آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

نه اشتباه هست. ببین خصوصا وقتی نسل عوض میشه، همیشه بخش بزرگی از بازار مربوط به گیمرهایی هست که تازه کنسول خریدن و گیمر شدن. و این افراد به انضام خیلی ها دیگه در صورتی جذب یه بازی میشن که عملکرد موفقی داشته باشه. در مورد IP های بزرگ متا همیشه تاثیر محسوسی روی فروش داشته. میتونم دوتا مثال خوب بزنم، Halo 5 و GT6. هر جفتشون بازی های خفن پرفروشی بودن که وقتی شماره های آخرشون انطور که باید موفق ظاهر نشد افت فروش قابل تاملی داشتن. مخصوصا GT6.

GeoW یه IP خیلی بزرگه. قطعا خیلی ها تشنه بازی کردنش هستن. اگه عملکرد خوب و عالی داشته باشه (از نظر من یعنی متا +85) این آتش داغ تر میشه و اگه نه به قول تو متاش 70 بشه خیلی ها بیخیالش میشن یا موکولش میکنن به وقت دیگه و استقبال اونقدری که باید نمیشه. نظر من اینه.
خودت داری حرف خودت رو نقض میکنی دیگه :دی Halo 4 و GT 5 فروششون خیلی عالی بوده، Gears 4 هم دقیقا همین شرایط رو داره. اگه Gears 4 عنوان موفقی نباشه (خصوصا تو بخش مولتی پلیر)، اونوقت تو نسخه های بعدی شاهد افت فروش می شیم. به هر حال سری Gears حداقل توی آمریکا شدیدا پرفروشه و به نظر من تو بدترین حالت توی اول ماه بیشتر از U4 و Halo 5 میفروشه :دی حالا متای 70 هم اغراق بود! :دی

خودت داری حرف خودت رو نقض میکنی دیگه :D Halo 4 و GT 5 فروششون خیلی عالی بوده، Gears 4 هم دقیقا همین شرایط رو داره. اگه Gears 4 عنوان موفقی نباشه (خصوصا تو بخش مولتی پلیر)، اونوقت تو نسخه های بعدی شاهد افت فروش می شیم. به هر حال سری Gears حداقل توی آمریکا شدیدا پرفروشه و به نظر من تو بدترین حالت توی اول ماه بیشتر از U4 و Halo 5 میفروشه :D حالا متای 70 هم اغراق بود! :D

من اصلا نمیگم فروش GeoW4 کمه که. از پست اول هم گفتم یحتمل ماهی که میاد فروش X1 از PS4 میزنه بالاتر. صحبت تاثیر عملکرد بازی رو فروشه. GeoW4 داره توسط یه تیم دیگه ساخته میشه، و همین باعث میشه که نگاه سخت گیرانه ای رو بازی باشه. موقع امتیاز دادن خودت میبینی. متای خوبی نداشته باشه عمرا نمیتونه اندازه ماه اول U4 و H5 که میگی بفروشه. حالا بیشتر که پیش کش!:دی

به نظرم با توجه به انتشار gears4 بر روی win فكر نمیكنم مثل قبل برای كنسول xbox سیستم سلر عمل كنه.
در نتیجه بیشتر بودن فروش playstation در اکتبر مثل باقی ماه ها دور از انتظار نیست. اگر neo اکتبر بیاد كار xbox سخت تر هم میشه.

• Like
Reactions: YAKUZA_2
خودت داری حرف خودت رو نقض میکنی دیگه :D Halo 4 و GT 5 فروششون خیلی عالی بوده، Gears 4 هم دقیقا همین شرایط رو داره. اگه Gears 4 عنوان موفقی نباشه (خصوصا تو بخش مولتی پلیر)، اونوقت تو نسخه های بعدی شاهد افت فروش می شیم. به هر حال سری Gears حداقل توی آمریکا شدیدا پرفروشه و به نظر من تو بدترین حالت توی اول ماه بیشتر از U4 و Halo 5 میفروشه :D حالا متای 70 هم اغراق بود! :D
احتمالا یاد هست که Geow 4 قراره رو PC هم منتشر بشه و انحصاری X1 نیست:Dاین یعنی تاثیرش به مراتب کمتر از U4 تو فروش سخت افزاری X1 نسبت به PS4 هست:Dاگه متاشم انتظارات رو برآورده نکنه اوضاع مقداری غمناکتر هم میشه:D

فن سونی هستم ولی ارزو می کنم هر سه شرکت سونی مایکروسافت و نینتندو تو اهداف فروششون خوب عمل کنن مخصوصا فروش ایکس باکس بهتر بشه ، همیشه رقابت بین شرکت ها به نفع مصرف کنندگان هست.
...........................
قطعا مدیران مایکروسافت از انحصاری نکردن بازی هایی مثل geow سود میبرن وگرنه اونقدر احمق نیستن که به خودشون ضرر بزنن سود فروش نرم افزار ها بسیار زیاده قطعا روی این مورد دارن بیشتر مانور میدن.
.........
تا الان مشخص شده u4 چقدر فروخته ؟ فقط امار uk رو دارم.

