این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اولا که BB تقریبا تنها انتخاب خریدارن PS4 برای خرید یک بازی انحصاری با کیفیت بود در حالی که قبل از TR بازی های انحصاری زیادی مثل هیلو و گرز و فورتزا عرضه شده بودن و تقریبا گیمرها اشباح شده بودن دوما BB تو زمانی عرضه شد که بازی مثل F4 حضور نداشتن وگرنه خدا می دونست چه تعداد فروش میکرد
چی داری میگی یعنی الان بازسازی نسخه 1 گیرز و یه بازی ریسینگ چ تاثیری میتونه رو فروش TR بذاره ! بعد از اونطرف bb تنها انتخاب با کیفیت بوده برا ps4 دارا یعنی بازی انحصاری خوبی نداشتن ولی هم بازی انحصاری خوب داشته و هم بعداز bb داشته و از طرفی غیر از bb بقیه انحصاری ها هم خوب فروختناولا که BB تقریبا تنها انتخاب خریدارن PS4 برای خرید یک بازی انحصاری با کیفیت بود در حالی که قبل از TR بازی های انحصاری زیادی مثل هیلو و گرز و فورتزا عرضه شده بودن و تقریبا گیمرها اشباح شده بودن دوما BB تو زمانی عرضه شد که بازی مثل F4 حضور نداشتن وگرنه خدا می دونست چه تعداد فروش میکرد
حداقل قبل از کامنت دادن روی چیزهایی که میگید بیشتر فکر کنید. به نظر خودت عرضه Forza، یعنی یه بازی شبیه ساز رانندگی چجوری میتونه روی فروش یه بازی عین BB تاثیر بزاره؟ چون سبک هاشون یکی هست؟ چه نقطه مشترکی بینشون وجود داره؟ مخاطب این بازی ها زمین تا آسمون متفاوتن. از اساس گیمری که BB براش ساخته میشه یه آدمه، مخاطب Forza یکی دیگه. شاید این وسط بشه یه سری رو هم پیدا کرد که هر دوتا رو تجربه میکنن اما تو 90% موارد فن هاشون معتقدن اون یکی بازی چرت و پرت و دری وریه. شما بیا تو همین سایت نگاه کن ببین چند درصد کسایی که فن BB هستن و توی تاپیکش فعالن این بازی هایی که اسم میبری براشون مهمه! یا برعکس. این قضیه در مورد همه بازی ها و ژانرها قابل بررسی هست.
کلا در مورد این مقوله تاثیر گذاشتن انحصاری ها روی هم، توجه به ژانر و سبک هاشون خیلی مهمه. جامعه گیمرها خیلی بزرگه و سلایق مختلف رو در بر میگیره. مسلما همه گیمرها مثل هم فکر نمیکنن و هرکی انتخاب های خودش رو داره. برای همین از 30 میلیون نفری که PS4 خریدن فقط 2 میلیون میرن پول میدن BB میخرن و نهایت 3 میلیون بازی رو تجربه میکنن. در نتیجه همیشه ناشرهای بزرگ طوری برنامه ریزی میکنن که برای مهم ترین بخش سال - آخر سال - بازی تو هر ژانر و مطابق با هر سلیقه داشته باشن. وقتی مایکروسافت میاد این لاین آپ رو طراحی میکنه و شما هم یک سال پدر مارو با جمله "بهترین لاین آپ تاریخ مایکرو" در میارید یعنی طوری برنامه ریزی کرده که عموم گیمرها بهانه ای برای خرید داشته باشن نه اینکه فروش بازی ها رو تحت تاثیر همدیگه قرار بده منهدم بشن!
ترافیک عرضه، دلیل خوبی برای توجیح فروش پایین تر از انتظار بازی ها نیست. خصوصا IP های قدیمی و بزرگ.
