آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

بله واقعاً "ملطفت کننده"بود!
باز خوبه لازم نیست کل پست رو فارسی به فارسی ترجمه کنم..:)
شمایی که به مطلب بالا "ملطفت"هستی چطور این آمارو باور میکنی،فقط خودت میدونی!
دقیقا من کجا گفتم این امار درسته؟!Bold بفرمائید تا ما هم ببینیم!!

ماههایی هم بود که آمار VGChartz با آمار NPD یا GFK "تفاوت فاحش داشته باشه،اگه یه کم به خودت زحمت میدادی و از فن آوری Search موتورهای جستجوی قدرتمندی مثله Google و Bing استفاده میکردی(یا حتی صفحه های اولیه ی همین تاپیکو مرور میکردی)الآن راجع به این موضوع Press conference نمیذاشتی...
خواستم میزان تفاوت Dataـیی که از NPD میاد رو با VG Chartz مقایسه کنم:
NPD's XBOX 360 US Installbase:19,383,900
VG Charz's XBOX 360 US Installbase:22,267,528
تفاوت دو آمار اعلام شده:2,883,628
هیچ کار عجیب و خارق العاده ای انجام ندادم!فقط دو تا آمارو از هم کم کردم تفاوتش مشخص شد!
مناطق اروپا و استرالیا به اطلاح Others:متاسفانه منبع معتبری وجود نداره که امار مربوط به کل این مناطق رو ارائه بده بهرحال اون سایت امار این مناطق رو از VGChartz گرفته که هرچند معتبر نیست ولی معمولا با امار واقعی تفاوت فاحشی نداره.حتی در خوشبینانه ترین حالت در این مناطق 360 در این ماه تونسته به اندازه PS3 بفروشه که با این اوضاع باز هم 360 در میان سه کنسول خانگی در رده سوم قرار میگیره.
معمولا , تقریبا و ...برای این جور جاها استفاده میشه...شما لازم نبود از فناوری و دوجمله ای و.. استفاده کنی!همون پست من رو دقیق میخوندی کافی بود. این هم نمونه ای از امار VGChartz و مقایسه اون با امار MC در همین فوریه 2010:
Wii 129,927141,543
PS3 108,250110,694
Xbox 360 12,99511,062
PS2 7,8547,711
PSP 159,8875,799(go)+152,590
جز Wii که اختلافش کمی بیشتره بقیه کمترین اختلاف ممکن رو دارند...
این "خوشبینانه ترین حالت ممکن"ـو کی تعیین میکنه؟شما؟شما تو خوشبینانه ترین حالت ممکن فکر میکردی X360 این ماه فروشش نه فقط از PS3 که از Wii هم بیشتر بشه؟!نمیکردی...خب حالا چرا همین Surge فروش تو ایالات متحده تو اروپا که از لحاظ رفتاری و سلیقه ای تقریباً کپی برابر اصل امریکاست اتفاق نیفته؟!این سوال هم جای بحث داره که البته مشخصه بی نتیجه اس...
حداقل از این همه اماری که Copy/Paste میکنی باید یه چیزایی دستت اومده باشه..واضحه که 360 در امریکا از PS3 محبوبتره وبیشتر هم میفروشه اما این موضوع در مورد اروپا به هیچ وجه صدق نمیکنه جز UK تقریبا در تمامی مناطق دیگر اروپا PS بسیار محبوب تر از Xbox ه امار چند سال گذشته هم کاملا این موضوع رو نشون میده.در مورد UK هم نوسانات زیاده ولی در حالت کلی در این مناطق PS3 بسیار بهتر از 360 میفروشه که متاسفنه الان منبع معتبری در دست نیست که این موضوع رو ثابت کنم.
و اما راجع به Shortage یا کمبود،خبر کمبود اول از همه از طرف مسئولین Sony اعلام شد و "آنالیزور NPD"اگه حرفی راجع به این موضوع زده مسلماً دلیلش اعلام Sony بوده چون "آنلیزور NPD"یا"GameSpy"تو کارخونه های تولید PS3 نیستن و در عوض مدیرای Sony بر تمام عملیات تولید اشراف دارن...
جالبه که Sony قبل از عرضه ی PS3 Slim سفارش مواد و قطعاتو دو برابر کرده بود(خبرش تو سایت هم موجوده)ولی در حال حاضر تولیدو به حالت اولیه برگردونده!!
من هرگز حرفی از Fake بودن نزدم ولی متاسفانه به زور هم نمیتونم ملطفت بشم که چرا در بهترن موقع فروش یه کنسول درست بعد از کاهش قیمتی که خیلی ها منتظرش بودن Shortage به وجود بیاد...شاید Sony باید به فکر مدیرای بهتری برای برنامه ریزی تولید باشه..شاید.
مدیر سونی چه احمقیه پیش شما؟!..اینطور که شما داری سخنرانی میکنی اشراف که چه عرض کنم..اصلا خودت معنای کلمه اشرافی عزیز من...
در مورد گزارش NPD و GameSpy اینا کلا برنامه ریزی شده ست تا این موضوع (فروش کمتر PS3 در امریکا) رو برای شما توجیه کنن:)

