این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من خودم شخصاً انتظار خاصی از QB ندارم و صرفاً به عنوان یک عنوان متفاوت و جدید توی لاین آپ Xbox بهش نگاه میکنم و صد البته دوست دارم تجربش کنم حالا اینکه چه اتفاقی براش میافته از نظر فروش و ... رو نمیدونم و البته حداقل از نظر گرافیکی فکر میکنم همه متفق القول باشن که کیفیت خیلی خوبی داره. ولی میدونم با اینکه KI:S3 (که بطور همزمان برای W10 هم عرضه میشه) محبوبیت SFV رو نداره اما کیفیت خیلی خوبی داره و توجهات زیادی رو هم توی EVO 2015 به خودش جلب کرده و تا اون موقع بهتر هم میشه و مسلماً با اومدنش روی W10 طرفدارهای بیشتری هم پیدا میکنه.
در هر صورت من علاقهای به پیش داوری ندارم (مهم نیست این پیش داوری در مورد تبدیل شدن یک شبه QB به یک بازی پر طرفدار باشه یا تبدیل شدنش به 2 RYSE)، چیزی که مهمه اینه که مایکروسافت توی اون بازه از سال هم بازی داره (اونم توی سبکهای نسبتاً مشابه).
دقیقا هم QB و هم KI از نظر کیفی بازی های خوبی هستن. خصوصا QB. و مایکرو واقعا برخلاف نسل قبل از نظر تنوع خیلی بهتر داره عمل میکنه. برای همین میگم سال بعد مایکرو هم رکوردهای فروش خودش رو میتونه جا به جا کنه. یعنی اگه اتفاقی خاصی پیش نیاد و بازی ها ضعیف ظاهر نشن (برای هر دو کنسول نه فقط مایکرو) و این وسط یه کاهش قیمت یا مدل جدید معرفی بشه شرایط برای رکورد زنی فراهمه.
اما در مقام مقایسه به نظرم اینکه هر دو این عنوان ها از حیث کنسول سلر بودن پایین تر از SFV و UC4 هستن شکی وجود نداره و نیازی به توضیح نباشه. SFV یکی از قدیمی ترین فایتینگ های دنیاست و اصلا این ژانر با این بازی عجین شده. UC4 هم مهم یا شاید بهترین انحصاری PS4. حداقل تا زمان انتشار. حکم Halo برای X1 رو داره. در نتیجه هر جفت این عنوان ها خصوصا اگه ضعیف ظاهر نشن (مثلا متا UC نیاد زیر 90) و خلاصه اتفاق خاصی نیفته یه شوک خیلی خفنی به فروش PS4 میدن. حداقل باندل هاشون باعث میشه آمار فروش خیلی بره بالا. ضمن اینکه باز انحصاری های مهمی برای نیمه اول سال هست. مثل R&C و Persona و یحتمل یه سری بازی مستقل تر مثل NMS و RIME و ....
این شرایط تا آخر سال میتونه ادامه داشته باشه و سونی بازی های بزرگی برای عرضه داره. انحصاری هایی که میتونن با کیفیت بالا ظاهر بشن. به نظر بنده روی کاغذ شانس PS4 خیلی بیشتر و کیفیت و کمیت انحصاری هاش میتونن اختلاف فروش فعلی رو بیشتر کنن. ولی باز میگم مایکرو رو نباید دستکم گرفت. یعنی صرف نظر از اینکه اصلا سونی چیکار میکنه یا PS4 چقدر میفروشه سال جاری میتونه بهترین برای مایکرو هم باشه که فکر میکنم میشه. البته از اونجایی که من برخلاف خیلی از دوستان معتقدم فروش بازی ها و تاثیرشون روی فروش کنسول غیر از تبلیغات به عملکرد خود بازی، یعنی متا هم بستگی داره، تصورم اینه باید دید این انحصاری های بزرگ چه جوری ظاهر میشن. اگه همه چیز همونطور که پیش بینی میشه جلو بره محاسبات درست میاد. در غیر این صورت ممکنه استقبال آنچنانی نشه.
[h=3]Gravity Rush 1&2Hellblade
Dreams
Ratcher & Clank
Horizon
GT Sport
Detroit
Uncherted 4
The Last Gurdian
Street Fighter V
Paragon
No Man's Sky
Final Fantasy 7
Ace Combat 7
Persona 5
Ni no Kuni 2
Shenmue III
Ni-Oh
Nier 2
Yakuza 0 (برا غرب)
Yakuza 6
البته سلایق فرق می کنه ولی به نظر من کفه ترازو سمت سونی سنگین تر هست... حالا شاید بشه گفت که مایکروسافت E3 میاد بازی های جدید رو می کنه که حرف درستی هست ولی سونی هم IPهایی داره که هنوز تو این نسل خبری ازشون نشده مثل God of War، Motorstorm, Resistance که احتمال خبر عرضه نسخه جدیدشون بالاست. یا حتی IPهای جدیدی هم باز ممکنه معرفی بشن...