آهان! یعنی چهار تا انحصاری تو یک فاصله 5 ماهه عرضه بشن هیچ تاثیری رو هم ندارن!؟ خیلی ببخشید ولی حرفت خنده داره
آهان! یعنی چهار تا انحصاری تو یک فاصله 5 ماهه عرضه بشن هیچ تاثیری رو هم ندارن!؟ خیلی ببخشید ولی حرفت خنده داره
شما اصلا در ضمینه تبلیغات و هایپ اطلاعات کافی دارین؟ میدونید یک شرکت مثل سونی یا ماکروسافت برای بازی های انحصاریش تبلیغ میکنه؟ یا نه؟ آیا میدونید تبلیغات یک کششی داره؟ آیا میدونید اگر شما فقط یک باندل بازی انحصاری مثل U;C رو فقط برای فروش داشته باشین فروش بیشتری خواهید کرد یا اینکه چهار تا باندل مختلف با چهار بازی انحصاری مختلف؟ خیلی از فن ها ، کنسول رو به خاطر بازی های انحصاریش میخرند و توان خرید بازی انحصاری بالاخره محدود هست ربطی هم به سبک نداره حالا شاید ربط داشته باشه ولی برای فن های کنسول ربطش کمتره و بالاخره یک توانی برای خرید هست من خودم نسل قبل PS3 رو صرفا به خاطر بازی های انحصاریش خریدم
الان خیلی از افراد این فروم با وجود اینکه اصلا با سبک BB آشنا نبودن و علاقه ایم بهش نداشتن رفتن این بازی رو خریدن چون صرفا این بازی انحصاری بود این قضیه در مورد The Order هم بود و با وجود اینکه بازی کیفیت مناسبی نداشت اما حاضر شدن 250 تومن پول بازی رو بدن صرف اینکه انحصاری بود گواه حرفهام هم تاپیک های این دو بازی هست میتونید برید ببینید البته قطعا این موضوع رو میدونید چون خود شما جزء همین خریدارن نا راضی The Order بودی
در کل بالا هم گفتم مشخصه که باید فروش بازی های PS4 باید بیشتر باشه چون دوبرابر بیشتر کنسولش فروش کرده ولی اینکه بازی های وان فروشش متوسط بوده دلایل خودش رو داره که یکیش همین تعدد انحصاری ها هست نسل قبل هم برای PS3 همین بود و چون کلی انحصاری داشت اکثرشون فروش یک تا دو میلیونی داشتن
البته ماکان یه کوچولو ممکنه رو هم تاثیر بذارن مثلا من که همه این سبکارو بازی میکنم و نمیتونم تو یک ماه 5 تا بازی بخرم دو تا شو میخرم مثلا برای سه تای دیگه صبر میکنم تا یک یا دو ماه اینده !افراد هدفشون از خرید کنسول تجربه یه سری بازی و ژانرهای دیگه هست. در نتیجه انتخاب بر مبنی پوشش دادن همه این سلایق صورت میگیره. شما به لاین آپ مایکرو نگاه کن. یه بازی Racing. یه بازی Shooter اول شخص. یه بازی Shooter سوم شخص. یه بازی Action Adventure. و یه سری بازی ایندی. مایکروسافت طوری مهره هاش رو انتخاب کرده که تقریبا هر سلیقه ای یه تجربه منحصر به فرد انحصاری برای انتخاب کردن داشته باشه (غیر مولتی ها).
طبق آماری که در مورد فروش بازی ها گذاشته شده، لیست بازی هایی که بالای 1 میلیون نسخه فروش داشتن (به صورت تک پلتفرم) رو در آوردم، اگه جاییش اشتباه بود بگید درست کنم البته همون جور که مشخصه این فقط واسه فروش فیزیکی هست و فروش دیجیتالی یا باندل محاسبه نشدن.
CoD: BOIII - X1 - 3145K
CoD: BOIII - PS4 - 3085K
Fallout 4 - PS4 - 1910K
Star Wars - X1 - 1885K
Fallout 4 - X1 < 1750K
Halo 5 - X1 - 1700K
Star Wars - PS4 < 1685K
Madden NFL - PS4 - 1670K
NBA 2K16 - PS4 - 1470K
Madden NFL - X1 - 1430K
Mortal Kombat X - PS4 - 1360K
NBA 2K16 - X1 - 1150K
Batman: AK - PS4 - 1125K
چون آمار PC واسه یه سری بازی مشخص نبود از علامت ">" استفاده کردم ولی قطعا فروش این بازی ها بالای 1 میلیون بوده.
طبق آماری که در مورد فروش بازی ها گذاشته شده، لیست بازی هایی که بالای 1 میلیون نسخه فروش داشتن (به صورت تک پلتفرم) رو در آوردم، اگه جاییش اشتباه بود بگید درست کنم البته همون جور که مشخصه این فقط واسه فروش فیزیکی هست و فروش دیجیتالی یا باندل محاسبه نشدن.
CoD: BOIII - X1 - 3145K
CoD: BOIII - PS4 - 3085K
Fallout 4 - PS4 - 1910K
Star Wars - X1 - 1885K
Fallout 4 - X1 < 1750K
Halo 5 - X1 - 1700K
Star Wars - PS4 < 1685K
Madden NFL - PS4 - 1670K
NBA 2K16 - PS4 - 1470K
Madden NFL - X1 - 1430K
Mortal Kombat X - PS4 - 1360K
NBA 2K16 - X1 - 1150K
Batman: AK - PS4 - 1125K
چون آمار PC واسه یه سری بازی مشخص نبود از علامت ">" استفاده کردم ولی قطعا فروش این بازی ها بالای 1 میلیون بوده.