آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

منم چند ساعتی میشه که هر کاری که میکنم نمیتونم وصل بشم این ارور رو میده :
An Error Occurred During Communication With The Server. This Is A DNS Error .80710102
تا چند ساعت قبل مشکلی نداشتم الان dns گوگل و dns که قبلا استفاده میکردم و مشکلی نداشت رو امتحان کردم ولی جواب نداد (تو pc با همین dns ها مشکلی نداره)
در ضمن از وایرلس استفاده میکنم
لطفا کمکم کنید
کسی از دوستان نمیتونه منو راهنمایی کنه؟!!!:((:((:((

نکته بسیار مهم : جهت بهبود کارایی در بعضی سرورهای Online می بایست یک سری پورت ها در NAT وارد شود.عکس زیر نمایانگر طریقه تنظیم کردن NAT در مودم می باشد.

nat1.jpg

توجه داشته باشید که این پورت ها باید برای IP Address ـــــی که در
Playstation%203%20standing%20Icon.jpg
استفاده کردید،تعریف شود.
در تنظیمات مودمــــم من این پـــورت ها به این ترتیب هستند. میشه بگید چجور باید تنظیم کنم؟ :biggrin1:
مشکل قـــــــبلیم حل شد مربوط به تنظیمات DHCP بـــــود.
4518c306ce1f8b84fa023fb501ee1c53

آخرین ویرایش:
در تنظیمات مودمــــم من این پـــورت ها به این ترتیب هستند. میشه بگید چجور باید تنظیم کنم؟ :biggrin1:
مشکل قـــــــبلیم حل شد مربوط به تنظیمات DHCP بـــــود.
4518c306ce1f8b84fa023fb501ee1c53

ببین کاملا مشخصه توی تصویری که من گذاشتم.
شما اون IP که برای کنسولت گذاشتی رو وارد میکنی در قسمت بالای این جدول.
بعد طبق عکسی که گذاشتم ردیف اول همه ش رو به قیر Remote IP میذاری 88 و پروتکل TCP و مابقی رو هم به همین شکل انجام میدی.Save و Reboot می کنی تمام میشه میره.

کسی از دوستان نمیتونه منو راهنمایی کنه؟!!!:((:((:((

ببین منم همین مشکل رو داشتم فهمیدم باید چی کار کرد. آخرین آپدیت رو روش نصب کن! از سایت playstation بگیرش. حدود 160 مگ هست. بعد بریز روی فلش دیسک به اینصورت که یه فولدر به نام PS3 با حروف بزرگ و یه پوشه با نام UPDATE با حروف بزرگ توش درست کن و فایل رو بریز توش. بعد دستگاهت رو آپدیت کن . اونوقت دوباره برو توی تنظیمات و تمام آپشن ها رو بزار روی اتوماتیک اگر هم User و pass داری برای وصل شدن بهش بده و حالش رو ببر!

ببین منم همین مشکل رو داشتم فهمیدم باید چی کار کرد. آخرین آپدیت رو روش نصب کن! از سایت playstation بگیرش. حدود 160 مگ هست. بعد بریز روی فلش دیسک به اینصورت که یه فولدر به نام PS3 با حروف بزرگ و یه پوشه با نام UPDATE با حروف بزرگ توش درست کن و فایل رو بریز توش. بعد دستگاهت رو آپدیت کن . اونوقت دوباره برو توی تنظیمات و تمام آپشن ها رو بزار روی اتوماتیک اگر هم User و pass داری برای وصل شدن بهش بده و حالش رو ببر!

دوست عزیز من که قبلا گفتم بعضی وقتا به psn نمتونم وصل شم در ضمن اخرین اپدیتم از طریق خود ps3 روش نصبه

ببین کاملا مشخصه توی تصویری که من گذاشتم.
شما اون IP که برای کنسولت گذاشتی رو وارد میکنی در قسمت بالای این جدول.
بعد طبق عکسی که گذاشتم ردیف اول همه ش رو به قیر Remote IP میذاری 88 و پروتکل TCP و مابقی رو هم به همین شکل انجام میدی.Save و Reboot می کنی تمام میشه میره.
اخه دوســـــت عزیز اسم Port ها تو عکس من با اسم Port های تو عکــــس تو فرق داره...

سلام دوستان خسته نباشید.
یه مشکل .....
من یه مودم WAG54G2 دارم که Username و Password روش ست شده.
با وایرلس کنسول و روی اتوماتیک (هیچی رو دستی تنظیم نمیکنم) به اینترنت وصل میشه. در بدترین شرایط قدرت سیگنال 55% هست.
پهنای باندم هم 512 هستش.
ولی مشکل اینجاست که مثلا وقتی میخوام چیزی رو با کنسول داون کنم مثل آپدیت های بازی ها یا نرم افزار های دیگه رو، سرعت دانلودش خیلی پایینه (وحشتناک)!!!!!!!:((
اشکال از چی میتونه باشه؟؟
با 2تا PS3 هم امتحان کردم هر 2تا اینطور بودن.
اینرو هم بگم که وقتی با چیزای دیگه مثل لپتاپ یا گوشی موبایل به اینترنت وصل میشم سرعتش فوله.
با تشکر.

