این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
آمار این ماه خیلی پیچیده هست قضیه ـشفردا شب امار اکتبر NPD منتشر میشه دیگه ؟!بنظر شما احتمال داره PS4 بیشتر از X1 فروخته باشه ؟!
بنظر خودم نه ! X1 با اختلاف 40-50 هزار تایی بیشتر میفروشه !
خب در اون صورت کافیه پیش بینی استاد رو معکوس کنیم تا کنسول پرفروش ماه مشخص بشه!طبق شایعات مایکل پکتر داره روی پیش بینی جدیدش کار میکنهوقتی منتشر کرد میبینی اینقدر هم کار سختی نبوده![]()
پیش بینی های ماه های آخر سال خیلی سخته و ماه اکتبر امسال هم از همیشه سخت تر!![]()
توی اکتبر یه مبارزه اساسی بین عرضه Halo 5 و کاهش قیمت PS4 وجود داشته و بعیده یکی از کنسول ها با فاصله زیاد نسبت به اون یکی برنده رقابت اکتبر بشه. من اگه بخوام آمازون رو ملاک قرار بدم (که 90% مواقع هم درست از آب درمیاد) فکر میکنم PS4 با یه اختلاف جزیی میبره، ولی به همون اندازه احتمال برنده شدن X1 رو هم میشه داد.
نوامبر هم جریانات خاص خودش رو داره. اینجا اگه آمازون رو در نظر بگیریم، PS4 باید راحت برنده بشه. مثلاً در همین لحظه رتبه کنسول ها به این شکل هست:
11. PS4 با CoD
13. PS4 با Uncharted
18. PS4 با Star Wars
19. PS4 با Star Wars خفن تر!![]()
24. X1 با Fallout
48. X1 با GeoW
63. X1 با Madden NFL
94. X1 با Halo
همین طور ماه قبل هم باندل PS4 با Star Wars فروش خیلی خوبی داشته و توی رتبه های مناسب جدول بوده که آمارش به جای اکتبر، برای نوامبر حساب میشه. ولی خب اینجا یه بحثی داریم به نام Black Friday!تا الآن پیشنهادی مخصوص Black Friday برای هر دو کمپانی تقریباً شبیه همدیگه بودن، ولی مایکروسافت سابقه خفنی در این ماجراها داره و بعید نیست یه دفعه یه X1 به اضافه 3 تا بازی و 2 تا دسته و یک عدد یخچال ساید بای ساید رو به قیمت 250 دلار بدن!
برای همین پیش بینی نوامبر هم سخت هست و نمیشه راحت برنده رو مشخص کرد.
مقایسه خیلی مستقیمی نمیشه انجام داد به دو دلیل.چرا هیلو اینقد پایین فروش کرده؟ نسخه های قبل عین چی فروش کردن!!![]()
من میگم اینا با چه اعتماد به نفسی قبل لانچ گفتن هر کی میخواد بخره هر کی نمیخواد نخره:dBethesda announced today that the game shipped 12 million copies worldwide for launch day alone, "representing sales in excess of $750 million."