این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
منبعش همون افرادی هستن که آمار فروش کنسول ها تو آمریکا رو میزارن و اینجا روی همون آمار تاکید میشه و کاملا هم معتبره. یعنی شما واقعا فکر میکنی Halo در کل بیشتر از 2 میلیون نفروخته؟ اون آمار رو هم کل بازی ها رو یه جا گفتن، دلیل نمیشه که فروشش همون 1 میلیون باشه.install base دو برابری مربوط به کل دنیا هست نه فقط امریکا (که طبق آماری که از بازی هاشون دادن اکثره انحصاری های PS4 به راحتی 2 میلیون رو در کمترین زمان فروختن مثل BB و DC و K:SF برعکس انحصاری های مایکروسافت) از طرفی هم فروش دیجیتالی و باندل نقش زیادی دارن در فروش
منبعش رو میشه لطف کنید بگید چون هیلو5 خیلی بعیده فقط در امریکا اونم فقط فروش فیزیکی 1700K فروخته باشه , نه با آمارهای قبلی NPD میخونه نه با آماری که خوده مایکروسافت داد و گفت بیش از 1 میلیون فروخته ! اگه اینقدر فروش فیزیکی فقط در امریکا داشت قطعا میگفتند بیش از 2 میلیون فروخته !
آمار طبق کاربرای گف هست یا رسمی ؟
یک خورده دقیق تر آمار بخونید بعد نظر بدیدسونی با install base دوبرابری چرا انقدر فروشش ضعیف تر بوده؟
تا جایی هم که اطلاع دارم ماکروسافت اصلا فروش نرم افزاری خوبی هم نداشته!!! اما با این وضعیت...
منبعش همون افرادی هستن که آمار فروش کنسول ها تو آمریکا رو میزارن و اینجا روی همون آمار تاکید میشه و کاملا هم معتبره. یعنی شما واقعا فکر میکنی Halo در کل بیشتر از 2 میلیون نفروخته؟ اون آمار رو هم کل بازی ها رو یه جا گفتن، دلیل نمیشه که فروشش همون 1 میلیون باشه.
===
طبق آماری که اومده، فروش کلی Halo 5 تو آمریکا باید بین 2.1 تا 2.2 میلیون باشه، فروش جهانی هم به نظرم از 3 میلیون بیشتر شده. نسبت به شماره های قبلی واقعا خوب نیست ولی به صورت جداگانه نگاه کنیم فروش خوبیه
اون افت فروش رو که خودم هم اشاره کردم و کاملا مشخصه، ولی به نظرم تو این مقایسه باید فروش دیجیتالی هم لحاظ بشه و از این نظر احتمالا فروش Halo 5 میشه 2.4 تا 2.5 میلیون. با توجه به اینکه فروش دیجیتالی نسبت به نسل قبل رشد زیادی داشته دیگه نمیشه صرفا فروش فیزیکی این نسل رو با نسل قبل مقایسه کرد. البته بازم تو کلیت آمار تغییر زیادی ایجاد نمیکنه ولی 400K تا 500K به تنهایی آمار قابل توجهی هستدر مورد مقایسه فروش Halo 5 با شماره های قبلی اش این آمار نگاه کنید بد نیست.واقعا نسبت به شماره های قبلی اش افت شدیدی پیدا کرده
[December 2012 LTD] Halo 4 (US bundles not included + UK bundles included) ~ 5.4 million.
[December 2015 LTD] Halo 5 (US bundles not included + UK bundles included) ~ 2.05 million
اون افت فروش رو که خودم هم اشاره کردم و کاملا مشخصه، ولی به نظرم تو این مقایسه باید فروش دیجیتالی هم لحاظ بشه و از این نظر احتمالا فروش Halo 5 میشه 2.4 تا 2.5 میلیون. با توجه به اینکه فروش دیجیتالی نسبت به نسل قبل رشد زیادی داشته دیگه نمیشه صرفا فروش فیزیکی این نسل رو با نسل قبل مقایسه کرد. البته بازم تو کلیت آمار تغییر زیادی ایجاد نمیکنه ولی 400K تا 500K به تنهایی آمار قابل توجهی هست
مایکروسافت هیچوقت نگفته که هیلو یک میلیون فروش داشته!اونی که شما میگی مربوط به یه آمار تبلیغی بود که مایکروسافت یه سری از بازی هاش رو توش معرفی کرده بود و گفته بود که این بازی ها هرکدوم بیشتر از یک میلیون نسخه فروش کردن (و کاملا مشخص بود که این یک میلیون مربوط به بازی rise of tomb raider هست که کمترینشون بوده و ما بقی خیلی بیشتر از یک میلیون فروخته بودن که هیلو هم یکی از اونا بود که مسلما بیشتر از دو میلیون در دنیا تا حالا فروخته ولی با این وجود هنوز فروش رسمی هیلو در دنیا مشخص نیست)install base دو برابری مربوط به کل دنیا هست نه فقط امریکا (که طبق آماری که از بازی هاشون دادن اکثره انحصاری های PS4 به راحتی 2 میلیون رو در کمترین زمان فروختن مثل BB و DC و K:SF برعکس انحصاری های مایکروسافت) از طرفی هم فروش دیجیتالی و باندل نقش زیادی دارن در فروش
منبعش رو میشه لطف کنید بگید چون هیلو5 خیلی بعیده فقط در امریکا اونم فقط فروش فیزیکی 1700K فروخته باشه , نه با آمارهای قبلی NPD میخونه نه با آماری که خوده مایکروسافت داد و گفت بیش از 1 میلیون فروخته ! اگه اینقدر فروش فیزیکی فقط در امریکا داشت قطعا میگفتند بیش از 2 میلیون فروخته !