باز خوبه لازم نیست کل پست رو فارسی به فارسی ترجمه کنم..:)

دقیقا من کجا گفتم این امار درسته؟!Bold بفرمائید تا ما هم ببینیم!!

معمولا , تقریبا و ...برای این جور جاها استفاده میشه...شما لازم نبود از فناوری و دوجمله ای و.. استفاده کنی!همون پست من رو دقیق میخوندی کافی بود. این هم نمونه ای از امار VGChartz و مقایسه اون با امار MC در همین فوریه 2010:
Wii 129,927141,543
PS3 108,250110,694
Xbox 360 12,99511,062
PS2 7,8547,711
PSP 159,8875,799(go)+152,590
جز Wii که اختلافش کمی بیشتره بقیه کمترین اختلاف ممکن رو دارند...

حداقل از این همه اماری که Copy/Paste میکنی باید یه چیزایی دستت اومده باشه..واضحه که 360 در امریکا از PS3 محبوبتره وبیشتر هم میفروشه اما این موضوع در مورد اروپا به هیچ وجه صدق نمیکنه جز UK تقریبا در تمامی مناطق دیگر اروپا PS بسیار محبوب تر از Xbox ه امار چند سال گذشته هم کاملا این موضوع رو نشون میده.در مورد UK هم نوسانات زیاده ولی در حالت کلی در این مناطق PS3 بسیار بهتر از 360 میفروشه که متاسفنه الان منبع معتبری در دست نیست که این موضوع رو ثابت کنم.

مدیر سونی چه احمقیه پیش شما؟!..اینطور که شما داری سخنرانی میکنی اشراف که چه عرض کنم..اصلا خودت معنای کلمه اشرافی عزیز من...
در مورد گزارش NPD و GameSpy اینا کلا برنامه ریزی شده ست تا این موضوع (فروش کمتر PS3 در امریکا) رو برای شما توجیه کنن:)
من فکر میکنم- شما یکمی توی خوندن اِعراب ها مشکل داری! و کلا نظر رو نمیفهمی!زبون فارسی ثلیث هم باید برای یکسری دوستان اعراب گذاری بشه!:-"

تقریبا در تمامی مناطق دیگر اروپا PS بسیار محبوب تر از Xbox ه امار چند سال گذشته هم کاملا این موضوع رو نشون میده.در مورد UK هم نوسانات زیاده ولی در حالت کلی در این مناطق PS3 بسیار بهتر از 360 میفروشه که متاسفنه الان منبع معتبری در دست نیست که این موضوع رو ثابت کنم.

با این حرفت ثابت کردی هیچی در مورد امارهای کنسول ها نمیدونی اخه مگه تا حالا اطلاعات دقیقی از بقیه مناطق اومده که این چنان با پافشاری سعی داری کنسوله قشنگتو محبوب جلوه بدی ؟

دوستان وارد به کار مثل محمد عزیز که واقعا این کارست میشه بگن که heavy rain تا الان چند کپی فروخته؟ممنون(خواهشا دوستان دیگه اگر میخوان بگن یه منبع درست بدن)

Bio shock 2 نسخه PS3 نگفتن چقدر فروخته؟؟؟؟؟؟

دوستان وارد به کار مثل محمد عزیز که واقعا این کارست میشه بگن که heavy rain تا الان چند کپی فروخته؟ممنون(خواهشا دوستان دیگه اگر میخوان بگن یه منبع درست بدن)

اين آمار تا تاريخ 6 مارچ هست.(يعني بدون احتساب اين 6 ,7روز آخر)

Heavy Rain : 675,638
bioshock (ps3) : 462,702

البته اين آمار مربوط به VGCHartz هست.

*ويرايش: البته ما كاردرست نيستيما ...:biggrin1:

با این حرفت ثابت کردی هیچی در مورد امارهای کنسول ها نمیدونی اخه مگه تا حالا اطلاعات دقیقی از بقیه مناطق اومده که این چنان با پافشاری سعی داری کنسوله قشنگتو محبوب جلوه بدی ؟
اولا همه رو مثل خودت نبین..دوما اینکه اگه خودت از چیزی اطلاع نداری دلیل نمیشه بقیه هم اینطور باشن...در نهایت اینکه این مسئله (Bold شده)دقیقا در مورد شما و دوستانت صدق میکنه.
------------------------------------
لطفا این بحث رو بیشتر از این کش ندید:smile:

حالا بحث سر اعتبار VGchartz هست یا Shortage؟
اگر مایکروسافت اعلام میکرد که با کمبود 360 مواجه شده..... خوب با خودتون که دیگه رو راست هستید؟واقعا اون موقع هم چیز رو زیر سوال میبردید؟تحلیل شخصی خودتون رو حقیقت محض میدونستید؟
حالا خوبه قبل از اعلام سونی و پخش این خبر،کامنت های زیادی که نتونستند PS3 خریداری کنند یا تاپیک های که مثلا از کجا تهیه کنند یا خبر اینکه فلان جا گفته توی فلان تاریخ میاره و...توی سایت ها و فروم ها هست.ماههای زیادی بوده که که سونی کمتر از 360 فروخته و خبری از اعلام کسری نبوده ولی SCE آمریکا از 2 3 ماه پیش اعلام کرده اگر این وضع فروش ادامه پیدا کنه توی ماه های آتی دچار مشکل میشه.

این یا رفتار دو گانه هست یا اگر بخواهیم نگاه دائی جان ناپلئونی به قضیه داشته باشیم کل اساس تاپیک رو زیر سوال میبریم.

آخرین ویرایش:
نسخه PS3 عنوان FF XIII توانست 360 را شکست دهد (Uk)

با منتشر شدن امار فروش بازی ها در UK مشخص شد که نسخه PS3 عنوان محبوب FF XIII توانسته بیشتر از 360 فروش داشته باشه
با نسبت 54 % به 46 %

تا به امروز بیش از 96 میلیون نسخه از این سری طی 20 سال شیپ شده

• 1 – Final Fantasy XIII (Square Enix, Square Enix)
  • 2 – Battlefield: Bad Company 2 (EA DICE, EA)
  • 3 – Just Dance (Ubisoft, Ubisoft)
  • 4 – Heavy Rain (Quantic Dream, SCE)
  • 5 – Wii Fit Plus (Nintendo, Nintendo)
  • 6 – Call of Duty: Modern Warfare 2 (Infinity Ward, Activision-Blizzard)
  • 7 – Sonic & Sega All-Stars Racing (Sumo Digital, Sega)
  • 8 – Aliens vs Predator (Rebellion, Sega)
  • 9 – Wii Sports Resort (Nintendo, Nintendo)
  • 10 – New Super Mario Bros. Wii (Nintendo, Nintendo)
منبع

آخرین ویرایش:
Modern Warfare 2 به عنوان دومین بازی پرفروش در تاریخ فروش UK ثبت شد. این بازی توانست Grand Theft Auto: San Andreas را پشت سر بگذارد. در مقام اول، Brain Training- DS قرار دارد.

Source

اول از همه بگم وقتی سایت ها و منابع رسمی زیر سوال برن کل این تاپیک زیر سوال میره.197 صفحه اینجا نوشته شده.این درست نیست که هر چی رو که خوشمون نیاد رو با این قاطعیت زیر سوال ببریم.جالبه که خودتون هم به فروش 360 شک کردید.شما روی چه دلیلی رسمی دارید میگید هیچ Shortage در کار نبوده؟
Roverـه عزیز 1 بند از پست من که با قاطعیت این مسئله رو زیر سوال بردم نشون بده بی زحمت.
این قسمت آخر پست آخره منه:
*من هرگز حرفی از Fake بودن نزدم ولی متاسفانه به زور هم نمیتونم ملطفت بشم که چرا در بهترن موقع فروش یه کنسول درست بعد از کاهش قیمتی که خیلی ها منتظرش بودن Shortage به وجود بیاد...شاید Sony باید به فکر مدیرای بهتری برای برنامه ریزی تولید باشه..شاید.
قاطعیت؟به نظر نمیرسه قاطع بوده باشم فقط "بعضی از مسائل موجود"و بررسی کردم.
تا بحال بالای 100 مرتبه این موضوع رو شنیدم!
با هر کس بحث بوجود میاد فوراً تحلیل های Gamasutra هم میاد وسط!دوست عزیز مطلبی که با منبع ارائه شده ارتباطی به نوسینده نداره که بخواد مطلبو به نام خودش ارائه بده،تمام تحلیل های Matt Mathews که تو این تاپیک هست به نام Gamasutra,Michael Patcher و NPDـیه،پست کردن یه مطلب و در واقع یه "خبر"به غیر از بحث ترجمه همون Copy/Paste+منبع خبره،شما تا بحال سایت های خبری(در هر زمینه)رو دیدی؟!
همین شایعه ی Insomniac و ساخت بازی مالتی اول از طرف IGN منتشر شد و بعد همون خبر عیناً با ذکر منبع در دهها سایت دیگه از جمله Gamespot اومد،خوب حالا Copy/Paste در ارسال خبر ایرادی داره؟
این آماری که من میذارم رو اکثر کاربرایی که به این تاپیک سر میزنن دوست دارن،اگه بدونم این مطالب به درد کسی نمیخوره دیگه نمیذارم ولی تا موقعی که کاربرای سایت و مخصوصاً تاپیک از خوندن Copy/Paste ترجمه شده ی تحلیل ها لذت میبرن و مورد استفاده شون هست بدون در نظر گرفتن نارضایتیه شما(واقعاً دلیلشو نمیدونم!!)به این کار ادامه میدم...

*اون لینکی که گذاشتم رو مطالعه کردید؟!اختلاف بالای 2 میلیون InstallBase با NPD رو مطالعه کردید؟
*این بحث از نظر من تموم شد.
ببخشید صحبت های شما به من ربطی نداره من هم سر در نمیارم درست اما این لینک رو ببینین
من متاسفانه اینترنتم Limited Service شده و لینکو نمیتونم ببینم،اگه لینکه دیگه این هست لطف کن بذار اگه نه خودت توضیح بده که چی هست.

آخرین ویرایش:
ببخشید که دخالت میکنم ولی یکی(اقا محمد) میتونه امار فروش تا الان ps3 و xbox رو بگه؟؟
ممنون
سلام،
آخرین آمار رسمی ارائه شده برای PS3 تا اول ژانویه ی 2010 برابر با 33.5 میلیون دستگاه و برای XBOX 360 هم 39 میلیون دستگاه اعلام شد.

*هر دو آمار از طرف شرکت صاحب پلتفرم اعلام شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or