Hesam_1994
کاربر سایت
سلام.سایتی معرفی کنید که بازی های ps2 رو به صورت iso داشته باشه.
PlayStation 2 (PS2) ROMs / ISOs - Page 1 - Rom Hustler
resume هم داره.
سلام.سایتی معرفی کنید که بازی های ps2 رو به صورت iso داشته باشه.
برو توی سایت سازنده شیه ساز ویکی گیم رو پیدا کن بازی موردنظرتو پیدا کن تنظیماتشو نوشته توی خوده سایت شبیه ساز نه ایزو بازیدوستان خواهشن تنظيمات باريهاي زير را بذاريد حتي با اخرين ورزن وين 7
mortal combat shaolin
god of war 1 2
Urban Reign
برو توی سایت سازنده شیه ساز ویکی گیم رو پیدا کن بازی موردنظرتو پیدا کن تنظیماتشو نوشته توی خوده سایت شبیه ساز نه ایزو بازی
با سلام به دوستان.
من تو اجرای بازیها مشکل کند بودن اجرا رو دارم.فریم ریت خوبه و حدود 40 هست ولی آدم احساس میکنه،بازی از سرعت نرمالی که باید داشته باشه،پایینتره(مثلا دیالوگها آرومتر ادا میشه و ...).صدا هم کیفیت خوبی نداره.
تمامی مراحل آموزش که تو تاپیک اصلی بود رو رفتم.از آخرین ورژن(pcsx2-1.2.1-r5875) استفاده میکنم.بایوسها هم از 2000Japan تا 2006USA رو دارم.
مشخصات سیستم:CPU :E6550 - VGA :9800GT - Ram: 4Gig DDR2
لطفا راهنمایی کنین
سلام دوستان
چجوری میتونم چند دسته رو به نرم افزار بشناسونم؟؟؟
فقط دو تا پد داره ولی ما چهار تا دسته داریم
لطفا راهنمایی کنید ممنونم
سلام کسی میدونه چطور میشه با شبیه ساز pcsx2 بازیهای پلی استیشن تبدیل به بازی pc کرد بعنی همین که روی آیکون pcsx2 کلیک می کنی مستقیم میره داخل بازی مثل خدای جنگ 1 و 2 که پخش شده تو اینترنت برای pc با این روش
بازی های رایگان | دانلود بازی خدای جنگ God of War 1
کسی کمک کنه ممنون میشم.
درود.کسی لینک دانلود جدیدترین ورژن نرم افزار +پلاگین هاش رو داره؟
http://forum.bazicenter.com/thread65961/سلام... دوستان من الان آخرین ورژن برنامه رو گرفتم!
برای پلاگین ها هم از لینکی که دوست بالایی قرار داده استفاده کردم! منتها تو این سایته لینکی که برای بایوس ها و پلیاگین ها نهاده ، معلوم نیست چه طور میشه ازش دانلود کرد!
لینک دیگه ای نیست که همه پلاگین های لازم رو داشته باشه؟ همچینین برای بایوس ها؟
چند تا سوال هم داشتم؟
1. رجیون بازی ایی که دانلود میکنی با رجیون بایوسی که انتخاب میکنیم باید یکی باشه حتما؟
مثلا من از همین سایت emuparadise.me دانلود میکنم که برای هر بازی جلوش زده usa و یکی دیگه رو میزه europe و...!
2. این پلاگین ها دقیقا به چه درد میخوره؟ مثلا پلاگین گرافیک باعث بهبود گرافیک میشه؟!!! و اینکه مگه خود برنامه پلاگین های لازم رو نداره؟!