این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
باز خوبه لازم نیست کل پست رو فارسی به فارسی ترجمه کنم..بله واقعاً "ملطفت کننده"بود!
دقیقا من کجا گفتم این امار درسته؟!Bold بفرمائید تا ما هم ببینیم!!شمایی که به مطلب بالا "ملطفت"هستی چطور این آمارو باور میکنی،فقط خودت میدونی!
ماههایی هم بود که آمار VGChartz با آمار NPD یا GFK "تفاوت فاحش داشته باشه،اگه یه کم به خودت زحمت میدادی و از فن آوری Search موتورهای جستجوی قدرتمندی مثله Google و Bing استفاده میکردی(یا حتی صفحه های اولیه ی همین تاپیکو مرور میکردی)الآن راجع به این موضوع Press conference نمیذاشتی...
خواستم میزان تفاوت Dataـیی که از NPD میاد رو با VG Chartz مقایسه کنم:
NPD's XBOX 360 US Installbase:19,383,900
VG Charz's XBOX 360 US Installbase:22,267,528
تفاوت دو آمار اعلام شده:2,883,628
هیچ کار عجیب و خارق العاده ای انجام ندادم!فقط دو تا آمارو از هم کم کردم تفاوتش مشخص شد!
معمولا , تقریبا و ...برای این جور جاها استفاده میشه...شما لازم نبود از فناوری و دوجمله ای و.. استفاده کنی!همون پست من رو دقیق میخوندی کافی بود. این هم نمونه ای از امار VGChartz و مقایسه اون با امار MC در همین فوریه 2010:مناطق اروپا و استرالیا به اطلاح Others:متاسفانه منبع معتبری وجود نداره که امار مربوط به کل این مناطق رو ارائه بده بهرحال اون سایت امار این مناطق رو از VGChartz گرفته که هرچند معتبر نیست ولی معمولا با امار واقعی تفاوت فاحشی نداره.حتی در خوشبینانه ترین حالت در این مناطق 360 در این ماه تونسته به اندازه PS3 بفروشه که با این اوضاع باز هم 360 در میان سه کنسول خانگی در رده سوم قرار میگیره.
حداقل از این همه اماری که Copy/Paste میکنی باید یه چیزایی دستت اومده باشه..واضحه که 360 در امریکا از PS3 محبوبتره وبیشتر هم میفروشه اما این موضوع در مورد اروپا به هیچ وجه صدق نمیکنه جز UK تقریبا در تمامی مناطق دیگر اروپا PS بسیار محبوب تر از Xbox ه امار چند سال گذشته هم کاملا این موضوع رو نشون میده.در مورد UK هم نوسانات زیاده ولی در حالت کلی در این مناطق PS3 بسیار بهتر از 360 میفروشه که متاسفنه الان منبع معتبری در دست نیست که این موضوع رو ثابت کنم.این "خوشبینانه ترین حالت ممکن"ـو کی تعیین میکنه؟شما؟شما تو خوشبینانه ترین حالت ممکن فکر میکردی X360 این ماه فروشش نه فقط از PS3 که از Wii هم بیشتر بشه؟!نمیکردی...خب حالا چرا همین Surge فروش تو ایالات متحده تو اروپا که از لحاظ رفتاری و سلیقه ای تقریباً کپی برابر اصل امریکاست اتفاق نیفته؟!این سوال هم جای بحث داره که البته مشخصه بی نتیجه اس...
مدیر سونی چه احمقیه پیش شما؟!..اینطور که شما داری سخنرانی میکنی اشراف که چه عرض کنم..اصلا خودت معنای کلمه اشرافی عزیز من...و اما راجع به Shortage یا کمبود،خبر کمبود اول از همه از طرف مسئولین Sony اعلام شد و "آنالیزور NPD"اگه حرفی راجع به این موضوع زده مسلماً دلیلش اعلام Sony بوده چون "آنلیزور NPD"یا"GameSpy"تو کارخونه های تولید PS3 نیستن و در عوض مدیرای Sony بر تمام عملیات تولید اشراف دارن...
جالبه که Sony قبل از عرضه ی PS3 Slim سفارش مواد و قطعاتو دو برابر کرده بود(خبرش تو سایت هم موجوده)ولی در حال حاضر تولیدو به حالت اولیه برگردونده!!
من هرگز حرفی از Fake بودن نزدم ولی متاسفانه به زور هم نمیتونم ملطفت بشم که چرا در بهترن موقع فروش یه کنسول درست بعد از کاهش قیمتی که خیلی ها منتظرش بودن Shortage به وجود بیاد...شاید Sony باید به فکر مدیرای بهتری برای برنامه ریزی تولید باشه..شاید.
من فکر میکنم- شما یکمی توی خوندن اِعراب ها مشکل داری! و کلا نظر رو نمیفهمی!زبون فارسی ثلیث هم باید برای یکسری دوستان اعراب گذاری بشه!باز خوبه لازم نیست کل پست رو فارسی به فارسی ترجمه کنم..
دقیقا من کجا گفتم این امار درسته؟!Bold بفرمائید تا ما هم ببینیم!!
