این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من همیشه همین سوالو واسه ی فیفا از خودم میپرسم لولمگه کس دیگه ای هم مونده که هنوز GTA V نخریده باشه که مدام بین 5تا بالا پایین میشه! U4 هم که آورین
تقریبا همه کسایی که کنسول جدید میخرن یه دانه V هم میخرناز بس این بازی کامله هر قشری رو پوشش میده...مگه کس دیگه ای هم مونده که هنوز GTA V نخریده باشه که مدام بین 5تا بالا پایین میشه! U4 هم که آورین
مگه کس دیگه ای هم مونده که هنوز GTA V نخریده باشه که مدام بین 5تا بالا پایین میشه! U4 هم که آورین
کونامی لیاقت این آی پی رو نداشت مثل خیلی از بازیهای دیگه که در اختیارشهگزارش مالی کونامی هم منتشر شده. نکته مورده توجه فروش کلی فرانچایز متال گیر به 49 میلیون نسخه رسیده
"the Metal Gear franchise had now sold 49.2 million units."
Metal Gear Franchise Sales Top 49 Million as Konami Profits Increase
والا به نظر من که 400 دلار هم معقول هست... چطور سونی تونست تو 2013 کنسول 400دلاری با 40% قدرت بیشتر نسبت به رقیب بده (تازه 100$ هم ارزونتر اگه کینکت رو حساب کنیم) ولی مایکروسافت نمیتونه همین کار رو تو 2017 بکنه؟
بله. واقعا که! همه طرفدار PlayStation هستن اینجا مثله خودم. لول دیگه وقتی خود Microsoft نمیگه چقدر XBONE فروخته، توقع داری اینجا ملت بیوفتن به حول و ولا که آقا وان اس همش رفت! لول اینم میشه مثله وان! همچی که نئو چند میلیون بیشتر بفروشه دوباره آمار فروش وان اس سوت میشه تو ابرا که ها؟ چی شد؟ هیچی برا ما مهم نی چقد میفروشه! یعنی تا بی نهایت لول داره این جمله!!!خوب مثل اینکه موجودی ایکس باکس وان اس در روز اول عرضه تو بریتانیا تموم شده و طبق معمول اینجا بازتابی نداشته
خوب مثل اینکه موجودی ایکس باکس وان اس در روز اول عرضه تو بریتانیا تموم شده و طبق معمول اینجا بازتابی نداشته
خود مایکروسافت آمار فروش اصلی کنسولش رو نمیده که این یعنی براش ارزشی نداره پس چرا باید برای کاربرای اینترنتی مهم باشه که X1S مثلا موجودیش تموم شده و غیره.بعلاوه کسی که با برند ایکس باکس کاری نداره چرا باید خبراشو پوشش بده حالا اگه دوست داشته باشه همه نوع اخباری رو تو انجمن بزاره اون بحثش جداست. خب اگه شما و امثالتون واقعا طرفدار این برند هستین توی انجمن فعالیت بیشتری کنید و اخبار ریز و درشت ایکس باکس رو بصورت مناسبی بازتاب بدید مثل طرفدارای پلی استیشن که تلاش میکنن کوچکترین خبرها رو در مورد برند محبوبشون پوشش بدن که تو بخش اخبار همه داریم میبینیم.آقايه لول وقتي كوچکترین موفقیت مثل افزایش ۶۰۰۰ هزار درصدی red dead رويه بكوارد يا كال اف ديوتي بلك اپس اینجا اعلام نمیشه یا چندین خبر به این نوع بیچونده میشن شما هوادارهایه سونی باشین چکار میکنین؟؟؟
اینجا همه منتظرن مایکروسافت یه جا تخفیف بده تا ۵ صفحه تو سرش بزنن و نظرات کارشناسانشون رو در مورد شکست این شرکت ارایه بدن
آره واقعا لول داره
آقايه لول وقتي كوچکترین موفقیت مثل افزایش ۶۰۰۰ هزار درصدی red dead رويه بكوارد يا كال اف ديوتي بلك اپس اینجا اعلام نمیشه یا چندین خبر به این نوع بیچونده میشن شما هوادارهایه سونی باشین چکار میکنین؟؟؟
اینجا همه منتظرن مایکروسافت یه جا تخفیف بده تا ۵ صفحه تو سرش بزنن و نظرات کارشناسانشون رو در مورد شکست این شرکت ارایه بدن
آره واقعا لول داره