آمار طبق کاربرای گف هست یا رسمی ؟
حرف درستی هست.تو این نسل فروش دیجیتالی رشد داشته و اون هم تو امار خوبه که حساب بشه.البته به صورت کلی تو همه بازی ها آمارش بین 20 تا 25 درصد نسبت به فروش فیزیکی هستاون افت فروش رو که خودم هم اشاره کردم و کاملا مشخصه، ولی به نظرم تو این مقایسه باید فروش دیجیتالی هم لحاظ بشه و از این نظر احتمالا فروش Halo 5 میشه 2.4 تا 2.5 میلیون. با توجه به اینکه فروش دیجیتالی نسبت به نسل قبل رشد زیادی داشته دیگه نمیشه صرفا فروش فیزیکی این نسل رو با نسل قبل مقایسه کرد. البته بازم تو کلیت آمار تغییر زیادی ایجاد نمیکنه ولی 400K تا 500K به تنهایی آمار قابل توجهی هست
می خوای با Halo 3 مقایسه اش بکنم؟مقایسه اش بدتر میشه!!!و البته اینکه زمان عرضه ی هیلو ۴ حدود۶۰ ۷۰ میلیون نفر Xbox داشتن که بخوایم نسبت بگیرم، فروش هیلو ۵ کم محسوب نمیشه.
با order مقایسه کنیم خوبه؟
متا ر تو فروش قاطی میکنید شاید تاثیر داشته باشه ولی نه زیادبله با اوردر مقایسه بشه خیلی بهتره چون اوردر و هیلو ۵ جفتشون هم گند زدن
هیلو ۳ با متایه ۹۵ و تقریبا بدون رقیب
هیلو ۵ با متایه ۸۵ با هزار تا رقیب
اوردر با متایه ۶۵ با هزار تا رقیب
میبینی که مقایسه اوردر با هیلو ۵ منتقی تره
یک خورده دقیق تر آمار بخونید بعد نظر بدید
اولا این آمار فقط برای آمریکا هست و تو امریکا PS4 تقریبا 1 میلیون و 300 هزار دستگاه بیشتر از XB1 فروخته نه 2 برابر
اون تو کل دنیا هست که PS4 دو برابر XB1 فروخته و آمار فروش دنیا خیلی فرق داره.چند بار هم گفتم طبق علاقه خودتون دنیا فقط آمریکا نیست
دوما غیر Halo 5 که تو آمریکا (فقط) بحث اش جدا هست دقیقا نشون میدی چطور به این نتیجه رسیدی فروش بازی های PS4 تو این امار ضعیف هست؟(مثلا با رسم شکل!)
هر کسی این امار نگاه کنه خیلی راحت متوجه میشه انحصاری های PS4 به خوبی تو آمریکا فروش داشتن مخصوصا Bloodborne و MLB که کسی انتظار این فروش نداشت یا برای عنوانی مثل Until Dawn این فروش فوق العاده هست مثل فروش Forza Motorsport 6 که اون هم با توجه به سلیقه گیمرهای آمریکایی این فروش خوب هست
فروش بد به Rise of the Tomb Raider و Tearaway میگن
در مورد مقایسه فروش Halo 5 با شماره های قبلی اش این آمار نگاه کنید بد نیست.واقعا نسبت به شماره های قبلی اش افت شدیدی پیدا کرده
[December 2012 LTD] Halo 4 (US bundles not included + UK bundles included) ~ 5.4 million.
[December 2015 LTD] Halo 5 (US bundles not included + UK bundles included) ~ 2.05 million
هیلو رو با هیلو مقایسه نکنید چکار کنید؟با order مقایسه کنیم خوبه؟
بله با اوردر مقایسه بشه خیلی بهتره چون اوردر و هیلو ۵ جفتشون هم گند زدن
هیلو ۳ با متایه ۹۵ و تقریبا بدون رقیب
هیلو ۵ با متایه ۸۵ با هزار تا رقیب
اوردر با متایه ۶۵ با هزار تا رقیب
میبینی که مقایسه اوردر با هیلو ۵ منتقی تره
هیلو رو با هیلو مقایسه نکنید چکار کنید؟