این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
درستش این هست که 5 میلیون نسخه شیپ شده.بله.5 میلیون کپی آمار خوبیه. انتظار زیادی نداشتم 5 میلیون تا رو رد کنه. ولی رد میکنه:biggrin1:
البته مهدی یه جا خوندم 2میلیون آمار ژاپن و سه تا هم اروپا و امریکا......(منبعت واسه من بالا نمیاد؟)
وقتی امار فروش بازی تو ژاپن دو میلیون باشه!مشخصا خارج جاپون -3 میلیونه- ولی همونطور که رفیقمون هم اشاره کرد- این تعداد شیپ شده!ممکنه 1 دونش هم فروش نرهبله.5 میلیون کپی آمار خوبیه. انتظار زیادی نداشتم 5 میلیون تا رو رد کنه. ولی رد میکنه:biggrin1:
البته مهدی یه جا خوندم 2میلیون آمار ژاپن و سه تا هم اروپا و امریکا......(منبعت واسه من بالا نمیاد؟)
یه منبع دیگه.بله. 5 میلیون کپی آمار خوبیه. انتظار زیادی نداشتم 5 میلیون تا رو رد کنه. ولی رد میکنه
نکته جالب اینه که 360 تو این ماه اصلا بازی انحصاری نداشت، ولی حتی Wii هم پشت سر گذاشتهHardware Sales, February 2010
به نقل از :neogaf"The industry realized another month of decreased sales as compared to last year. In fact, for most categories, unit sales declines were greater than dollar sales. Higher average retail prices on all categories except console hardware boosted dollar sales performance somewhat."
"Honestly, I had expected the industry to perform somewhat better this month. Nonetheless, strong new releases, and Easter gift-buying bodes well for industry performance in March."
Hardware
"Overall hardware unit sales were down, but certain platforms enjoyed an increase over last year. Xbox 360 nabbed the top-spot among the three console systems for the first time since September 2007 when Halo 3 as released. PS3 enjoyed a 30% increase over last year, even while retail supply is reported to remain constrained."
"DS sales continue to remain quite strong, even leading up to the launch of the Dsi XL later this month on March 28th, which will have 7 days of sales during our March reporting month."
Software
"The top 10 list this month is quite balanced between the three console platforms with three each for the PS3 and Wii platforms, and four for the 360."
"Bioshock 2 was the best-selling game in February, selling over 750K units at retail across platforms. The 360 version was the top-selling SKU for the month."
"Call of Duty: Modern Warfare 2 has become the third-best-selling game of all-time, now at just under 10 million units life-to-date."
Accessories
"Year-to-date, accessories is the only category to have eeked out a modest increase versus last year. Unit sales, however, are down so the increase is solely due to an increase in pricing, which is up 13%."
کلا فروش کم محصولات SCE به همین دلیله. مثل فروش کم KZ2 و HR و .... .
این گزارش رو یکی از انالیزورهای گروه NPD نوشته...پسکلا فروش کم محصولات SCE به همین دلیله. مثل فروش کم KZ2 و HR و .... .
این بامبول های واسه زمان لانچ کنسول خیلی خوبه نه الان که 4 سال گذشته.

واقعا که آدم می مونه توی این سایت چی بګه!!!این بامبول های واسه زمان لانچ کنسول خیلی خوبه نه الان که 4 سال گذشته.
پ.ن: یکبار 360 رقیب رو جا گذاشت این اتفاق افتاد!
من یکی دعا میکنم تکرار نشه-وگرنه .....
از کی تا حالا 614,696 از 742,358 بیشتر بوده؟! شما فقط آمریکا رو در نظر نگیرین! اگه اینطوریه سونی هم فقط ژاپن رو در نظر میگیره و میگه ما $M و XBOX360 رو له کردیم! چون 360 توی ژاپن فعلا با PS2 رقیب و درگیره نه PS3!Wii : 1,154,918
PS3 :742,358
360 :614,696
کم کم دیگه کار داره به جاهای باریک میکشه! Wii هم باز توی آمار جهانی بیشتر فروخته!اولا منظور wii بود ،کسی به PS3 کاری نداره!
تاپیک عمومیه و نظر آزاد! بله، فعلا که توی بازار جهانی XBOX360 آخر هست، پس XBOTها بایدم فقط آمریکا رو در نظر بگیرن و به آمار جهانی کار نداشته باشن!ثانیا شما که نفهمیده بودی داریم درباره بازار امریکا بحث میکنم -خواهشا نظر نده!
اینو خود سونی تایید کرده! اگه می خواست همچین بهونه ای بیاره یا بقولا بامبول درست کنه، اون زمانی این کار رو میکرد که فروشش خیلی ضعیف بود، نه حالا که از رقیب مستقیمش داره بیشتر میفروشه!سانتاندراً
حرف چرتو پرته!من نمیگم کارشناسم 0هیچی هم حالیم نیست!ولی این حرفی که میزنه معلومه مضخرفه گفته!
