آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اون کاربر معروف که آمار فروش رو دقیق میزاشت فکر کنم این ماه هیچ آماری نزاشته، فعلا نمیشه رو این آمار نرم افزار حساب کرد که دقیقا چقدر هست :دی اون بابایی که گفته بود Halo نزدیک 1.5 میلیون فروخته و ادمین های Neogaf هم تاییدش کرده بودن نمیدونم آمار دقیقی گذاشته یا نه چون الان نمیتونم صفحات تاپیک NPD رو کامل دنبال کنم. این 935K همراه باندل رو هم یه بابایی گفته که مشخص نیست اصلا کی هست :دی حالا نمیدونم مدیرهای Neogaf صحت آمارش رو تایید کردن یا نه، اگه کسی اون تاپیک رو دنبال میکنه بگه قضیه چیه (من تا صفحه 40 اینجاها رو دنبال کردم). البته فکر کنم یکی از کاربرهای تایید شده گفته بود که هیچ بازی تو اکتبر به 1 میلیون نسخه نرسیده، ولی به نظرم باید صبر کرد و دید اون کاربر اصلی (cream sugar) آماری اعلام میکنه یا نه. ولی در کل این طور که مشخصه فروش خود بازی تو افتتاحیه جالب نبوده. فروش هر دو تا کنسول هم پایین تر از حد انتظارم بوده ولی بازم X1 تونسته خوب کار کنه که حداقل با این وضعیت Halo تو چارت این ماه اول باشه :دی

آخرین ویرایش:
اون کاربر معروف که آمار فروش رو دقیق میزاشت فکر کنم این ماه هیچ آماری نزاشته، فعلا نمیشه رو این آمار نرم افزار حساب کرد که دقیقا چقدر هست :دی اون بابایی که گفته بود Halo نزدیک 1.5 میلیون فروخته و ادمین های Neogaf هم تاییدش کرده بودن نمیدونم آمار دقیقی گذاشته یا نه چون الان نمیتونم صفحات تاپیک NPD رو کامل دنبال کنم. این 935K همراه باندل رو هم یه بابایی گفته که مشخص نیست اصلا کی هست :دی حالا نمیدونم مدیرهای Neogaf صحت آمارش رو تایید کردن یا نه، اگه کسی اون تاپیک رو دنبال میکنه بگه قضیه چیه. ولی به نظرم باید صبر کرد و دید اون کاربر اصلی (cream sugar) آماری اعلام میکنه یا نه. ولی در کل این طور که مشخصه فروش خود بازی تو افتتاحیه جالب نبوده. فروش هر دو تا کنسول هم پایین تر از حد انتظارم بوده ولی بازم X1 تونسته خوب کار کنه که حداقل با این وضعیت Halo تو چارت این ماه اول باشه :دی

cream sugar از دیشب تا حالا هیچ آماری اعلام نکرده اما این کسی که امار داره اعلام می کنه هم از طرف مدیرها تایید شده و هم از طرف CosmicQueso (که خودش آمار NPD اعلام می کنه)

cream sugar از دیشب تا حالا هیچ آماری اعلام نکرده اما این کسی که امار داره اعلام می کنه هم از طرف مدیرها تایید شده و هم از طرف CosmicQueso (که خودش آمار NPD اعلام می کنه)
پس آمار اون یارو قبلی که تاییدش کرده بودن چی شد؟ :دی حالا آمار Halo رو کاری ندارم ولی بقیه آمارها رو هم داره با عدد دقیق اعلام میکنه که خیلی عجیبه، چون NPD یه فرمولی تو ارسال آمار داره که خیلی راحت میتونه بفهمه کی داره آمار رو لیک میکنه. به هر حال اگه این بابا آمارش درست باشه (که اگه تاییدش کردن درسته) و مشکلی براش پیش نیاد میشه تو ماه های بعدی هم منتظر آمار دقیق موند.

پس آمار اون یارو قبلی که تاییدش کرده بودن چی شد؟ :دی حالا آمار Halo رو کاری ندارم ولی بقیه آمارها رو هم داره با عدد دقیق اعلام میکنه که خیلی عجیبه، چون NPD یه فرمولی تو ارسال آمار داره که خیلی راحت میتونه بفهمه کی داره آمار رو لیک میکنه. به هر حال اگه این بابا آمارش درست باشه (که اگه تاییدش کردن درسته) و مشکلی براش پیش نیاد میشه تو ماه های بعدی هم منتظر آمار دقیق موند.
اون امار شیپ بوده و خوب آمار NPD امار فروش هست.یعنی در زمان لانچ ماکروسافت 1.5 میلیون نسخه Halo 5 در آمریکا شیپ کرده و خوب 935K (با احتساب باندلها) فروش داشته(همون طور که الان بتسدا اعلام کرده روز اول 12 میلیون نسخه تو کل دنیا Fallout 4 شیپ کرده )
اتفاقا چند بار یوزر ها بهش گفتن مراقب خودش باشه چون داره این جور امار اعلام می کنه:d ( cream sugar جور دیگه اعلام می کرد:d)

