آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

سلام دوســــتان
به راهنمایی نیاز دارم !
من هر جوری تنظیم میکنم این Error رو میده !
An Error Occurred During Communication With The Server. This Is A DNS Error .80710102

دوست عزیز:

شما چه جوری وصل میشید به نت؟ (وایرلس یا ADSL)

کانکشنی که روی مودم کانفیگ کردید PPTP هستش یا PPPOE ؟؟؟

PPPOE
الان با PC با Lan وصل میشم تو PS3 هر دو رو امتحان کردم همین Error رو گرفتم!

توضیح کامل بهم بده. مودم ADSL وایرلس دار داری؟

با وایرلس وصل میشی به پلی3 یا کابل؟

توی کانفیگ مودم چک کن DHCP خاموشه یا روشن و همچنین Upnp ؟

مودمت اتوکانکت هستش ؟ یعنی وقتی ویندوز میاد بالا به نت وصل هستش؟ یا باید با کانکشن کانکت کنی؟

توضیح کامل بهم بده. مودم ADSL وایرلس دار داری؟

با وایرلس وصل میشی به پلی3 یا کابل؟

توی کانفیگ مودم چک کن DHCP خاموشه یا روشن و همچنین Upnp ؟

مودمت اتوکانکت هستش ؟ یعنی وقتی ویندوز میاد بالا به نت وصل هستش؟ یا باید با کانکشن کانکت کنی؟
مودمـــــم Wireless و 4 تا پورت Lan هم داره. الان من با PC راحت وصل میشم. ولی وقتی میخوام با PS3 برم اینترنت (Lan یا Wireless) این Error رو میده : "An Error Occurred During Communication With The Server.
"This Is A DNS Error .80710102
وقتی که ویندوز میاد بالا خودش وصل میشه و نیازی به Connection نیســـــــت!
مدل مودمــــم هم D-Link 2640U ــــه.
DSL-2640U_BRU-C.jpg
DHCP و Upnp رو کجا ببینم!؟ :biggrin1: تو تنظیماتش گشتم ندیــــدم ولی فکر کنم DHCP رو قبلا دیده بودم !

مودمـــــم Wireless و 4 تا پورت Lan هم داره. الان من با PC راحت وصل میشم. ولی وقتی میخوام با PS3 برم اینترنت (Lan یا Wireless) این Error رو میده : "An Error Occurred During Communication With The Server.
"This Is A DNS Error .80710102
وقتی که ویندوز میاد بالا خودش وصل میشه و نیازی به Connection نیســـــــت!
مدل مودمــــم هم D-Link 2640U ــــه.
DSL-2640U_BRU-C.jpg
DHCP و Upnp رو کجا ببینم!؟ :biggrin1: تو تنظیماتش گشتم ندیــــدم ولی فکر کنم DHCP رو قبلا دیده بودم !

معنی این خطا:
An Error Occurred During Communication With The Server

این ارور در برقراری ارتباط با سرور بوجود امده است.

فردا ساعت 12ظهر بیا یاهو

korsh_iranzamin

من طبق آموزش ها هم کار میکنم ولی باز هم برای من ارور DNS میده توی تنظیمات مودم هم که میرم روی Bridge هست این تاثری داره رو وصل نشدن به چی تغیرش بدم بعد نحوه بدست آوردن MTU هم تو آموزش درست متوجه نشدم میشه راحت تر توضیح بدین...
اینم لینک مدل مودممه گفتم شاید کمک کنه:
http://www.thyonet.com/en/index.php?main=product_in&page=product_in&code=MD-1102

منم چند ساعتی میشه که هر کاری که میکنم نمیتونم وصل بشم این ارور رو میده :
An Error Occurred During Communication With The Server. This Is A DNS Error .80710102
تا چند ساعت قبل مشکلی نداشتم الان dns گوگل و dns که قبلا استفاده میکردم و مشکلی نداشت رو امتحان کردم ولی جواب نداد (تو pc با همین dns ها مشکلی نداره)
در ضمن از وایرلس استفاده میکنم
لطفا کمکم کنید