احتمالا یاد هست که Geow 4 قراره رو PC هم منتشر بشه و انحصاری X1 نیست:Dاین یعنی تاثیرش به مراتب کمتر از U4 تو فروش سخت افزاری X1 نسبت به PS4 هست:Dاگه متاشم انتظارات رو برآورده نکنه اوضاع مقداری غمناکتر هم میشه:D
من هر چی کامنت محمد رو میخونم فروش سخت افزاری توش نمی بینم!

• Like
Reactions: Cj_sa and Frobary
من هر چی کامنت محمد رو میخونم فروش سخت افزاری توش نمی بینم!
خودم هم چیزی نمی بینم! :D من کلا در مورد فروش خود Gears صحبت کردم نه سخت افزار.
به هر حال به نظر من که گیرز خیلی راحت میتونه تو ماه اول بالای 1 میلیون نسخه بفروشه (توی آمریکا)، حالا اینکه روی PC میاد هم ربطی به فروشش نداره چون وقتی بازی رو برای X1 بگیری اتوماتیک برای PC مجانی میشه و این قضیه ممکنه حتی ممکنه باعث افزایش فروش بازی بشه :D اینکه روی فروش سخت افزار چه تاثیری میتونه داشته باشه که بحثش جداست.

فروش بازی ها در بریتانیا در هفته گذشته:

1. LEGO Star Wars The Force Awakens, Warner Bros
2. Uncharted 4: A Thief’s End, Sony
3. Monster Hunter Generations, Capcom
4. Overwatch, Blizzard
5. Grand Theft Auto V, Rock star
6. Doom, Bethesda
7. FIFA 16, EA
8. Call of Duty: Black Ops III, Activision
9. Rocket League, 505 Games
10. Fallout 4, Bethesda

فروش بازی ها بر اساس تفکیک پلتفورم ها :

01 (04) PS4 UNCHARTED 4: A THIEF'S END (SONY COMPUTER ENT.)
02 (NE) 3DS MONSTER HUNTER GENERATIONS (CAPCOM)
03 (01) PS4 LEGO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
04 (19) PS4 GRAND THEFT AUTO V (TAKE 2)
05 (08) XBO OVERWATCH (ACTIVISION BLIZZARD)
06 (05) PS4 OVERWATCH (ACTIVISION BLIZZARD)
07 (03) PS4 DOOM (BETHESDA SOFTWORKS)
08 (02) XBO LEGO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
09 (11) XBO FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
10 (__) XBO ZOO TYCOON (MICROSOFT)
11 (__) XBO KINECT SPORTS: RIVALS (MICROSOFT)
12 (09) XBO DOOM (BETHESDA SOFTWORKS)
13 (06) PS4 RATCHET & CLANK (SONY COMPUTER ENT.)
14 (27) XBO GRAND THEFT AUTO V (TAKE 2)
15 (07) 360 LEGO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
16 (12) XBO ROCKET LEAGUE (505 GAMES)
17 (__) PS4 BATMAN: ARKHAM KNIGHT (WARNER BROS. INTERACTIVE)
18 (__) PS4 FALLOUT 4 (BETHESDA SOFTWORKS)
19 (22) PS4 CALL OF DUTY: BLACK OPS III (ACTIVISION BLIZZARD)
20 (14) PS4 ROCKET LEAGUE (505 GAMES)
21 (21) XBO MINECRAFT: XBOX EDITION (MICROSOFT)
22 (16) PS4 FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
23 (30) PS4 STAR WARS BATTLEFRONT (ELECTRONIC ARTS)
24 (__) XBO QUANTUM BREAK (MICROSOFT)
25 (15) PS4 7 DAYS TO DIE (TELLTALE GAMES)
26 (13) PS3 LEGO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
27 (__) XBO RISE OF THE TOMB RAIDER (SQUARE ENIX EUROPE)
28 (28) 3DS TOMODACHI LIFE (NINTENDO)
29 (__) XBO FORZA MOTORSPORT 6 (MICROSOFT)
30 (32) PC THE SIMS 4 (ELECTRONIC ARTS)
31 (23) WIU MINECRAFT: WII U EDITION (NINTENDO)
32 (__) 3DS POKEMON ALPHA SAPPHIRE (NINTENDO)
33 (29) XBO HALO 5: GUARDIANS (MICROSOFT)
34 (__) XBO FALLOUT 4 (BETHESDA SOFTWORKS)
35 (24) 360 FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
36 (18) PS4 TOM CLANCY'S THE DIVISION (UBISOFT)
37 (26) WIU MARIO & SONIC: RIO 2016 OLYMPIC GAMES (NINTENDO)
38 (25) PS4 UEFA EURO 2016 PRO EVOLUTION SOCCER (KONAMI)
39 (__) XBO CALL OF DUTY: BLACK OPS III (ACTIVISION BLIZZARD)
40 (__) 3DS POKEMON OMEGA RUBY (NINTENDO)

