این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
والا به نظر من که 400 دلار هم معقول هست... چطور سونی تونست تو 2013 کنسول 400دلاری با 40% قدرت بیشتر نسبت به رقیب بده (تازه 100$ هم ارزونتر اگه کینکت رو حساب کنیم) ولی مایکروسافت نمیتونه همین کار رو تو 2017 بکنه؟این مایکروسافتی که من میبینم بعید نیست سال دیگه scorpio را 500$ بده تا باشه از این مدل رقابت ها البته
برای یک مدت محدودی شده این قیمت یا همیشه همین قیمتشه؟X1 باز تخفیف خورد شد 249 دلار. ضمن اینکه خریداران میتونن از بین GeoW Collection و Forza 6 و RotTR و Rare Replay یکی رو هم مجانی انتخاب کنن.
برای یک مدت محدودی شده این قیمت یا همیشه همین قیمتشه؟
بازم مثل همیشه توی ایران هزارتومنم قیمت کنسول نمیاد پایین
تا زمانی که این مدل فعلی تموم بشه. چون بزودی X1S میاد و قاعدتا این مدل فعلی هم دیگه تولید نخواهد شد. در نتیجه تا زمانی که انباراشون خالی بشه این مدل تخفیف ها و آفرها هم ادامه خواهد داشت.
در مورد قیمت کنسول تو ایران هم که کلا همیشه خدا ماجرا جدای از همه چیزه! الان بری به هر فروشنده ای بگی ارزون شده تو هم ارزون کن میگه نه اینا ماله قبله و من گرون خریدم. عمرا کسی زیر قیمت نمیده.
زمان بندی سونی برای عرضه ویتا اسفناک بود...واقعا سوني خجالت نميكشه اينطور ويتا رو ول كرده ؟؟؟؟