توضیحاتت هم بیشتر به درد خودت میخوره چون با کمی گشت و گذار تو اینترنت تونستم بازی گران توریسمو رو هم با رم 2 گیگ اجرا کنم
توصیه میکنم یا کسی رو راهنمایی نکنی یا اگر راهنمایی کردی با حوصله و احترام باشه
با تشکر
- - -ویرایش - - -
دوستان میشه توضیح کاملی بدید که چطور میشه سیو های بازیهای کنسول رو که از اینترنت دانلود میکنیم در مموری کارت شبیه ساز کنسول وارد کنیم؟
مرسی
امثال تو یه فقط به دنبال تمسخر دیگران هستنددوستانی که این تاپیک رو مشاهده میکنند؛ خواهشمندم به نقل قولی که از این آقا گذاشتم دقت کنید، بنده سه بار عرض کردم که برای اجرای بازیهای PS2 ، دو گیگ رم کافیه و بیشترش فایده ای نداره
برنامه رو اجرا کن فایل دانلود بهش بده یه خروجی ازش بگیر بذار در فولدر مموری کارت در پوشه شبیه سازاگر امکانش هست یه مختصر در مورد نحوه کارش هم توضیح بدی و چگونگی کار با اون
سلام
من سخت افزار کامپیوترم
intel(R)CORE(TM)2 DUO CPU E7500 @ 2.93 GH 2.93 GH
RAM 2 GB
بازی shadow of the colossus رو میخوام اجرا کنم سرعتش در پایین ترین تنظیمات کیفیت کند هستش (بین 30 تا 40 fps).
نرم افزاری هست که سرعت کامپیوتر رو ببره بالا تا اجرای این بازی ها هم سریع تر بشه یا نه مشکل سخت افزار هستش؟
من با PCSX2 1.0.0 (r5350) اجرا کردم بازی رو ولی کنده.
لطفا کمک کنید.
جالبه!
من بازی های batman arkam city و battlefield 3رو که مربوط به ps3 و xbox360 هستش میتونم روی کامپیوتر راحت بازی کنم اونوقت برای چی باید برای اجرای بازی های ps2 ضعیف باشه؟
این نسخه جدید شبیه ساز رو منم دانلودش کردم یعنی کنجکاو بودم ببینم نرم افزار چقدر پیشرفت کرده و پایدارتر شده و هم یه یادی از بازیهای قدیمی کرده باشم
من از بایوس usa v2.2 2006 و از پلاگین gdx 5875 در حالت sse4 استفاده کردم
اولین بازی که امتحان کردم بازی زیبا و خاطره انگیز Crash Nitro Kart بود این بازی میشه گفت نسخه پیشرفته همون بازی CTRمعروف ps1 هست
تو بخش settings پلاگین گزینهrenderer روی direct 3d 11hardware و بخش scaling روی 5x native گذاشتم و بازی رو در وضوح fhd اجرا کردم
بازی با کیفیت باور نکردنی در نهایت کیفیت و کاملا نرم و روون اجرا شد بدون کوچکترین باگ
بازی بعدی که امتحان کردم بازی gt4 بود تنظیمات نرم افزار مثل قبل تنظیم شده فقط اگر بخش scaling رو از 3x native بیشتر میذاشتم قبل از وورود به بازی تصویر سیاه میشد و نرم افزار هنگ میکرد.به هر حال با همون حالتی که گفتم بازی اجرا شد و مثل بازی قبل تقریبا بدون اشکال و روون
اینم یه چندتا عکس از اجرای بازیها توسط شبیه ساز .یه همچین وضوح و aa و فریم رو ps3 هم تو خواب نمیبینه چه برسه ps2 :d،
درکل شبیه ساز پیشرفت خوبی کرده اشکالات و باگهای نسخه های قبلیش هم برطرف شده.
و shadow of the colossus
این نسخه جدید شبیه ساز رو منم دانلودش کردم یعنی کنجکاو بودم ببینم نرم افزار چقدر پیشرفت کرده و پایدارتر شده و هم یه یادی از بازیهای قدیمی کرده باشم
من از بایوس usa v2.2 2006 و از پلاگین gdx 5875 در حالت sse4 استفاده کردم
اولین بازی که امتحان کردم بازی زیبا و خاطره انگیز Crash Nitro Kart بود این بازی میشه گفت نسخه پیشرفته همون بازی CTRمعروف ps1 هست
تو بخش settings پلاگین گزینهrenderer روی direct 3d 11hardware و بخش scaling روی 5x native گذاشتم و بازی رو در وضوح fhd اجرا کردم
بازی با کیفیت باور نکردنی در نهایت کیفیت و کاملا نرم و روون اجرا شد بدون کوچکترین باگ
بازی بعدی که امتحان کردم بازی gt4 بود تنظیمات نرم افزار مثل قبل تنظیم شده فقط اگر بخش scaling رو از 3x native بیشتر میذاشتم قبل از وورود به بازی تصویر سیاه میشد و نرم افزار هنگ میکرد.به هر حال با همون حالتی که گفتم بازی اجرا شد و مثل بازی قبل تقریبا بدون اشکال و روون
اینم یه چندتا عکس از اجرای بازیها توسط شبیه ساز .یه همچین وضوح و aa و فریم رو ps3 هم تو خواب نمیبینه چه برسه ps2 :d،
درکل شبیه ساز پیشرفت خوبی کرده اشکالات و باگهای نسخه های قبلیش هم برطرف شده.
و shadow of the colossus