Marcin Iwiński هم یک حرف جالبی زده اینکه : ما بدون قفل بازیمون رو منتشر کردیم و ده میلیون فروخته . ما نمیتونیم مردم رو مجبور به خرید بازیمون کنیم. باید بازی رو بسازیم که مردم متقاعد به خرید بکنیم.

=============

اینم ندیدم کسی بذاره، بازی Pokemon GO سهام نینتندو رو منفجر کرده وجمعه گذشته تونست بالاتر از فولاد Nippon و توکیو الکترونیک قرار بگیره و در قرن 21 سهام نینتندو بیش از هر کمپانی از لحاظارزش مالی خرید و فروش شده. بیش از 50 میلیون پلیر داره و هنوز تو اسیا بازی منتشر نشده

Bloomberg-Pokemon-GO-531x425.png

Pokemon Go Breaks Stock Market Records For Nintendo | Attack of the Fanboy

آخرین ویرایش:
Marcin Iwiński هم یک حرف جالبی زده اینکه : ما بدون قفل بازیمون رو منتشر کردیم و ده میلیون فروخته . ما نمیتونیم مردم رو مجبور به خرید بازیمون کنیم. باید بازی رو بسازیم که مردم متقاعد به خرید بکنیم.
این جمله اش رو باید طلا بگیرن بکبونن تو سر در تمامی استدیو های بازیسازی.

خوشم میاد هیچکسی هم نمیتونه کوچکترین چیزی بهشون بگه یا بخواد سیاستشون رو عوض کنه. ناشر خودشونن، سازنده هم خودشونن. خلاصه کلام رئیس خودشون، خودشونن.

“Generally I think with The Witcher 3, and it was the case with The Witcher 2 as well, we released our game without any copy protection. So on day-one you could download the game from GOG and give it to a friend – enemy as well – but give it to a friend, on a memory stick, it works. And still we sold near to 10 million copies across all three platforms.”

eauk_4139985.jpg

این قسمت حرفاش هم خیلی خوب بود:
“Consoles began for real with PS2 from Sony, and then with X360. PS wasn’t available for everyone. It was an expensive toy with expensive games. I was already distributing games at that time and I remember what was the expenditure for video games. PS was available for more affluent people and PS2 was available for the masses and started to develop this market. However, the PC still holds strong. Most of The Witcher sales are for the PC, though consoles started selling very well. “

جالبه، میگه PS اریجینال خیلی کنسول گرونی بوده اون زمان و بازی هاش هم خیلی گرون بودن :دی اما از طرف دیگه PS2 یه کنسول برای همه بوده و خیلی قابل دسترس تر. میگه فروش PC هم فوق العاده بود و اکثریت فروش بازی هم بر روی PC بوده ( یاد بگیرن اون ناشر های درپیت که قفل میزارن، هم Witcher و هم GTA V بدون قفل فروش عالی رو PC داشتن. )

آخرین ویرایش:
جدیدترین گزارش 3 ماهه مالی مایکروسافت منتشر شده و همون طور که انتظار می رفت باز هم خبری از میزان فروش XB1 در این گزارش نیست
البته در این گزارش آمده است که بخش گیم شاهد کاهش 9 درصدی سود دهی نسبت به همین 3 ماهه در سال گذشته بوده که علت اصلی آن کاهش سود دهی بخش سخت افزار XBOX بوده است.بخش سخت افزار شاهد کاهش 33 درصدی سود نسبت به سال گذشته در این 3 ماهه بوده که علت اصلی آن کاهش فروش کنسول های مایکروسافت و هم چنین کاهش قیمت آنها بوده است
در این گزارش آمده است که سود دهی بخش XBOX LIVE شاهد 4 درصد رشد بوده است و یوزر های XBOX LIVE با 33 درصد افزایش به 49 میلیون عضو رسیده است (که این شامل تمام یوزر های گلد و سیلور بر روی X360 و XB1 و PC می باشد)

