hamedm1
کاربر سایت
دوستان این نرم افزار چچوری Full Screen میشه؟
با دکمه esc full screen می شه اگه نشد بگو تا راهنمایی کنم
دوستان این نرم افزار چچوری Full Screen میشه؟
با دکمه esc full screen می شه اگه نشد بگو تا راهنمایی کنم
اون دیگه کدوم دکمه هستش؟esc که خارج میشه کلا از نرم افزار.
سلام... دوستان من الان آخرین ورژن برنامه رو گرفتم!
برای پلاگین ها هم از لینکی که دوست بالایی قرار داده استفاده کردم! منتها تو این سایته لینکی که برای بایوس ها و پلیاگین ها نهاده ، معلوم نیست چه طور میشه ازش دانلود کرد!
لینک دیگه ای نیست که همه پلاگین های لازم رو داشته باشه؟ همچینین برای بایوس ها؟
چند تا سوال هم داشتم؟
1. رجیون بازی ایی که دانلود میکنی با رجیون بایوسی که انتخاب میکنیم باید یکی باشه حتما؟
مثلا من از همین سایت emuparadise.me دانلود میکنم که برای هر بازی جلوش زده usa و یکی دیگه رو میزه europe و...!
2. این پلاگین ها دقیقا به چه درد میخوره؟ مثلا پلاگین گرافیک باعث بهبود گرافیک میشه؟!!! و اینکه مگه خود برنامه پلاگین های لازم رو نداره؟!
http://forum.bazicenter.com/thread65961/من ورژن 1.2.1 رو دانلود کردم ولی رو سیستمم اجرا نمیشه!!قبلا رو این سیستم اجرا میشد
Cpu:i3 3220
Vga:gt 430
Ram:4gb
ولی برای کوچ به نسل 8 مجبور شدم سیستم رو کلا ارتقاء بدم
Cpu:i5 4690
Ram:8gb
Vga:gtx 760
قبلش پیغام نبود فایل msvcp120.dll رو داد که دانلودش کردم و تو syswow64 قرارش دادم ولی اینبار ارور 0x00007 رو میده اصلا قابل اجرا نیست!!
لطفا کمکم کنید باید silent hill 2 رو اجرا کنم چون نسخه pc هرکاری میکنم سیو نمیشه!!
یه سیو تیکن 5 میخام که همه پلیرها رو باز کرده باشه.
بهم بگید چه جور بریزم روی شبیه ساز.
بازی NeedForSpeed دو ورژن UnderGround و MostWanted رو با شبیه ساز Pcsx2 1.2.1 اجرا کردم که هر دو بعد از شروع بازی به شدت افت فریم دارن و در حد 10 تا 15 فریم هستند. لپ تاپم Core i3 2.10 GHz و رم4 گیگ و گرافیک Nvidia 1gig هست. موقع اجرای بازی مصرف رم و سی پی یو حتی به نصف هم نمیرسه ولی بازی ها به شدت کندن. لطفا راهنمایی کنید
سیستمون نسبتا ضعیف هستش... واسه بهترین نتیجه راهنماهای این پست رو بخون انجام بده:سلام دوستان عزیز
بازی NeedForSpeed دو ورژن UnderGround و MostWanted رو با شبیه ساز Pcsx2 1.2.1 اجرا کردم که هر دو بعد از شروع بازی به شدت افت فریم دارن و در حد 10 تا 15 فریم هستند. لپ تاپم Core i3 2.10 GHz و رم4 گیگ و گرافیک Nvidia 1gig هست. موقع اجرای بازی مصرف رم و سی پی یو حتی به نصف هم نمیرسه ولی بازی ها به شدت کندن. لطفا راهنمایی کنید
سیستمون نسبتا ضعیف هستش... واسه بهترین نتیجه راهنماهای این پست رو بخون انجام بده:
http://forum.bazicenter.com/thread65961/
سایت دانلود بازی سایت معتبری هست میتونی از این سایت دانلود کنیدسلام.سایتی معرفی کنید که بازی های ps2 رو به صورت iso داشته باشه.