اخه دوســـــت عزیز اسم Port ها تو عکس من با اسم Port های تو عکــــس تو فرق داره...

خوب فرق کنه...
عکسی که من گذاشتم از مودم D-Link هست.برای شما می تونه TP-Link باشه که قسمت Nat ش به این شکل باشه.
دلیل نمیشه که چون اسم تفاوت داره شما اون چیزی که من میگم رو انجام ندی.
ردیف اول 4 تاش رو 88 وارد می کنی.یعنی Start ها و End ها رو 88 میزنی دیگه.مابقی هم به همین شکل.
فکر نمی کنم سخت باشه این کار.

خوب فرق کنه...
عکسی که من گذاشتم از مودم D-Link هست.برای شما می تونه TP-Link باشه که قسمت Nat ش به این شکل باشه.
دلیل نمیشه که چون اسم تفاوت داره شما اون چیزی که من میگم رو انجام ندی.
ردیف اول 4 تاش رو 88 وارد می کنی.یعنی Start ها و End ها رو 88 میزنی دیگه.مابقی هم به همین شکل.
فکر نمی کنم سخت باشه این کار.
ببخشید خیلی سوال میکنم ... ولی من برای PS3 هیچ IPــیی گذاشتم Auto اشکالی که نداره؟
و این که مودم من هم D-Link هست و تو قسمت NAT این گذینه ها رو داره :
Virtual Servers
Port Triggering
DMZ Host
ALG
تو کدوم قسمت بزنم؟

ببخشید خیلی سوال میکنم ... ولی من برای PS3 هیچ IPــیی گذاشتم Auto اشکالی که نداره؟
و این که مودم من هم D-Link هست و تو قسمت NAT این گذینه ها رو داره :
Virtual Servers
Port Triggering
DMZ Host
ALG
تو کدوم قسمت بزنم؟

شما اول یه آی پی برای PS3 تعریف کنید.
توی قسمت Virtual Servers یک عدد New IP تعریف کنید.
بعد User رو انتخاب کنید و New رو بزنید.اون وقت NAT رو انتخاب کنید و این موارد رو وارد کنید.
شما دقیقا از این قسمت Virtual Servers یک تصویر بذاری من دقیق تر می تونم راهنماییت کنم.

شما اول یه آی پی برای PS3 تعریف کنید.
توی قسمت Virtual Servers یک عدد New IP تعریف کنید.
بعد User رو انتخاب کنید و New رو بزنید.اون وقت NAT رو انتخاب کنید و این موارد رو وارد کنید.
شما دقیقا از این قسمت Virtual Servers یک تصویر بذاری من دقیق تر می تونم راهنماییت کنم.
6431190_1537x711.jpg
گزینه ی User نیست ...

من حدود 2 ماهی هست که مودممو گرفتم با موبایل و لپ تاپ و هر چیزه دیگه ای امتحان کردم وصل میشه و سرعت عالیه و با ps3 هم وصل میشم ip address و internet connection ش succeeded میشه ولی psn ش failed میشه!
من نمیدونم باید چیکار کنم هر کاری هم شما بگید تا الان کردم!
حتی فکر کردم مشکل از ps3 هست و اونو با یه مودم دیگه تست کردم ولی وصل شد و حتی وارد بازی home هم شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
اینم 80710092 اروری هست که میده از اقایون خفن در این عرصه تقاضا میشه یه راه حلی پیدا کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tp-link
TD-W8960N اینم مدل مدم هست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خسته نباشید.
یه مشکل .....
من یه مودم WAG54G2 دارم که Username و Password روش ست شده.
با وایرلس کنسول و روی اتوماتیک (هیچی رو دستی تنظیم نمیکنم) به اینترنت وصل میشه. در بدترین شرایط قدرت سیگنال 55% هست.
پهنای باندم هم 512 هستش.
ولی مشکل اینجاست که مثلا وقتی میخوام چیزی رو با کنسول داون کنم مثل آپدیت های بازی ها یا نرم افزار های دیگه رو، سرعت دانلودش خیلی پایینه (وحشتناک)!!!!!!!:((
اشکال از چی میتونه باشه؟؟
با 2تا PS3 هم امتحان کردم هر 2تا اینطور بودن.
اینرو هم بگم که وقتی با چیزای دیگه مثل لپتاپ یا گوشی موبایل به اینترنت وصل میشم سرعتش فوله.
با تشکر.

کنسول شما مشکلی نداره

پلی3 در هر ثانیه میتونه 16 کیلوبایت از نت دریافت کنه. شما هر چقدر پهنای باندتون بالا باشه نمی تونید با اون ریتی که توی پی سی دانلود می کنید روی پلی 3 دانلود کنید.

پلی3 در هر ثانیه میتونه 16 کیلوبایت از نت دریافت کنه. شما هر چقدر پهنای باندتون بالا باشه نمی تونید با اون ریتی که توی پی سی دانلود می کنید روی پلی 3 دانلود کنید.
یعنی کشور هایی هم که اینترنت فوق پر سرعت با سرعت تا 48 مگ دارن هم با 16 کیلوبایت در ثانیه میتونن فایل از پی اس ان دانلود کنن ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or