بله، برای PC هم بعضی هاشون عرضه میشن. خُب؟این بازی هایی که bold کردم برای PC هم عرضه میشند یا همزمان یا با تاخیر .سیستم سونی تو این نسل خیلی خیلی منو یاده مایکرو نسل قبل می اندازه.حالا سرمایه گذاری روی بازی هایی مثل Ace combat 7 که ip شون متعلق به سونی نیست و فقط برای یک نسخه انحصاری قرار بسته اند زیاده تو همین لیست.
حالا سونی سرمایه گذاری کرده باشه یا نکرده باشه مهم نیست زیاد! دو نسل قبل هم همه بازی ها برای PS2 انحصاری می شدن و به نظرم سونی زیاد هم به خودش زحمتی نمی داد! :-D از فاینال فانتزی و دویل می کرای گرفته تا متالگیر... به هر حال وضع کنسول سونی خوب هست و ناشرها نسبت بهش مشتاق تر... خب مشتاق ترن دیگه! :-D چی کارش میشه کرد؟این قرمز ها که مشخص کردم تقریبا به واسطه اینکه PS4 کنسول پرفروش تر در ژاپن و سایر نقاط جهان هستش به صورت اتوماتیک انحصاری شدن و سونی سرمایه گذاری خاصی روشون انجام نداده.احتمال عرضه اونها بر روی کنسول های دیگه هم گرچه خیلی کمه ولی صفر نیست.به واقعه اگر اینها رو کنار بذاریم تعداد انحصاری هایی که دو شرکت به صورت مستقیم توی ساختشون دخیل هستن تقریبا نزدیکه
FFX7 هم تازه انخصاری زمانی هستش.البته توی این مورد سونی دخیل بوده.فقط خواستم عملکرد مستقیم دو شرکت رو مقایسه بکنم.وگرنه به هر حال اینها انحصاری هستن.
ادیت : نسل قبلم Microsoft اوایل اینجوری بود و برای مثال بازی هایی مثل Condemned برای 360 بدون صرف ریالی انحصاری میشد و بعدا اصلا برای PS3 عرضه نمیشد چون کنسول فروش خوبی نداشت تا اون زمان.
البته پرفروشترین انحصاری سونی هم سال دیگه رلیز داره. منتها هنوز مشخص نیست بازی سری اصلی هست یا اسپشن آف
Hellblade
Dreams
Ratcher & Clank
Horizon
GT Sport
Detroit
Uncherted 4
The Last Gurdian
Street Fighter V
Paragon
No Man's Sky
Final Fantasy 7
Ace Combat 7
Persona 5
Ni no Kuni 2
Shenmue III
Ni-Oh
Nier 2
Yakuza 0 (برا غرب)
Yakuza 6
البته سلایق فرق می کنه ولی به نظر من کفه ترازو سمت سونی سنگین تر هست... حالا شاید بشه گفت که مایکروسافت E3 میاد بازی های جدید رو می کنه که حرف درستی هست ولی سونی هم IPهایی داره که هنوز تو این نسل خبری ازشون نشده مثل God of War، Motorstorm, Resistance که احتمال خبر عرضه نسخه جدیدشون بالاست. یا حتی IPهای جدیدی هم باز ممکنه معرفی بشن...
WILD , Drawn to Death ,Gravity Rush 1&2
ماشاالله نه لیست بلند دوستان انحصاری جا میزارن!:d
ما همین الانشم برنده ایم. منظورم گیمرها هستن.سال 2016 را خیلی راحت میبریم:d
Yup, looks like in the initial agreement they couldn't even talk about the other versions of the game before the Xbox release.
SE wanted to talk PS4/PC versions, after the lackluster reception/pre orders of ROTR, to try and at least build some anticipation for the other versions, hence renegotiation, and delaying the PS4 version was the cost. My guy said SE didn't mind this as the delay meant it avoided UC4's release.
ما همین الانشم برنده ایم. منظورم گیمرها هستن.
این خبر بوسیله مدیران گف تایید شده:
یکی از احمقانه ترین حرکات ممکن بود که Square Enix انجام داده
از قرار معلوم قرارداد بین ماکرو و اسکوار به این شکل بوده که تا زمان عرضه نسخه XB1 بازی هیچ حرفی از نسخه های دیگه زده نشه.اسکوار که دیده اوضاع استقبال و پیش خرید بازی پایین هست می خواد از نسخه های PC و PS4 بازی رونمایی کنه.ماکرو هم فقط به این شرط راضی میشه این اتفاق بیافته که نسخه PS4 برای 1 سال بعد باشه(از قرار معلوم طبق قرارداد اولیه خیلی زودتر از این ها قرار بوده نسخه PS4 عرضه بشه)
اسکوار هم به مشکلات بعد اش فکر نکرده و فقط به این فکر بوده از تاریخ عرضه Uncharted 4 خودش دور کنه
واقعا چی پیش خودشون فکر کردن.با این کار به فروش بازی ضربه بدی زدن
بعدشم چند روز پیش بود که هم مایکرو هم SE اعلام کردن که از فروش بازی راضین پس مشکل این وسط چی بود؟ :d
اره. والا من هر چی فکر میکنم میبینم مایکروسافت برای سال بعد هیچ عنوان سیستم سلری نداره!