این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
منظورم مالتی پلتفورم ـه )xسیمز که تکلیفش مخصوصا تو UK همیشه روشن بوده اون فوتبال منیجر هم به همین صورت (مگه میشه مربوط به فوتبال باشه ولی تو UK نفروشه ؟) فلذا مثالت رو بزار واسه خودت و تا وقتی مالتی پلتفورم پیدا نکردی اینجا پست ندهپیام بازرگانی :d
تو همین چارت فوتبال منیجر 2 تا پاییتر تو چارت هست و همیشه هم بوده + سیمز که پای ثابت چارت انگلیس بودفلذا فکر نکن و زیاد به دوگوله (:d) فشار نیار :d
TW3 هفته اولی که اومد تو رتبه سوم بود، ولی خب از هفته بعدش به خاطره ها پیوستمنظورم مالتی پلتفورم ـه )xسیمز که تکلیفش مخصوصا تو UK همیشه روشن بوده اون فوتبال منیجر هم به همین صورت (مگه میشه مربوط به فوتبال باشه ولی تو UK نفروشه ؟) فلذا مثالت رو بزار واسه خودت و تا وقتی مالتی پلتفورم پیدا نکردی اینجا پست نده![]()
اصلا چه دلیل و منطقی وجود داره که باید رو pc بازی ها نسخه فیزیکیشون به فروش برن؟منظورم مالتی پلتفورم ـه )xسیمز که تکلیفش مخصوصا تو UK همیشه روشن بوده اون فوتبال منیجر هم به همین صورت (مگه میشه مربوط به فوتبال باشه ولی تو UK نفروشه ؟) فلذا مثالت رو بزار واسه خودت و تا وقتی مالتی پلتفورم پیدا نکردی اینجا پست نده![]()
لینک نداری ببینم چند هزار تا بود ؟TW3 هفته اولی که اومد تو رتبه سوم بود، ولی خب از هفته بعدش به خاطره ها پیوستالبته حرفت درسته و تو بازی های مولتی پلتفرم، فروش فیزیکی PC خیلی پایینه، حداقل توی UK که آمارش رو داریم.
خوب بالاخره یـ دلیل داره دیگهاصلا چه دلیل و منطقی وجود داره که باید رو pc بازی ها نسخه فیزیکیشون به فروش برن؟![]()
در واقع باید بگی بتزدا چقد زرنگ بازی دراورد تاریخ انتشار انداخت اون موقععه چرا انقدر کم فروخته توم ریدر همه چیزش خوب بود که . فکر نکنم مایکروسافتم کم گذاشته باشه برا تبلیغاتش همین چند روز پیشم تو UFC 193 که خیلی هم پر بیننده بود و دو تا Title Fight ـه زن ها رو داشت بیشتر تبلیغات مال توم ریدر و Xone بود من فکر میکردم خیلی بیشتر بفروشه .
عه چرا انقدر کم فروخته توم ریدر همه چیزش خوب بود که . فکر نکنم مایکروسافتم کم گذاشته باشه برا تبلیغاتش همین چند روز پیشم تو UFC 193 که خیلی هم پر بیننده بود و دو تا Title Fight ـه زن ها رو داشت بیشتر تبلیغات مال توم ریدر و Xone بود من فکر میکردم خیلی بیشتر بفروشه .
زیر 10.000 تا بوده!لینک نداری ببینم چند هزار تا بود ؟
:d
توییت کریس براون یکی از مدیران محصولات سونی(خبر نداشته کمتر از 57600 فروش داشته) و جواب پاول رسچنسکی از استودیو اوولوشن (سازنده DriveClub) که بهش گفته نگران نباش سال آینده روی PS4 فروش بیشتری خواهد کرد:d
![]()
من اصلا کاری به افزایش فروش . اینا ندارم.بزرگترین بازی مایکرو اونم تو آمریکا با باندل اختصاصی طرح روی بدنه ( :d ) و تبلیغات اونطوری و فن بیس فوق العاده کمتر از یک کالکشن نسل هفتمی فروخته!!!بعد میگی واسه چی :dواسه چی؟ X1 تو اکتبر هم نسبت به ماه قبلش افزایش فروش داشته و هم نسبت به اکتبر پارسال. در حالیکه تو هر دو حالت، PS4 با وجود کاهش قیمت، افت فروش داشته. حالا اینکه باندل Uncharted بیشتر فروخته عمده دلیلش میتونه همون تفاوت قیمت 150 دلاری بین دو تا باندل باشه که خب تفاوت کمی هم نیستولی اینکه Halo رو فروش X1 تاثیر مثبت گذاشته کاملا مشخصه، حالا تاثیرش خیلی زیاد و در حد نسخه های قبلی نبوده ولی جوری هم نبوده که بگیم تاثیر خاصی نداشته. در کل قرار نیست که تاثیر فقط با فروش باندل خود بازی انجام بشه، احتمالا باندل های 350 دلاری فروش خوبی داشتن این وسط. اینو هم در نظر بگیر که توی اکتبر تنها باندلی که تو اکثر فروشگاه ها برای PS4 موجود بوده همین باندل Uncharted و باندل TLoU بوده (باندل Destiny مثل اینکه تعدادش خیلی محدود بوده و تو همون سپتامبر تموم شده)، در حالیکه واسه X1 فکر کنم 6 یا 7 تا باندل مختلف تو بازار موجود بوده. در کل فروش پایین بازی نسبت به شماره های قبلی که خب کاملا مشخصه و نیازی به توضیح دادن نداره، ولی بازم این بازی تا یه حدی تاثیر خودش رو روی فروش کنسول گذاشته.
=====
فروش دیجیتالی Fallout 4 گویا خیلی خوب بوده. بازی روی PC حدود 1.2 میلیون نسخه فروش دیجیتالی داشته و روی کنسول هم 670K، اونم توی 3 روز اول. این فروش دیجیتالی نزدیک 100 میلیون دلار درآمد واسه Bethesda به همراه داشته.
Fallout 4 Sells 1.87 Million Digital Copies in 3 Days - IGN
(O_O) بین این چندتا بازی بزرگ هضم شد.تا سال دیگه هم که بخواد بیاد PS4 ' رو PC پایرت میشه و توفیق چندانی رو PS4 نمیکنه.اگه قرارداد انحصاریشون بجای مایکروسافت با سونی بود الان تفاوت فروشش زمین تا آسمون بود.رسما نابود شد رفتTOMB RAIDER: LEGEND - 90,000
TOMB RAIDER - 183,000
ISE OF THE TOMB RAIDER < 63,000
خو نامردا منم که همین حرفا رو زدم پ چرا کسی ازم تشکر نکرد:dTR انحصاری PS4 میشد تو این شرایط قطعی آب خوب میفروخت اما الان کامل قربانی F4 شد. عملا محو شد. به نظرم روی PS4 هم با همین شرایط فروش خوبی نمیکنه. اول اینکه مثلا من TR فن دو ماه دیگه رو PC بازی میکنم. و اینکه تا انتشار TR جناب UC4 منتشر شده و مردم بازی کردن. که یعنی بالارفتن سطح انتظار و اون موقع بعد از تجربه UC4 دیگه کسی TR رو زیاد تحویل نمیگیره. در نتیجه به نظرم SE با این تصمیم اشتباه بازی خودش رو نابود کرد!![]()