آموزش مولتی پلیر Far Cry 2 (آموزش تست شده)(پست اول خوانده شود)
خوب برای اینکار اول شما باید بازی رو به ورژن 1.0.3 ارتقا بدین که آپدیت تو فولدر مدیا فایر هست (برای نصب پچ باید بازی شما ستاپ اصل باشه)
تانگل رو دانلود و توش یه اکانت بسازید
کرک آنلاین بازی رو که تو فولدر مدیافایر هست دانلود کنین و در فولدر بازی ریخته و بازی رو با اون اجرا کنید
لینک های دانلود به علت دانلود کم و محدودیت حجمی پاک شدند ! میتونید خودتون تو گوگل فایلهارو سرچ و دانلود کنین .
در تانگل وارد روم فار کرای 2 بشید ،
بازی رو با کرکی که گذاشتم اجرا کنید ،
در بازی به multiplayer برید و یک پروفایل offline بسازید ،
بعد اگر میخواین خودتون هاست بشین و بازی بسازین create match و اگه میخواین به افرادی که هاست شدن جوین بشین join match رو بزنین .
من که خودم با 128 kbs دارم راحت و با پینگ 200-250 بدون لگ بازی میکنم .
کسانی که بازیشون ستاپ اصل نیست آدرس بازیشون نوع ویندوز ( 64 بیت یا 32 بیت ) رو بگن یه فایل رجیستری میزارم مشکل حل میشه .
لینکهای دانلود تا پایان ماه مبارک رمضان پاک میشود !
برای چت تو بازی T رو بزنین
ثبت نام تانگل
البته مولتیش آنچنان دلنشین نیست .... تازه اینو فهمیدم ! ولی سرگرم میکنه دیگه آدمو ...
خوب برای اینکار اول شما باید بازی رو به ورژن 1.0.3 ارتقا بدین که آپدیت تو فولدر مدیا فایر هست (برای نصب پچ باید بازی شما ستاپ اصل باشه)
تانگل رو دانلود و توش یه اکانت بسازید
کرک آنلاین بازی رو که تو فولدر مدیافایر هست دانلود کنین و در فولدر بازی ریخته و بازی رو با اون اجرا کنید
لینک های دانلود به علت دانلود کم و محدودیت حجمی پاک شدند ! میتونید خودتون تو گوگل فایلهارو سرچ و دانلود کنین .
در تانگل وارد روم فار کرای 2 بشید ،
بازی رو با کرکی که گذاشتم اجرا کنید ،
در بازی به multiplayer برید و یک پروفایل offline بسازید ،
بعد اگر میخواین خودتون هاست بشین و بازی بسازین create match و اگه میخواین به افرادی که هاست شدن جوین بشین join match رو بزنین .
من که خودم با 128 kbs دارم راحت و با پینگ 200-250 بدون لگ بازی میکنم .
کسانی که بازیشون ستاپ اصل نیست آدرس بازیشون نوع ویندوز ( 64 بیت یا 32 بیت ) رو بگن یه فایل رجیستری میزارم مشکل حل میشه .
لینکهای دانلود تا پایان ماه مبارک رمضان پاک میشود !
برای چت تو بازی T رو بزنین
ثبت نام تانگل
البته مولتیش آنچنان دلنشین نیست .... تازه اینو فهمیدم ! ولی سرگرم میکنه دیگه آدمو ...
آخرین ویرایش: