آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

بله. :love: 5 میلیون کپی آمار خوبیه. انتظار زیادی نداشتم 5 میلیون تا رو رد کنه. ولی رد میکنه:biggrin1:
البته مهدی یه جا خوندم 2میلیون آمار ژاپن و سه تا هم اروپا و امریکا......(منبعت واسه من بالا نمیاد؟)
درستش این هست که 5 میلیون نسخه شیپ شده.

بله. :love: 5 میلیون کپی آمار خوبیه. انتظار زیادی نداشتم 5 میلیون تا رو رد کنه. ولی رد میکنه:biggrin1:
البته مهدی یه جا خوندم 2میلیون آمار ژاپن و سه تا هم اروپا و امریکا......(منبعت واسه من بالا نمیاد؟)
وقتی امار فروش بازی تو ژاپن دو میلیون باشه!مشخصا خارج جاپون -3 میلیونه- ولی همونطور که رفیقمون هم اشاره کرد- این تعداد شیپ شده!ممکنه 1 دونش هم فروش نره:دی(شوخی!)

بله. 5 میلیون کپی آمار خوبیه. انتظار زیادی نداشتم 5 میلیون تا رو رد کنه. ولی رد میکنه
یه منبع دیگه.
----
اون 5 میلیون هم فعلا شیپ شده. یعنی به فروشگاه‌ها فرستاده شده و جزو فروش حساب نمیشه. ولی حمید همین رکورد 450 در یک روز هم عالیه.

And Top 10 Software of February 2010

1. BioShock 2 (Xbox 360) - 562.9K
2. New Super Mario Bros. Wii (Nintendo Wii) - 555.6K
3. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Xbox 360) - 314.3K
4. Just Dance (Nintendo Wii) - 275.4K
5. Wii Sports Resort (Nintendo Wii) - 272.5K
6. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Playstation 3) - 252.8K
7. Mass Effect 2 (Xbox 360) - 246.5K
8. Dante’s Inferno Divine Edition (Playstation 3) - 242.5K
9. Dante’s Inferno (Xbox 360) - 224.7K
10. Heavy Rain (Playstation 3) - 219.3K

Bioshock 2 در 3 پلتفرم 750,000 نسخه فروش کرد، که 562,000 نسخه آن در X360 بوده!
Hardware Sales, February 2010
نکته جالب اینه که 360 تو این ماه اصلا بازی انحصاری نداشت، ولی حتی Wii هم پشت سر گذاشته:دی خیلی جالبه!!

NPD

آخرین ویرایش:
همین طور که توی ګزارش اومدهps3 با کمبود همراه بوده و این می تونه یکی از دلایل فروش کمترش باشه!!!اما با این حال ۳۰درصد افزایش فروش داشته.در ضمن نمی شه از فروش فوق العاده ۳۶۰ هم چشم پوشی کرد.
"The industry realized another month of decreased sales as compared to last year. In fact, for most categories, unit sales declines were greater than dollar sales. Higher average retail prices on all categories except console hardware boosted dollar sales performance somewhat."

"Honestly, I had expected the industry to perform somewhat better this month. Nonetheless, strong new releases, and Easter gift-buying bodes well for industry performance in March."

Hardware

"Overall hardware unit sales were down, but certain platforms enjoyed an increase over last year. Xbox 360 nabbed the top-spot among the three console systems for the first time since September 2007 when Halo 3 as released. PS3 enjoyed a 30% increase over last year, even while retail supply is reported to remain constrained."

"DS sales continue to remain quite strong, even leading up to the launch of the Dsi XL later this month on March 28th, which will have 7 days of sales during our March reporting month."

Software

"The top 10 list this month is quite balanced between the three console platforms with three each for the PS3 and Wii platforms, and four for the 360."

"Bioshock 2 was the best-selling game in February, selling over 750K units at retail across platforms. The 360 version was the top-selling SKU for the month."

"Call of Duty: Modern Warfare 2 has become the third-best-selling game of all-time, now at just under 10 million units life-to-date."

Accessories

"Year-to-date, accessories is the only category to have eeked out a modest increase versus last year. Unit sales, however, are down so the increase is solely due to an increase in pricing, which is up 13%."
به نقل از :neogaf

همین طور که توی ګزارش اومدهps3 با کمبود همراه بوده و این می تونه یکی از دلایل فروش کمترش باشه!!!
به نقل از :neogaf
کلا فروش کم محصولات SCE به همین دلیله. مثل فروش کم KZ2 و HR و .... .
این بامبول های واسه زمان لانچ کنسول خیلی خوبه نه الان که 4 سال گذشته.

نگاهی کلی به امار فروش سه کنسول خانگی در فوریه 2010:
360 با 422K فروشی خیره کننده رو در امریکای شمالی در ماه فوریه تجربه کرد تا جایی که کنسول بسیار محبوب Wii رو هم پشت سر گذاشت البته نمیتوان فروش دو کنسول دیگر رو هم نادیده گرفت Wii و PS3 به ترتیب با بیش از 395K و 360K فروش بسیار خوبی رو در این ماه تجربه کردند.و اما امار مربوط به اروپا و استرالیا و دیگر کشورها(غیر از ژاپن):
در این مناطق در ماه فوریه Wii با 425K و PS3 با 300K و در نهایت 360 با 200K . همانطور که از امار مشخص است Wii در این مناطق همچنان پیشتاز است و اختلاف 100 هزاری بین دو کنسول PS3 و 360 کاملا گویای موضوع همیشگی محبوبیت بسیار بیشتر برند Playstation نسبت به Xbox در این مناطق (خصوصا اروپا) است.و بازار ژاپن:
در این بازار نیز Wii با 133K اول , PS3 با 108.5K و 360 با 11.5K فروش تونستند روال ترتیبی همیشگی رو رقم بزنند.
امار کلی این ماه در کلیه مناطق به صورت زیر است:
Wii : 1,154,918
PS3 :742,358
360 :614,696
امار کلی 2010 برای هر سه کنسول خانگی تابحال فوق العاده بوده ; PS3 حتی با وجود فروش واقعا عالی 360 , هنوز با اختلافی بیش از 400K بالاتر از کنسول 360 قرار داره.با این حال انتظار میرود در چند ماه اینده این امار بهتر نیز بشوند مخصوصا از April به بعد با عرضه بازیهای بزرگی نظیر C2 و SC:C بر روی کنسول میکروسافت مطمئنا وضعیت فروش 360 رو بهتر میکنند و در مارچ نیز PS3 با عرضه GoW 3 و MLB 10 فروش این کنسول حتی از فوریه نیز بهتر خواهد شد.

منبع (البته با کمی تغییر در جمله ها نه امار:دی)
کلا فروش کم محصولات SCE به همین دلیله. مثل فروش کم KZ2 و HR و .... .
این گزارش رو یکی از انالیزورهای گروه NPD نوشته...پس:lol:

آخرین ویرایش:
واقعا که آدم می مونه توی این سایت چی بګه!!!
دوست عزیز این ګزارش برای سونی نیست که به قول شما بامبول باشه.این ګزارش به صورت رسمی و تایید شدست.همین الان برو گیم استاپ (یعنی اینجا) و ببین جلوی ps3 چی نوشته.
اګه دقت کنی با قرمز نوشته!!!Backordered
حالا ممکنه موجودی جدید برسه و این مشکل هم حل شه!!!

جالبه آنالیزور NPD که کار و شغلش همین چیزاس، کمتر از یه مشت گیمر ساده می فهمه! :)
تا حالا که NPD در همه ی موارد قابل قبول بوده، از حالا به بعدش رو آقا فریدون و رضا جان تشخیص میدن!
پ.ن: یکبار 360 رقیب رو جا گذاشت این اتفاق افتاد!
من یکی دعا میکنم تکرار نشه-وگرنه .....
Wii : 1,154,918
PS3 :742,358
360 :614,696
از کی تا حالا 614,696 از 742,358 بیشتر بوده؟! شما فقط آمریکا رو در نظر نگیرین! اگه اینطوریه سونی هم فقط ژاپن رو در نظر میگیره و میگه ما $M و XBOX360 رو له کردیم! چون 360 توی ژاپن فعلا با PS2 رقیب و درگیره نه PS3!
اولا منظور wii بود ،کسی به PS3 کاری نداره!
کم کم دیگه کار داره به جاهای باریک میکشه! Wii هم باز توی آمار جهانی بیشتر فروخته!
ثانیا شما که نفهمیده بودی داریم درباره بازار امریکا بحث میکنم -خواهشا نظر نده!
تاپیک عمومیه و نظر آزاد! بله، فعلا که توی بازار جهانی XBOX360 آخر هست، پس XBOTها بایدم فقط آمریکا رو در نظر بگیرن و به آمار جهانی کار نداشته باشن!
سانتاندراً
حرف چرتو پرته!من نمیگم کارشناسم 0هیچی هم حالیم نیست!ولی این حرفی که میزنه معلومه مضخرفه گفته!

مگه زمان جنگه کمبود مهمات بیارن؟؟؟؟؟؟
-پس میشه دوتا نتیجه گرفت!
یا سونی خیلی احمقه بخش بازار یابی و انبار کنسولش!
یا حرف کلا از پایه و اساس مشکل داره!
اینو خود سونی تایید کرده! اگه می خواست همچین بهونه ای بیاره یا بقولا بامبول درست کنه، اون زمانی این کار رو میکرد که فروشش خیلی ضعیف بود، نه حالا که از رقیب مستقیمش داره بیشتر میفروشه!
پس پست همه کس رو نقل قول نکن!
کسی که هنوز معنی آزاد رو نمیدونه، فکر نکنم صلاحیت شرکت در این جور بحث ها رو داشته باشه!
بازار امریکا بود جان خودم!خدایا خودت درستش کن!
آها از اون لحاظ! خو بگو من XBOTم و هر جوری شده باید XBOX360 رو بالاتر از بقیه قرار بدم، اون وقت حرفت درسته!

