این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اون کاربر معروف که آمار فروش رو دقیق میزاشت فکر کنم این ماه هیچ آماری نزاشته، فعلا نمیشه رو این آمار نرم افزار حساب کرد که دقیقا چقدر هستاون بابایی که گفته بود Halo نزدیک 1.5 میلیون فروخته و ادمین های Neogaf هم تاییدش کرده بودن نمیدونم آمار دقیقی گذاشته یا نه چون الان نمیتونم صفحات تاپیک NPD رو کامل دنبال کنم. این 935K همراه باندل رو هم یه بابایی گفته که مشخص نیست اصلا کی هست
حالا نمیدونم مدیرهای Neogaf صحت آمارش رو تایید کردن یا نه، اگه کسی اون تاپیک رو دنبال میکنه بگه قضیه چیه. ولی به نظرم باید صبر کرد و دید اون کاربر اصلی (cream sugar) آماری اعلام میکنه یا نه. ولی در کل این طور که مشخصه فروش خود بازی تو افتتاحیه جالب نبوده. فروش هر دو تا کنسول هم پایین تر از حد انتظارم بوده ولی بازم X1 تونسته خوب کار کنه که حداقل با این وضعیت Halo تو چارت این ماه اول باشه
![]()
پس آمار اون یارو قبلی که تاییدش کرده بودن چی شد؟cream sugar از دیشب تا حالا هیچ آماری اعلام نکرده اما این کسی که امار داره اعلام می کنه هم از طرف مدیرها تایید شده و هم از طرف CosmicQueso (که خودش آمار NPD اعلام می کنه)
اون امار شیپ بوده و خوب آمار NPD امار فروش هست.یعنی در زمان لانچ ماکروسافت 1.5 میلیون نسخه Halo 5 در آمریکا شیپ کرده و خوب 935K (با احتساب باندلها) فروش داشته(همون طور که الان بتسدا اعلام کرده روز اول 12 میلیون نسخه تو کل دنیا Fallout 4 شیپ کرده )پس آمار اون یارو قبلی که تاییدش کرده بودن چی شد؟حالا آمار Halo رو کاری ندارم ولی بقیه آمارها رو هم داره با عدد دقیق اعلام میکنه که خیلی عجیبه، چون NPD یه فرمولی تو ارسال آمار داره که خیلی راحت میتونه بفهمه کی داره آمار رو لیک میکنه. به هر حال اگه این بابا آمارش درست باشه (که اگه تاییدش کردن درسته) و مشکلی براش پیش نیاد میشه تو ماه های بعدی هم منتظر آمار دقیق موند.
اون کاربر معروف که آمار فروش رو دقیق میزاشت فکر کنم این ماه هیچ آماری نزاشته، فعلا نمیشه رو این آمار نرم افزار حساب کرد که دقیقا چقدر هستاون بابایی که گفته بود Halo نزدیک 1.5 میلیون فروخته و ادمین های Neogaf هم تاییدش کرده بودن نمیدونم آمار دقیقی گذاشته یا نه چون الان نمیتونم صفحات تاپیک NPD رو کامل دنبال کنم. این 935K همراه باندل رو هم یه بابایی گفته که مشخص نیست اصلا کی هست
حالا نمیدونم مدیرهای Neogaf صحت آمارش رو تایید کردن یا نه، اگه کسی اون تاپیک رو دنبال میکنه بگه قضیه چیه (من تا صفحه 40 اینجاها رو دنبال کردم). البته فکر کنم یکی از کاربرهای تایید شده گفته بود که هیچ بازی تو اکتبر به 1 میلیون نسخه نرسیده، ولی به نظرم باید صبر کرد و دید اون کاربر اصلی (cream sugar) آماری اعلام میکنه یا نه. ولی در کل این طور که مشخصه فروش خود بازی تو افتتاحیه جالب نبوده. فروش هر دو تا کنسول هم پایین تر از حد انتظارم بوده ولی بازم X1 تونسته خوب کار کنه که حداقل با این وضعیت Halo تو چارت این ماه اول باشه
![]()
خبرهای دقیق تر از NPD این ماه :
XB1 303K
PS4 275K
WiiU 65K
فروش Halo 5 به اضافه باندل اش 935K
فروش Assassin's Creed Syndicate برابر 391K
این اواخر H5 که بزرگترین بازی مایکروسافت هست عرضه شد به همراه توم ریدر جدید. مسلمه که تو آمریکا فروش X1 رشد پیدا می کنه. اما تداوم هم داره؟ فک نکنم، بازم PS4 میاد تو صدر...به به ایکس باکس داره دیگه یواش یواش از لحاظ فروش هم به جایگاه خودش میرسه.با سیاست های جدید مایکروسافت و توانایی بالای Xbox one و تجربه جدید رابط کاربریش با محوریت ویندوز 10 حالا دیگه نظر همه رو به خودش جلب میکنه
مایکروسافت اعلام کرده فروش Elite Controller خیلی عالی بوده و این کنترلر تو اکثر فروشگاه های آمریکا و بریتانیا Sold out شده و تا ماه آینده هم نمیتونن نیاز بازار رو رفع کنن. درآمد حاصل از این بخش هم 65 درصد افزایش داشته. تمام امیدمون واسه کم شدن قیمتش به باد رفت![]()
Microsoft sees Xbox One controller sales spike in 2015 | Games industry news | MCV
من تو چند تا سایت آنلاین دیگه هم نگاه کردم اکثرا موجود نداشتن. ولی خب قیمتش خیلی بالاست و من حتی نمیتونم بهش فکر کنم