اون کاربر معروف که آمار فروش رو دقیق میزاشت فکر کنم این ماه هیچ آماری نزاشته، فعلا نمیشه رو این آمار نرم افزار حساب کرد که دقیقا چقدر هست :دی اون بابایی که گفته بود Halo نزدیک 1.5 میلیون فروخته و ادمین های Neogaf هم تاییدش کرده بودن نمیدونم آمار دقیقی گذاشته یا نه چون الان نمیتونم صفحات تاپیک NPD رو کامل دنبال کنم. این 935K همراه باندل رو هم یه بابایی گفته که مشخص نیست اصلا کی هست :دی حالا نمیدونم مدیرهای Neogaf صحت آمارش رو تایید کردن یا نه، اگه کسی اون تاپیک رو دنبال میکنه بگه قضیه چیه (من تا صفحه 40 اینجاها رو دنبال کردم). البته فکر کنم یکی از کاربرهای تایید شده گفته بود که هیچ بازی تو اکتبر به 1 میلیون نسخه نرسیده، ولی به نظرم باید صبر کرد و دید اون کاربر اصلی (cream sugar) آماری اعلام میکنه یا نه. ولی در کل این طور که مشخصه فروش خود بازی تو افتتاحیه جالب نبوده. فروش هر دو تا کنسول هم پایین تر از حد انتظارم بوده ولی بازم X1 تونسته خوب کار کنه که حداقل با این وضعیت Halo تو چارت این ماه اول باشه :دی

آمار فروش جهانیش توی این ۵ روز باید در حدود همون ۱.۵ میلیون باشه.

در مورد امار فروش Uncharted: The Nathan Drake Collection در آمار NPD این ماه اگه باندل ها هم حساب کنیم فروشش کمی بالاتر از 300K می شود که به این ترتیب رتبه اش بالاتر از Destiny: The Taken King و FIFA 16 و Madden NFL 16 قرار می گیرد
هر 2 بازی FIFA 16 و Madden NFL 16 حتی با احتساب باندل های خود هم کمتر از 300K فروش داشته اند

یا حضرت عباس:-o
Fallout 4 Ships 12 Million Copies in One Day, Breaks Records - GameSpot
رکورد شکونده.
12 میلیون نسخه شیپ کرده که رقمی معادل 750 میلیون دلار میشه.
جالبه بدونید اسکایرم تو 48 ساعت 7 میلیون نسخه فروخته بود.
ویرایش.....
مثل اینکه بچه گذاشته بودن.

آخرین ویرایش:
خبرهای دقیق تر از NPD این ماه :

XB1 303K

PS4 275K
WiiU 65K

فروش Halo 5 به اضافه باندل اش 935K
فروش
Assassin's Creed Syndicate برابر 391K

به به ایکس باکس داره دیگه یواش یواش از لحاظ فروش هم به جایگاه خودش میرسه.با سیاست های جدید مایکروسافت و توانایی بالای Xbox one و تجربه جدید رابط کاربریش با محوریت ویندوز 10 حالا دیگه نظر همه رو به خودش جلب میکنه

به به ایکس باکس داره دیگه یواش یواش از لحاظ فروش هم به جایگاه خودش میرسه.با سیاست های جدید مایکروسافت و توانایی بالای Xbox one و تجربه جدید رابط کاربریش با محوریت ویندوز 10 حالا دیگه نظر همه رو به خودش جلب میکنه
این اواخر H5 که بزرگترین بازی مایکروسافت هست عرضه شد به همراه توم ریدر جدید. مسلمه که تو آمریکا فروش X1 رشد پیدا می کنه. اما تداوم هم داره؟ فک نکنم، بازم PS4 میاد تو صدر...

استاد مایکل پکتر فرمودن که PSVR و Oculus Rift با موفقیت زیادی همراه خواهند شد! :دی
Oculus Rift از این جهت که فیس بــوک پشتش هست و انقدر پول دارن که هر کاری میتونن انجام بدن. PSVR هم از این نظر که PS4 فروش خیلی خوبی داره و دارندگان کنسول تا آخر سال 2015 به حدود 30 میلیون نفر میرسن و هر روز هم بیشتر میشن. از طرفی هم PSVR با PS4 کار میکنه و نیاز به یه PC قدرتمند نداره که خودش هزینه زیادی میطلبه.
استاد گفته که نمیدونه کدوم یک از این ها محبوب تر میشن، ولی هر دوی این ها از بقیه هدست های واقعیت مجازی بیشتر میفروشن.

مسئولین سونی باید از همین الآن خط تولید PSVR رو تعطیل کنن! :(

مایکروسافت اعلام کرده فروش Elite Controller خیلی عالی بوده و این کنترلر تو اکثر فروشگاه های آمریکا و بریتانیا Sold out شده و تا ماه آینده هم نمیتونن نیاز بازار رو رفع کنن. درآمد حاصل از این بخش هم 65 درصد افزایش داشته. تمام امیدمون واسه کم شدن قیمتش به باد رفت :| :دی
Microsoft sees Xbox One controller sales spike in 2015 | Games industry news | MCV

مایکروسافت اعلام کرده فروش Elite Controller خیلی عالی بوده و این کنترلر تو اکثر فروشگاه های آمریکا و بریتانیا Sold out شده و تا ماه آینده هم نمیتونن نیاز بازار رو رفع کنن. درآمد حاصل از این بخش هم 65 درصد افزایش داشته. تمام امیدمون واسه کم شدن قیمتش به باد رفت :| :دی
Microsoft sees Xbox One controller sales spike in 2015 | Games industry news | MCV

این خبر گفتی یاد وضعیت فروشش تو آمازون افتادم :دی

تمام امیدمون واسه کم شدن قیمتش به باد رفت(2)

این خبر گفتی یاد وضعیت فروشش تو آمازون افتادم :دی

تمام امیدمون واسه کم شدن قیمتش به باد رفت(2)
من تو چند تا سایت آنلاین دیگه هم نگاه کردم اکثرا موجود نداشتن. ولی خب قیمتش خیلی بالاست و من حتی نمیتونم بهش فکر کنم :دی اگه مثلا 80 دلار اینجاها بود خیلی خوب بود :-" :دی چند تا نقد ازش خوندم اکثر به شکل عجیبی باهاش حال کرده بودن و یه سری هم گفتن بهترین کنترلری هست که تا حالا عرضه شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or