براي اجرا شدن Dlc ها حتما بايد ديسك اول نسخه goty رو داشته باشي تا اجرا بشه.و با ديسك نسخه معمولي اجرا نميشن dlc ها.اگه نسخه goty داري برات پ.خ كنمسلام
بهرام جان اگه زحمتی نیست همه ی dlc های free drm بازی Arkham City رو مخصوصا مال catwoman رو برای پ.خ کن
ممنونم
سلام.من هرچی برنامه هاریزون رو دانلود و نصب میکنم آخرش یا برنامه باز نمیشه یا ارور میده.یه نفر لینکی چیزی از برنامه هاریزون اگر داره بذاره تا دانلود کنم ممنون.
اينجا فقط لينك بازي هايي كه در صفحه اول وجود دارن قرار ميگيره چون بازي هاي ديگه با اين روش اجرا ميشناگه میشه بازی the cave هم لینکشو بزارید
نه.فقط جی تگ یا خرید از لایوسلام
دوستان راهی واسه بازی Alan Wake's American Nightmare با این روش یا روش دیگه پیدا نشده ؟؟؟؟
بهرام خودت تست کردی ؟ بنمون نکنن ؟ من میخوام بعد از این چند تا بازی که اومدن بفروشم کنسولو . یه وقت ... نشیم
من كه خودم چون نزديك نسل بعده امتحان نكردم :dبهرام خودت تست کردی ؟ بنمون نکنن ؟ من میخوام بعد از این چند تا بازی که اومدن بفروشم کنسولو . یه وقت ... نشیم
سلامسلام.
یک سوال:
این روش برای کنسول های جی تگ است یا غیر جی تگ؟
آیا روی HD Texture های BF4 می شود این کار را کرد چون در تاپیک خود بازی، دانلود HD Texture های بازی را گذاشته اند؟
سلام.
یک سوال:
این روش برای کنسول های جی تگ است یا غیر جی تگ؟
آیا روی HD Texture های BF4 می شود این کار را کرد چون در تاپیک خود بازی، دانلود HD Texture های بازی را گذاشته اند؟