مگه زمان جنگه کمبود مهمات بیارن؟؟؟؟؟؟
-پس میشه دوتا نتیجه گرفت!
یا سونی خیلی احمقه بخش بازار یابی و انبار کنسولش!
یا حرف کلا از پایه و اساس مشکل داره!
کسی که هنوز معنی آزاد رو نمیدونه، فکر نکنم صلاحیت شرکت در این جور بحث ها رو داشته باشه!پس پست همه کس رو نقل قول نکن!
آها از اون لحاظ! خو بگو من XBOTم و هر جوری شده باید XBOX360 رو بالاتر از بقیه قرار بدم، اون وقت حرفت درسته!بازار امریکا بود جان خودم!خدایا خودت درستش کن!
خودت قضاوت کن!خنده دار نیست این حرف؟؟؟؟
سونی به اون عظمت یعنی 500 هزارتا کنسول نداشته-اونوقت MS که حتی مطمئن هم نبوده اینقدر فروش میکنه!500 هزار تا کنسول تو بازار داشته!!!!
جوک محض هست!هر کی باور کنه باید به عقلش شک کرد!
پ.ن:اون موقع هم گفتم،میتونن به جای زدن همچین حرف خنده داری،بگن انبار دار کلید انبار رو گم کرده!
-با عقل منه ادمیزاد جور در نمیاد!اما با عقله فرشته ها چرا!
- فکر میکنم کریسمس 2007 یا 2008 بود که نینتندو نزدیک یک میلیون کنسول فروخت!بعد که تموم شد گفتش کنسول کم اوردییم!
این حرف(قضیه کمبود PS3 !!!) واقعا برای من قابل قبول نیست!
-نکته جالبه قضیه هم حتما اینجاست که بزودی میگید:
- میخواستن به هوای GOWIII و HR برن PS3 بخرن!ولی چون کمبوده- رفتن 360 خریدن به خاطر هیچی!!!!
-بزودی میدونم دراین باره هم بحث میکنید شماها...........
خوب برای اینکه یه مدل کاملا discontinue شده و الان فقط مدل slim تولید میشه. معمولا بعد از یه همچین کاری production capacity یا همون ظرفیت تولید تا حد زیادی پایین میاد و زمان میبره تا دوباره به حد قبل برسه.
حتی زمانی که توی نسل قبل سونی PS2 رو به جای PlayStation 2 عرضه کرد، تا مدت زیادی همین مشکل رو داشت حتی با اینکه اون زمان کلا طرفیت تولید خیلی بالاتر بود.
یه موضوع دیگه اینکه فروش PS3 بعد از عرضه Slim خیلی بهتر شده و اواخر سال 2009 تقریبا توی همه نقاط دنیا (شاید فقط غیر از ژاپن) این کنسول soldout شده بود. در نتیجه توی warehouse های سونی یا انبار های فروشگاه ها هم دیگه PS3 وجود نداشته یا نداره که عرضه کمتر PS3 رو بتونن با اونها جبران کنن.
توی GDC یکی از مسئولین سونی گفته بود این مشکل تا آوریل هم ادامه خواهد داشت و تازه توی ماه می هستش که وضعیت نرمال میشه و PS3 های موجود توی بازار بیشتر از تقاضای موجود خواهد شد.
در ضمن فروش 360 هزار دستگاه توی ماه فوریه فروش متوسطی نیست، فروش خیلی خوبیه.
اینها فروش PS2 هستش توی ماههای فوریه سال های مختلف:
Feb-01 233,223
Feb-02 414,500
Feb-03 487,298
Feb-04 353,405
Feb-05 533,000
Feb-06 309,271
Feb-07 295,102
تازه این PS2 هستش. میبینی که فروش بالای 350 هزار دستگاه فروش خیلی خوبی به حساب میاد.
نقل قول Kinopio توی پست بالایی رو بخون، شاید قانع شدی!دوستان اگر میخواید بخندونید همه رو بحثش جداست ولی اگر حرفی هست لطفا با مدرک و استدلال درست بگید.
اخه کم بود کنسول اونم بعد از 4 سال اونم الان که 3 تا بازی انحصاری پشت سر هم اومده، شد دلیل؟ والا اگر جوک نباشه، چیزی کمتر ازش نداره.

دقیقا هیچ ربطی نداره!چطوری موقع کریسمس و اوج فروش کم نیورد -الان کم اورد!(موقع عرضش هم همینطور!)نقل قول Kinopio توی پست بالایی رو بخون، شاید قانع شدی!![]()