FY16 Q4 - Press Releases - Investor Relations - Microsoft

پرفروشترین بازی فیزیکی ماه June انگلستان هم overwatch شد. فروش Battleborn هم انگار خیلی فاجعه بوده رتبه 35 رو داره !

1. OVERWATCH

2. LEGO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

3. DOOM

4. UNCHARTED 4: A THIEF'S END

5. FIFA 16

6. GRAND THEFT AUTO V

7. MIRROR'S EDGE CATALYST

8. CALL OF DUTY: BLACK OPS 3

9. THE DIVISION

10. RATCHET & CLANK

11. DEAD ISLAND: DEFINITIVE EDITION

12. UEFA EURO 2016 PRO EVOLUTION SOCCER

13. LEGO MARVEL'S AVENGERS

14. STAR WARS BATTLEFRONT

15. FALLOUT 4

16. HOMEFRONT: THE REVOLUTION

17. MINECRAFT: XBOX EDITION

18. DESTINY: THE TAKEN KING

19. UFC 2

20. FAR CRY PRIMAL

21. LEGO JURASSIC WORLD

22. HALO 5: GUARDIANS

23. RAINBOW SIX SIEGE

24. WWE 2K16

25. PLANTS VS ZOMBIES: GARDEN WARFARE 2

26. ROCKET LEAGUE

27. FORZA MOTORSPORT 6

28. MINECRAFT: PLAYSTATION EDITION

29. MINECRAFT: STORY MODE

30. DEADPOOL

31. BATMAN: ARKHAM KNIGHT

32. THE WITCHER 3: WILD HUNT

33. UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION

34. DIRT RALLY

35. BATTLEBORN

36. SKYLANDERS SUPERCHARGERS

37. RISE OF THE TOMB RAIDER

38. STAR OCEAN: INTEGRITY AND FAITHLESSNESS

39. NEED FOR SPEED

40. YO-KAI WATCH

Overwatch sales beat Uncharted 4 to become U.K.'s best-selling game in June 2016

NPD Sales Results For June 2016
هفته قبل فروش کنسول ها اعلام شد و این هفته فروش بازی ها

فروش بازی ها بر اساس نسخه های فیزیکی:

Overwatch: 423K (222K PS4, 201K XBO)
Doom: (similar demand to Uncharted)
Uncharted 4: 160-190K
Call of Duty: Black Ops III: 268K including bundles (204K on Sony platforms, 64K on Microsoft platforms)
GTA V: 233K in total (100K on Sony platforms, 133K on Microsoft platforms)
Kirby: Planet Robobot: >160K, #4 on the retail standalone charts below Uncharted 4
NBA 2K16: 160K
Minecraft (Wii U Edition release sold really well, above Tokyo Mirage Sessions and #2 for Nintendo outside Kirby)
Destiny: The Taken King
LEGO Star Wars: The Force Awakens

فروش بازی ها بر اساس در آمد:
بازی های Uncharted 4: A Thief’s End و Doom فروش دیجیتالی شون محاسبه نشده.هم چنین بازی Overwatch بدون Battle.net محاسبه شده

1. Overwatch*
  2. Grand Theft Auto V
  3. Lego Star Wars: The Force Awakens
  4. Doom 2016**
  5. Mirror’s Edge: Catalyst
  6. Uncharted 4: A Thief’s End**
  7. NBA 2K16
  8. Call of Duty: Black Ops III
  9. Destiny: The Taken King
  10. Minecraft**
  • *No Battle.net sales
    **No digital sales
فروش فیزیکی بعضی از بازی ها در این ماه:

Dark Souls III June 2016: ~80K
Mirror's Edge: Catalyst: 99K
Battleborn: <20K
Tokyo Mirage Sessions: >30K
Mighty No. 9: <40K
Mario & Sonic at the Rio Olympic Games: <25K

“After 32 months since the launches of the PS4 and Xbox One, the combined cumulative hardware sales for these two consoles exceed the sales of their predecessors by 40 percent at the same point in their lifecycles,” said Callahan.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or