آقا من داتک دارم Internet Connection Test Failed میشه میزنه DNS error .سایت www.theplaystationnetwork.com باز نمیشه واسه من.به این مربوط میشه؟
شما مگه DNS ها رو چی وارد کردید؟
آقا من داتک دارم Internet Connection Test Failed میشه میزنه DNS error .سایت www.theplaystationnetwork.com باز نمیشه واسه من.به این مربوط میشه؟
سلام. من قبلا از شاتل سرویس می گرفتم، سرعت توی PC و PSN خوب بود. الان از صبانت می گیریم، سرعت توی PC خوبه ، توی PSN افتضاحه.
DNS Server هم هر چی زدم فرقی نکرد. مشکلش چیه؟ البته من به روش Sharing به PSN میشم. لطفا راهنمایی کنید دوستان
سلام به بروبکس BC ...
من هم مثل خیلی از بچه های دیگه با DNS erore برخورد کردم . الانم هیچ رقمه نمیتونم ثconnect شم!
راستی من خوب با قوانین BC آشنا نیستم اما انگار کسایی که سوال میپرسن جوابشونو تو PM میگیرن! آخه این همه مشکل DNS Erore دیدم اما کسی جواب نداده بود ...
ممنون
دوستان شما اگر دقیقا صحفه اول تاپیک را مطالعه کنید خیلی راحت مشکلتان حل میشه منم مثله شما بودم و اخر درست شد :biggrin1:مشکل dns رو کسی جواب نمیده ؟
خوندم . ولی اینو کجا بزنم : من وقتی به وایرلس وصل میشم (با کامپیوتر) پسورد نمیخواد . اما وقتی می رم تو مرورگر هم یوزر می خواد هم پسورد . حالا من برای کد امنیتی none بزنم ؟
فکر کنم بدونم مشکلاتان چیه شما باید بری داخله تنظیمات مودم و اونجا درست کنی و وقتی اونجا رفتی پلی 3 را بهش بشناست همینآقا تو run می زنم cmd . بعد تایپ میکنم ipconfig/all نوشته dns server 4.2.2.4 هر چی مزنم میگه dns error . مردم بابا یکی کمک کنه .
دوستان شما اگر دقیقا صحفه اول تاپیک را مطالعه کنید خیلی راحت مشکلتان حل میشه منم مثله شما بودم و اخر درست شد :biggrin1:
خوب شما هم برید از همون شاتل بگیرید وقتی دیدید که شاتل بهتر از صبا نت چرا سروستان را عوض کردید :confused:تنها مشکل من اینه که توی PSN سرعت به شدت پایینه.
Connection Speed Download: 90 KB
Connection Speed Upload: 80 KB
وقتی از شاتل سرویس می گرفتم دانلود 500 بود . آپلود 250. ولی الان...