معمولا , تقریبا و ...برای این جور جاها استفاده میشه...شما لازم نبود از فناوری و دوجمله ای و.. استفاده کنی!همون پست من رو دقیق میخوندی کافی بود. این هم نمونه ای از امار VGChartz و مقایسه اون با امار MC در همین فوریه 2010:
Wii 129,927 – 141,543
PS3 108,250 – 110,694
Xbox 360 12,995 – 11,062
PS2 7,854 – 7,711
PSP 159,887 – 5,799(go)+152,590
جز Wii که اختلافش کمی بیشتره بقیه کمترین اختلاف ممکن رو دارند...
حداقل از این همه اماری که Copy/Paste میکنی باید یه چیزایی دستت اومده باشه..واضحه که 360 در امریکا از PS3 محبوبتره وبیشتر هم میفروشه اما این موضوع در مورد اروپا به هیچ وجه صدق نمیکنه جز UK تقریبا در تمامی مناطق دیگر اروپا PS بسیار محبوب تر از Xbox ه امار چند سال گذشته هم کاملا این موضوع رو نشون میده.در مورد UK هم نوسانات زیاده ولی در حالت کلی در این مناطق PS3 بسیار بهتر از 360 میفروشه که متاسفنه الان منبع معتبری در دست نیست که این موضوع رو ثابت کنم.
مدیر سونی چه احمقیه پیش شما؟!..اینطور که شما داری سخنرانی میکنی اشراف که چه عرض کنم..اصلا خودت معنای کلمه اشرافی عزیز من...
در مورد گزارش NPD و GameSpy اینا کلا برنامه ریزی شده ست تا این موضوع (فروش کمتر PS3 در امریکا) رو برای شما توجیه کنن![]()

تقریبا در تمامی مناطق دیگر اروپا PS بسیار محبوب تر از Xbox ه امار چند سال گذشته هم کاملا این موضوع رو نشون میده.در مورد UK هم نوسانات زیاده ولی در حالت کلی در این مناطق PS3 بسیار بهتر از 360 میفروشه که متاسفنه الان منبع معتبری در دست نیست که این موضوع رو ثابت کنم.
Bio shock 2 نسخه PS3 نگفتن چقدر فروخته؟؟؟؟؟؟
دوستان وارد به کار مثل محمد عزیز که واقعا این کارست میشه بگن که heavy rain تا الان چند کپی فروخته؟ممنون(خواهشا دوستان دیگه اگر میخوان بگن یه منبع درست بدن)
اولا همه رو مثل خودت نبین..دوما اینکه اگه خودت از چیزی اطلاع نداری دلیل نمیشه بقیه هم اینطور باشن...در نهایت اینکه این مسئله (Bold شده)دقیقا در مورد شما و دوستانت صدق میکنه.با این حرفت ثابت کردی هیچی در مورد امارهای کنسول ها نمیدونی اخه مگه تا حالا اطلاعات دقیقی از بقیه مناطق اومده که این چنان با پافشاری سعی داری کنسوله قشنگتو محبوب جلوه بدی ؟
اول از همه بگم وقتی سایت ها و منابع رسمی زیر سوال برن کل این تاپیک زیر سوال میره.197 صفحه اینجا نوشته شده.این درست نیست که هر چی رو که خوشمون نیاد رو با این قاطعیت زیر سوال ببریم.جالبه که خودتون هم به فروش 360 شک کردید.شما روی چه دلیلی رسمی دارید میگید هیچ Shortage در کار نبوده؟
قاطعیت؟به نظر نمیرسه قاطع بوده باشم فقط "بعضی از مسائل موجود"و بررسی کردم.*من هرگز حرفی از Fake بودن نزدم ولی متاسفانه به زور هم نمیتونم ملطفت بشم که چرا در بهترن موقع فروش یه کنسول درست بعد از کاهش قیمتی که خیلی ها منتظرش بودن Shortage به وجود بیاد...شاید Sony باید به فکر مدیرای بهتری برای برنامه ریزی تولید باشه..شاید.
تا بحال بالای 100 مرتبه این موضوع رو شنیدم!حداقل از این همه اماری که Copy/Paste میکنی باید یه چیزایی دستت اومده باشه..واضحه که 360 در امریکا از PS3 محبوبتره وبیشتر هم میفروشه اما این موضوع در مورد اروپا به هیچ وجه صدق نمیکنه جز UK تقریبا در تمامی مناطق دیگر اروپا PS بسیار محبوب تر از Xbox ه امار چند سال گذشته هم کاملا این موضوع رو نشون میده.در مورد UK هم نوسانات زیاده ولی در حالت کلی در این مناطق PS3 بسیار بهتر از 360 میفروشه که متاسفنه الان منبع معتبری در دست نیست که این موضوع رو ثابت کنم.
من متاسفانه اینترنتم Limited Service شده و لینکو نمیتونم ببینم،اگه لینکه دیگه این هست لطف کن بذار اگه نه خودت توضیح بده که چی هست.
ببخشید که دخالت میکنم ولی یکی(اقا محمد) میتونه امار فروش تا الان ps3 و xbox رو بگه؟؟
ممنون