hamdi113540
کاربر سایت
آره باید اپیزود اولو از تو لایو دانلود کنی که مجانیه بعدم.این اپیزود هارو براش فعال کنی.اپیزود 2تا 5 انگار نقشه DLC رو برای اپیزود اول دارند.پ.خ شددوستان قضيه اين واكينگ دد چيه؟ يعنيچي بايد قسمت اول رو داشته باشيم.لينكاش رو براي من هم Pm كنيد.
با ای روش که نمیشه تو صفحه اول لیست بازی ها هستشalan wake american nightmare رو چطوری بازی کنم ! یا این روش که جواب نداد
سلام .این روش هم آفلاین و هم آنلاین جواب میده اصلا کل حاله بازیه مثل worms اینه که اونو آنلاین بازی کنی که با این روش جواب میده.لینک های waking dead هم پ.خ شدسلام دوستان عزیز.ممنون از ایجاد این آموزش و راهنمایی هاتون.من مدت ها دنبال این کار بودم و هر بازی ای که به این صورت میگرفتم تو کنسول که میریختم پیعام corupted رو میداد.امیدوارم که اینا دیگه مشکل نداشته باشند.
فقط یه سوال اینکه چون من کلا به موضوع بن اعتقاد ندارم ((و واسه اینکارم دلیل دارم و مدرک)) میخواستم بدونم این روش فقط روی افلاین جواب میده یا وقتی انلاین هستیم و این روش رو داریم اجرا میکنیم هم بازی به خوبی اجرا میشه؟؟؟
در ضمن لطف کنید لینک های اپیسود های 2 تا 5 The Walking Dead هم برام پ.خ کنید...
با کمال تشکر و سپاس
دوستان این لینکای اپیزود 2 تا 5 واکینگ دد رو بی زحمت برای منم PM کنید. از رو دیسک خیلی درب و داغون اجرا میشه.
پ.خ کردمدوستان این لینکای اپیزود 2 تا 5 واکینگ دد رو بی زحمت برای منم PM کنید. از رو دیسک خیلی درب و داغون اجرا میشه.
اگه توجه کنید تو منبع هستش همه ی لینک ها دوبارم سایت منبع رو گذاشتم فقط باید تو سایتش عضو باشین تا لینک ها قابل رویت باشه.بعدشم من اکثر موقع ها تو سایت هستم و لینک هارو میدم.گذاشتن لینک هم خلاف قوانین سایت هستش.منم خودم میتونستم به کسی پ.خ ندم و بگم خودتون برین ثبت نام کنید تو سایته و لینکشو بگیرین ولی حالا اومدم برای راحتی کار بچه ها لینک هاروبراشون پ.خ هم میکنم.و فکر نکنم مشکلی هم باشهاین جوری که نمیشه واسه همه پ.خ فرستاد . یا لینک ها رو تو سپویل بذارید یا بگین از کجا لینک ها شو پیدا کنیم .
اگه تونستین برای منم پ.خ کنیناگه توجه کنید تو منبع هستش همه ی لینک ها دوبارم سایت منبع رو گذاشتم فقط باید تو سایتش عضو باشین تا لینک ها قابل رویت باشه.بعدشم من اکثر موقع ها تو سایت هستم و لینک هارو میدم.گذاشتن لینک هم خلاف قوانین سایت هستش.منم خودم میتونستم به کسی پ.خ ندم و بگم خودتون برین ثبت نام کنید تو سایته و لینکشو بگیرین ولی حالا اومدم برای راحتی کار بچه ها لینک هاروبراشون پ.خ هم میکنم.و فکر نکنم مشکلی هم باشه