3 گیگ رو منتقل کنی طور میکشه
بهترین راهش واسه ویتا اینه منتقل کنی به ps3 بعد به ps vita

آقا من 100 بار تست کردم بازم نمیشه! همه ی مراحل رو انجام میدم ولی وقتی میرم تو PS3 بازی رو Resume میکنم، شروع میکنه دانلود کردن و خبری از انتقال از پی سی در کار نیست!

آقا من 100 بار تست کردم بازم نمیشه! همه ی مراحل رو انجام میدم ولی وقتی میرم تو PS3 بازی رو Resume میکنم، شروع میکنه دانلود کردن و خبری از انتقال از پی سی در کار نیست!
حتما یه جایه کار اشتباه میکنی!
چون برنامه تست شدست و هیچ مشکلی نداره

حتما یه جایه کار اشتباه میکنی!
چون برنامه تست شدست و هیچ مشکلی نداره

امکانش هست از طریق Team Viewer بیاید برام چک کنیدش؟ اگه براتون مشکلی نداره ایدی یاهوتونو برام پ.خ. کنید.
چون میخوام از استور دانلود کنم و بازی هایی مثل Uncharted 3 حجم 35 گیگ دارن که با کنسول امکان پذیر نیست. خیلی ضروریه برام!

پیشاپیش ممنون

دوستان عزیز یکی یه کمکی کنه که مشکلم خیلی حاده :دی آخه چیز خاصی نیست که بخوام اشتباه کنم... دانلود رو استارت میزنم بعد پاز ، میرم تو Log لینک رو ورمیدارم و دانلود میکنم. دوباره میرم توی PS3Prox و Replace اولین خط اسم میزارم، خط دوم لینک دانلود، سومی هم نشونی فایلی که دانلود کردم و آخرش هم Add میکنمش. حالا باید برم تو PS3 و دانلود رو Resume کنم که همین کارم میکنم ولی فایل شروع میکنه به دانلود کردن و خبری از اتقال از PC نیست.

کجای این مراحل اشتباست الان؟ میخوام Chaterine رو دانلود کنم لطفا کمک کنید :(

Last edited by a moderator:
دوستان عزیز یکی یه کمکی کنه که مشکلم خیلی حاده :دی آخه چیز خاصی نیست که بخوام اشتباه کنم... دانلود رو استارت میزنم بعد پاز ، میرم تو Log لینک رو ورمیدارم و دانلود میکنم. دوباره میرم توی PS3Prox و Replace اولین خط اسم میزارم، خط دوم لینک دانلود، سومی هم نشونی فایلی که دانلود کردم و آخرش هم Add میکنمش. حالا باید برم تو PS3 و دانلود رو Resume کنم که همین کارم میکنم ولی فایل شروع میکنه به دانلود کردن و خبری از اتقال از PC نیست.

اونجا که XML رو میذاری سیو رو هم باید بزنی

َما اصلا از ps3helper استفاده نمی کنی؟!

َما اصلا از ps3helper استفاده نمی کنی؟!

خوب PS3Helper فقط بجای اینکه دستی بدید لینک و ادرس فایل رو اتوماتیک میسازه که هیچ فرقی قاعدتا نباید بکنه! شما خیلی ساده و خلاصه مراحلی که خودتون برای انتقال انجام میدید رو بگید لطفا ببینم کجای کار میلنگه :-؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or