من طبق آموزش ها هم کار میکنم ولی باز هم برای من ارور DNS میده توی تنظیمات مودم هم که میرم روی Bridge هست این تاثری داره رو وصل نشدن به چی تغیرش بدم بعد نحوه بدست آوردن MTU هم تو آموزش درست متوجه نشدم میشه راحت تر توضیح بدین...
اینم لینک مدل مودممه گفتم شاید کمک کنه:
آقا من MTU رو طبق آموزش پیدا کردم 1300 بود توی تنظیمات مودم هم از Bridge به PPPOE تغییر دادم...
ولی باز هم میرم تو PS3 طبق آموزش که میرم ارور DNS میده...
حتی رو اتو میزارم میرم ارور DNS میده
رو اتو میزارم ولی MTU و DNS رو دستی وارد میکنم بازهم ارور DNS میده!!!!!!!دیگه دارم دیوونه میشم...:mad:
حالا با همین مودم راحت به لایو وصل میشد نمیدونم برای PSN ]را این طور میشه...:-"
اینم اروری که میده (عکس):
http://www.1.aksup.com/images/s00au664zygjhxxablu0.jpg
آقا راهنمایی کنید بدجوری رفتیم تو کف....:((

کسی نیســـت جواب مـــا رو بده؟

فکر نمی کنم الان مشکلی در اتصال به PSN وجود داشته باشه.
شما قبل از این مشکلی نداشتی،یا اصلا وصل نشده بودی تا به حال؟

آقا من MTU رو طبق آموزش پیدا کردم 1300 بود توی تنظیمات مودم هم از Bridge به PPPOE تغییر دادم...
ولی باز هم میرم تو PS3 طبق آموزش که میرم ارور DNS میده...
حتی رو اتو میزارم میرم ارور DNS میده
رو اتو میزارم ولی MTU و DNS رو دستی وارد میکنم بازهم ارور DNS میده!!!!!!!دیگه دارم دیوونه میشم...:mad:
حالا با همین مودم راحت به لایو وصل میشد نمیدونم برای PSN ]را این طور میشه...:-"
اینم اروری که میده (عکس):
http://www.1.aksup.com/images/s00au664zygjhxxablu0.jpg
آقا راهنمایی کنید بدجوری رفتیم تو کف....:((

شما باید 2 تا DNS از شرکت سرویس دهنده گرفته باشید و وارد کنید.DNS دوم رو برای تست 4.2.2.4 هم می تونید بذارید.
MTU رو هم که هم در مودم هم در PS3 روی 1300 گذاشتید.
اگر تنظیمات مربوط به NAT رو انجام ندادید،حتما انجام بدید.

گر تنظیمات مربوط به NAT رو انجام ندادید،حتما انجام بدید.
این تنظیماتی که میگید جریانش چیه...تو کدوم قسمت مودم باید این تنظیمات رو اعمال کنم؟؟؟
MTU هم توی PS3 گذاشتم روی 1300 ولی توی مودم نمیدونم...(کدوم قسمتش باید برم MTU رو تغییر بدم)؟؟

دوستانی که مشکل کانکت شدن دارند با ارور کانکت شدن به DNS.
اگه مشکلشون حل شد بیان بگن چطور تونستن مشکل رو برطرف کنند که به بقیه هم کمکی شده باشه.

این تنظیماتی که میگید جریانش چیه...تو کدوم قسمت مودم باید این تنظیمات رو اعمال کنم؟؟؟
MTU هم توی PS3 گذاشتم روی 1300 ولی توی مودم نمیدونم...(کدوم قسمتش باید برم MTU رو تغییر بدم)؟؟

شما وارد کنترل پنل مودم که میشید یه قسمت به نام WAN هست که در اون می تونید تنظیمات اصلی مودم رو ببینید که MTU رو اونجا زده.اگر 1300 نیست می تونید اون رو روی 1300 بذارید و مودم رو Reboot کنید.
NAT هم به همچنین قسمتی هست به همین نام در مودم.
البته اگر بگید مودمتون چه برند و مدلی هست بیشتر میشه کمک کرد.

من قبلا از صبانت ADSL گرفته بودم میرفت ...
اما از وقتی از شاتل گرفتم نمیره!:(

تنظیمات صفحه اول رو به صورت دقیق انجام می دید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or