آخرین ویرایش:
خودت قضاوت کن!خنده دار نیست این حرف؟؟؟؟
سونی به اون عظمت یعنی 500 هزارتا کنسول نداشته-اونوقت MS که حتی مطمئن هم نبوده اینقدر فروش میکنه!500 هزار تا کنسول تو بازار داشته!!!!
جوک محض هست!هر کی باور کنه باید به عقلش شک کرد!
پ.ن:اون موقع هم گفتم،میتونن به جای زدن همچین حرف خنده داری،بگن انبار دار کلید انبار رو گم کرده!

-با عقل منه ادمیزاد جور در نمیاد!اما با عقله فرشته ها چرا!

- فکر میکنم کریسمس 2007 یا 2008 بود که نینتندو نزدیک یک میلیون کنسول فروخت!بعد که تموم شد گفتش کنسول کم اوردییم!
این حرف(قضیه کمبود PS3 !!!) واقعا برای من قابل قبول نیست!

-نکته جالبه قضیه هم حتما اینجاست که بزودی میگید:

- میخواستن به هوای GOWIII و HR برن PS3 بخرن!ولی چون کمبوده- رفتن 360 خریدن به خاطر هیچی!!!!

-بزودی میدونم دراین باره هم بحث میکنید شماها...........

آدم خوب نیست در مورد چیزی که نه اطلاعاتی ازش داره ونه اطمینان داره حرف بزنه.من لینک یکی از بزرګ ترین سایت های فروش آنلاین آمریکا رو بهتون دارم اون وقت شما نمی خواید متقاید بشید.اون دیګه به من ربطی نداره.به هر حال من در آخر پست کیانوش رو توی سایت بازی رایانه که من ازش دلیل این اتفاق رو پرسیده بودم.اینجا می ذارم.می خوای قبول کن می خوای قبول نکن.

خوب برای اینکه یه مدل کاملا discontinue شده و الان فقط مدل slim تولید میشه. معمولا بعد از یه همچین کاری production capacity یا همون ظرفیت تولید تا حد زیادی پایین میاد و زمان میبره تا دوباره به حد قبل برسه.
حتی زمانی که توی نسل قبل سونی PS2 رو به جای PlayStation 2 عرضه کرد، تا مدت زیادی همین مشکل رو داشت حتی با اینکه اون زمان کلا طرفیت تولید خیلی بالاتر بود.
یه موضوع دیگه اینکه فروش PS3 بعد از عرضه Slim خیلی بهتر شده و اواخر سال 2009 تقریبا توی همه نقاط دنیا (شاید فقط غیر از ژاپن) این کنسول soldout شده بود. در نتیجه توی warehouse های سونی یا انبار های فروشگاه ها هم دیگه PS3 وجود نداشته یا نداره که عرضه کمتر PS3 رو بتونن با اونها جبران کنن.
توی GDC یکی از مسئولین سونی گفته بود این مشکل تا آوریل هم ادامه خواهد داشت و تازه توی ماه می هستش که وضعیت نرمال میشه و PS3 های موجود توی بازار بیشتر از تقاضای موجود خواهد شد.

در ضمن فروش 360 هزار دستگاه توی ماه فوریه فروش متوسطی نیست، فروش خیلی خوبیه.
اینها فروش PS2 هستش توی ماههای فوریه سال های مختلف:

Feb-01 233,223
Feb-02 414,500
Feb-03 487,298
Feb-04 353,405
Feb-05 533,000
Feb-06 309,271
Feb-07 295,102

تازه این PS2 هستش. میبینی که فروش بالای 350 هزار دستگاه فروش خیلی خوبی به حساب میاد.

دوستان اگر میخواید بخندونید همه رو بحثش جداست ولی اگر حرفی هست لطفا با مدرک و استدلال درست بگید.
اخه کم بود کنسول اونم بعد از 4 سال اونم الان که 3 تا بازی انحصاری پشت سر هم اومده، شد دلیل؟ والا اگر جوک نباشه، چیزی کمتر ازش نداره.

دوستان اگر میخواید بخندونید همه رو بحثش جداست ولی اگر حرفی هست لطفا با مدرک و استدلال درست بگید.
اخه کم بود کنسول اونم بعد از 4 سال اونم الان که 3 تا بازی انحصاری پشت سر هم اومده، شد دلیل؟ والا اگر جوک نباشه، چیزی کمتر ازش نداره.
نقل قول Kinopio توی پست بالایی رو بخون، شاید قانع شدی! ;)

نقل قول Kinopio توی پست بالایی رو بخون، شاید قانع شدی! ;)
دقیقا هیچ ربطی نداره!چطوری موقع کریسمس و اوج فروش کم نیورد -الان کم اورد!(موقع عرضش هم همینطور!)
slim سپتامبر-(یا اگوست) فکر میکنم اومد!

-کلا تو پست قبلیم که پاکش کردم گفتم!
حرف برای تو جیح زیاده!ولی قانع کننده نیست!
مگه با ایران خودرو طرفیم؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or