S0lid Snake کاربر سایت Nov 12, 2013 #76 نوشته شده توسط Bahram B: Batman™: Arkham Origins - Deathstroke Challenge Pack این DLC هم FREE DRM و بدون مشکل اجرا میشه بیشتر... هر دو رو دانلود کردم و ریختم تو کنسول ولی نمیشناسه مطمینید Free DRM هست ؟
نوشته شده توسط Bahram B: Batman™: Arkham Origins - Deathstroke Challenge Pack این DLC هم FREE DRM و بدون مشکل اجرا میشه بیشتر... هر دو رو دانلود کردم و ریختم تو کنسول ولی نمیشناسه مطمینید Free DRM هست ؟
XboxLiveVirus کاربر سایت Nov 12, 2013 #77 نوشته شده توسط S0lid Snake: هر دو رو دانلود کردم و ریختم تو کنسول ولی نمیشناسه مطمینید Free DRM هست ؟ بیشتر... اره FREE DRM هستش.
نوشته شده توسط S0lid Snake: هر دو رو دانلود کردم و ریختم تو کنسول ولی نمیشناسه مطمینید Free DRM هست ؟ بیشتر... اره FREE DRM هستش.
S0lid Snake کاربر سایت Nov 12, 2013 #78 نوشته شده توسط xbox gamer9: اره FREE DRM هستش. بیشتر... شما تست کردید ؟ چه جوری اجراش کردید ؟
XboxLiveVirus کاربر سایت Nov 12, 2013 #79 نوشته شده توسط S0lid Snake: شما تست کردید ؟ چه جوری اجراش کردید ؟ بیشتر... من تست نکردم ولی میدونم هستش
نوشته شده توسط S0lid Snake: شما تست کردید ؟ چه جوری اجراش کردید ؟ بیشتر... من تست نکردم ولی میدونم هستش
X sadegheih X کاربر سایت May 15, 2014 #82 میخواستم بدونم wolf among us هم را میشه مثل the walking dead ایپیسود هاش را ریخت رو دستگاه و بازی کرد ؟
میخواستم بدونم wolf among us هم را میشه مثل the walking dead ایپیسود هاش را ریخت رو دستگاه و بازی کرد ؟
mmansori85 کاربر سایت May 15, 2014 #83 نوشته شده توسط X sadegheih X: میخواستم بدونم wolf among us هم را میشه مثل the walking dead ایپیسود هاش را ریخت رو دستگاه و بازی کرد ؟ بیشتر... ن امکانش نیست...اون برای بعز عرضه روی دیسک هستش ک دیگه DRMشون برداشته میشه...
نوشته شده توسط X sadegheih X: میخواستم بدونم wolf among us هم را میشه مثل the walking dead ایپیسود هاش را ریخت رو دستگاه و بازی کرد ؟ بیشتر... ن امکانش نیست...اون برای بعز عرضه روی دیسک هستش ک دیگه DRMشون برداشته میشه...
S Saee xbox 360 کاربر سایت Sep 17, 2014 #85 من ديسك مافيا دو رو دارم نسخه معمولي هست ميتونم از اين dlc استفاده كنم
S Saee xbox 360 کاربر سایت Oct 2, 2014 #88 نوشته شده توسط XboxLiveVirus: سبزن جدید واکینگ دد کی رو دی وی دی میاد؟ بیشتر... اونو نميدونم بچه ها اين لينك ها ديگه كار نميكنه يكي يه لينك درست حسابي نداره شديد نياز دارم
نوشته شده توسط XboxLiveVirus: سبزن جدید واکینگ دد کی رو دی وی دی میاد؟ بیشتر... اونو نميدونم بچه ها اين لينك ها ديگه كار نميكنه يكي يه لينك درست حسابي نداره شديد نياز دارم