hamid_barca
کاربر سایت
dns برای چی؟تو وصل شدن که مشکلی ندارم.یعنی زنگ بزنم dns بگیرم درست میشه؟:confused:زنگ بزن از ISPیت یه DNS بگیر
dns برای چی؟تو وصل شدن که مشکلی ندارم.یعنی زنگ بزنم dns بگیرم درست میشه؟:confused:زنگ بزن از ISPیت یه DNS بگیر
پس مشکل از اینترنتت , تو از بازی میپری بیرون یا اونا؟dns برای چی؟تو وصل شدن که مشکلی ندارم.یعنی زنگ بزنم dns بگیرم درست میشه؟:confused:
خواهشا سریع جواب بدید! :biggrin1:سلام دوســــتان
به راهنمایی نیاز دارم !
من هر جوری تنظیم میکنم این Error رو میده !
An Error Occurred During Communication With The Server. This Is A DNS Error .80710102
اکثرا من میپرم بیرون ولی تقریبا خیلی ها دیدم هم تو این فروم و هم خارجی با این بازی همین مشکل رو دارن.ولی امروز یه چیزی رو فهمیدم سرورهای ea الان برای من هیتلر هست چه با کامپیوتر برم چه با pc که مجبورم یه dns دیگه وارد کنم ولی رو 360 هیتلر نیست و با همون تنظیمات اولیه میره تو بازی و هیچ مشکلی هم ندارم.مگه سرورهای ea برای این دو دستگاه فرق میکنه؟پس مشکل از اینترنتت , تو از بازی میپری بیرون یا اونا؟
نه فک نمیکنم!اکثرا من میپرم بیرون ولی تقریبا خیلی ها دیدم هم تو این فروم و هم خارجی با این بازی همین مشکل رو دارن.ولی امروز یه چیزی رو فهمیدم سرورهای ea الان برای من هیتلر هست چه با کامپیوتر برم چه با pc که مجبورم یه dns دیگه وارد کنم ولی رو 360 هیتلر نیست و با همون تنظیمات اولیه میره تو بازی و هیچ مشکلی هم ندارم.مگه سرورهای ea برای این دو دستگاه فرق میکنه؟
خواهشا سریع جواب بدید! :biggrin1:
من الان هیچ Password و User nameـــی تو PC نمیزنم! و خودش اتوماتیک IP ها رو پیدا میکنه!خوب احتمالا شما با کانکشن به اینترنت وصل میشید و این مورد می تونه مشکل ساز باشه در تنظیمات کنسولتون.
کافیه وارد کنترل پنل مودم بشید و مودم رو از حالت Bridging خارج کنید.
برای من با PC هیچ مشکلی نداره!منم با این DNS مشکل دارم!
همه چی رو درست تنظیم کردم زنگ زدم شماره DNS رو هم گرفتم وارد کردم (حدود 1 ماه پیش) یکهو دیروز ظهر دوباره قاطی کرد!
PC هم ارور DNS میده و یک در میون سایت باز میکنه!وقتی اینجوری میشه سرعت هم به شدت داغون میشه! :d
چه کنم؟ :d
اقا اگه میشه جواب من رو هم بدینسلام بر همه
ميخواستم بدونم چرا بايد حتما dns وارد شه وچرا دستگاه رو حالت autoنزاريم تا وصلشه واگه با حالت auto وصل شه ميتونيم انلاين بازي كنيم يا نه