تو این که مایکروفن ها باید اخبار مربوط به مایکروسافت رو پوشش بدن حق با شماست و هیچ شکی هم توش نیست ولی به شخصه به این نتیجه رسیدم که این انجمن داره با یه نگاه جانبدارانه میره جلو (برای مثال بارها در تاپیک های مختلف دیدم که سونی فن ها تو تاپیک های مربوط به مایکرو درحال به هم زدن جو تاپیک بودن و قاعدتا سعی کردم با جواب دادن به پست هاشون جلوشون رو بگیرم ولی در کمال تعجب می دیدم که پست های من پاک می شند اما خبری از برخورد با سونی فن ها نمی شه و پست هاشون که فقط مایه ی دردسر بودن باقی می مونه ! درحالی که پست های من هیچ قانونی از قوانین انجمن رو نقض نمی کرد و هیچ توهینی هم به کسی نمی کرد! یا این که همین چندوقت پیش یکی از مدیرای سونی فن انجمن تو یه تاپیک مربوط به مایکرو پستی رو فرستاد که تاپیک به قدری جوش متشنج شد که داد همه رو درآورد و چندین نفر از مایکرو فن ها بن شدن تا آخر اون روز اما چون اون دوستمون از مدیران بوده حتما فکر کرده بود که می تونه هر پست مربوط یا نامربوطی رو ارسال کنه!) در کل تو اینکه این انجمن جهت گیری خاصی به یه سمت داره من هیچ شکی توش ندارم!خوب تو بیا این موفقیت های بزرگ رو اینجا اعلام کن. یا به دوستات بگو عوض اکوسیستم و باقی قضایا، گزارش لحظه به لحظه دست آوردهای جدید مایکرو در عرصه های مختلف رو بازتاب بدن شاد و خوشحال بشید. از بقیه چرا طلبکاری؟
ضمن اینکه همین دوستان بیان در مورد مایکرو چیزی بزارن، اولین نفر خود تو پدرشون رو درمیاری که اصلا مایکروسافت به شما چه ربطی داره و چرا سیاه نمایی میکنید و ...
تو این که مایکروفن ها باید اخبار مربوط به مایکروسافت رو پوشش بدن حق با شماست و هیچ شکی هم توش نیست ولی به شخصه به این نتیجه رسیدم که این انجمن داره با یه نگاه جانبدارانه میره جلو (برای مثال بارها در تاپیک های مختلف دیدم که سونی فن ها تو تاپیک های مربوط به مایکرو درحال به هم زدن جو تاپیک بودن و قاعدتا سعی کردم با جواب دادن به پست هاشون جلوشون رو بگیرم ولی در کمال تعجب می دیدم که پست های من پاک می شند اما خبری از برخورد با سونی فن ها نمی شه و پست هاشون که فقط مایه ی دردسر بودن باقی می مونه ! درحالی که پست های من هیچ قانونی از قوانین انجمن رو نقض نمی کرد و هیچ توهینی هم به کسی نمی کرد! یا این که همین چندوقت پیش یکی از مدیرای سونی فن انجمن تو یه تاپیک مربوط به مایکرو پستی رو فرستاد که تاپیک به قدری جوش متشنج شد که داد همه رو درآورد و چندین نفر از مایکرو فن ها بن شدن تا آخر اون روز اما چون اون دوستمون از مدیران بوده حتما فکر کرده بود که می تونه هر پست مربوط یا نامربوطی رو ارسال کنه!) در کل تو اینکه این انجمن جهت گیری خاصی به یه سمت داره من هیچ شکی توش ندارم!
خوب من كه خبر نگار نیستم نمیخوام هم باشم خود تو این چند وقته آستین بالا زدی چپ و راست خبر میزاری در مورد مایکرو و سریع هم اولین پست تاپیک رو زیرش میچسبونی که افتخار ترول با تو باشهخوب تو بیا این موفقیت های بزرگ رو اینجا اعلام کن. یا به دوستات بگو عوض اکوسیستم و باقی قضایا، گزارش لحظه به لحظه دست آوردهای جدید مایکرو در عرصه های مختلف رو بازتاب بدن شاد و خوشحال بشید. از بقیه چرا طلبکاری؟
ضمن اینکه همین دوستان بیان در مورد مایکرو چیزی بزارن، اولین نفر خود تو پدرشون رو درمیاری که اصلا مایکروسافت به شما چه ربطی داره و چرا سیاه نمایی میکنید و ...